Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uuden kodin sisustuskonsultaatio on asukkaille inspiroiva hetki

Kun kaupat uudesta kodista on tehty, alkaa muuttokuume nopeasti nousta. Tämän tietää sisustussuunnittelija Tomi Kouvola, joka auttaa upouusien kotien tulevia asukkaita sisustamaan asunnon omien toiveiden mukaiseksi.

Mitä nykyisen kotisi kalusteita haluat ehdottomasti mukaan uuteen kotiin? Mitkä ovat ne huonekalut, joista olet aina unelmoinut ja joita nyt toivot saavasi uuteen kotiin? Minkälaisista valaisimista haaveilleet? Minkälainen värimaailma miellyttää?

Tällaisten kysymysten kautta sisustussuunnittelija Tomi Kouvola lähtee suunnittelemaan uuden kodin sisustusta yhdessä asukkaiden kanssa.

Bonava Suomi tarjoaa kampanjaetuna Espoon Tapiolassa sijaitsevan Tuulikello 3:n uusien rivitaloasuntojen ostaneille sisustussuunnittelijan konsultaation kaupan päälle. Palvelun tarkoituksena on tuoda uuteen kotiin asukkaiden toivoma henki ja tyyli- Palvelu on ollut erittäin suosittu.

”Sisustuskonsultaatio on asukkaille yleensä hyvin inspiroiva hetki. Moni on sanonut, että nyt alkoi vasta muuttokuume nousta ja asunto saada lihaa ympärilleen”, Kouvola kertoo.

Bonava_Tuulikello-3_B7_HR.jpg

Jokainen konsultaatio räätälöidään asukkaalle mieleiseksi.

”Sisustuskonsultaatio lähtee aina liikkeelle asukkaiden toiveista. Sovin alkutapaamisen mielelläni asukkaiden nykyiseen kotiin, josta minun on helppo nähdä perheen sisustustyyli ja kalusteet”, Kouvola kertoo.

Hän on etukäteen pyytänyt asukkaita miettimään ja lähettämään listoja unelmien kalusteista, värimaailmasta ja tekstiileistä. Joskus tapaaminen voidaan sopia myös vaikka johonkin huonekaluliikkeeseen.

”Konsultaatio on hyvin moninainen paketti. Lopputuloksena skissaan asiakkaalle kalustesuunnitelman, joka on hyvä lähtökohta uuden kodin sisustukselle.”

”Tuulikello 3:n konsepti on raikas ja jopa ylellinen”

Kouvola on tällä hetkellä erityisen inspiroitunut Espoon Tuulikello 3:n rivitalokodeista.

Tapiolan Tuulikellon kortteliin on tulossa kolmen uudisrakennuksen muodostaman rivitaloyhtiö, joka tarjoaa yhteensä 13 puistoon avautuvaa Bonava-kotia. Kodit valmistuvat arviolta syksyllä 2025. Talot sijaitsevat halutulla paikalla Tapiolan puistojen ja palveluiden äärellä. Uudet rivitaloasunnot ovat alueella erittäin harvinaisia.

Sisustussuunnittelija on vaikuttunut konseptista.

”Tuulikello 3:n konsepti on raikas ja jopa ylellinen. Suuret terassit ja parvekkeet antavat huimasti lisätilaa asumiseen. Pidän myös sisääntulon yksityisyydestä sekä niiden katoksista. Puuverhoilu luo kauniin pohjan talon julkisivulle ja erityisesti parvekkeille”, Kouvola sanoo.

Bonava_Visign-visualisointi_Bonava_Tuulikello-3_Exterior_cam2_HR_V6.jpg

Kaksikerroksisten kotien erikoisuutena ovat muunneltavat pohjaratkaisut ja laajat materiaalivaihtoehdot. Näiden avulla asukkaat voivat suunnitella omaa tyyliään vastaavan kodin. 112–146-neliöisistä kodeista saa ajoissa varauksen tehdessään räätälöityä vaikkapa erityisen avaran kolmion tai lapsiperheen tarpeeseen kuuden huoneen perheasunnon.

Bonava_Tuulikello-3_B9_HR_900x506.jpg

”Pohjan muunneltavuus on ehdottomasti tämän talon hienoimpia juttuja. Neliöt ovat tällä alueella kalliita, ja näin asukkaat saavat räätälöityä pohjakuvan juuri itselle sopivaksi. Korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat tuovat asumiseen myös lisäarvoa”, Kouvola sanoo.

Tutustu Espoon Tuulikello 3:n ainutlaatuisiin rivitaloasuntoihin: bonava.fi/tuulikello3