Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Varaussopimus

Tuulikello 1 A 02, 5 huonetta, 140,5 m²

Arvioitu valmistuminen: kesällä 2021

Asuntopiha ja huoneiston levyinen terassi kruunaavat harvinaislaatuisen kodin

Tämä 140,5-neliöinen päätyhuoneisto on ainutlaatuinen kokonaisuus, jollaista on harvoin tarjolla. Kodissa on neljä makuuhuonetta, saunaosasto, kodinhoitohuone, lasitettu terassi sekä upea asuntopiha.

Asunto A2 yhdistää kerrostalo- ja omakotiasumisen parhaat puolet. Istutuksilla rajattu asuntopiha avautuu etelään oman korttelipihan suuntaan. Upean kokoisen asuntopihan mahdollisuuksissa on rajana vain mielikuvitus.

Viihtyisät oleskelutilat

Tästä päätyasunnosta avautuu miellyttävät näkymät etelään omalle korttelipihalle sekä pohjoiseen ja länteen vehreisiin puistomaisemiin. Olohuone ja saarekkeellinen keittotila muodostavat hurmaavan avarat oleskelutilat. Keittotilassa on Puustellin kalusteet sekä Boschin induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, kalusteovellinen astianpesukone ja täyskorkeat kylmälaitteet. Eteisessä ja kolmessa makuuhuoneessa on liukuovellinen Elfa-säilytysjärjestelmä, neljännessä makuuhuoneessa puolestaan vaatehuone. Hurmaavan lisän upeaan kokonaisuuteen tuovat eteisen ja saunan ikkunat sekä kolme käyntiä terassille. Koko huoneiston levyiseltä lasitetulta, laudoitetulta terassilta voi astua omalle, istutuksin rajatulle asuntopihalle.

Sisustus toiveidesi mukaan

Jotta uuden kodin sisustus vastaisi juuri sinun toiveitasi, sisustussuunnittelijamme on laatinut keittiöön, oleskelutiloihin ja pesutiloihin viisi inspiroivaa tyylikokonaisuutta. Hurmaannutko modernista, klassisesta tai skandinaavisesta tyylistä vai innostutko enemmän trendikkäästä tai teollisen rouheasta tyylistä? Sisustustyylien ja lisävalintojen avulla voit luoda oman tyylisi mukaisen kodin.

Kaksi kylpyhuonetta, sauna ja kodinhoitohuone

Tilavissa, huolella suunnitelluissa pesutiloissa on raikasta kylpylätunnelmaa. Kokonaisuuden viimeistelevät tyylikkäät yksityiskohdat, kuten valopeili ja kattoon upotetut led-valot. Suuremmassa kylpyhuoneessa on seinä-wc, pyyhekuivain sekä kaksi suihkua. Ikkunallisen saunan lauteet ja panelointi ovat tervaleppää, ovi kirkasta lasia. Kiuas on upotettu lauteisiin. Tässä kodissa on lisäksi toinen kylpyhuone sekä kodinhoitohuone, jossa on tilava pyykkikaappi ja varaus pesutornille. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Yhteistilat

Mukavan asumisen Tuulikello 1:ssä kruunaa suojaisa, vaiheittain rakentuva korttelipiha. Viihtyisät oleskelu- ja leikkialueet ilahduttavat kaikenikäisiä asukkaita. Tunnelmallisesta pihasaunasta on mukava poiketa vilvoittelemaan lasitetulle terassille. Asukkaiden käytössä on myös kerhohuone sekä moderni pesutupa, ja pyykit kuivuvat kätevästi oman rapun kuivaushuoneessa.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
1 / 5
Pinta-ala
140,5 m²

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.