Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Tuulikello 1 A 18, 5 huonetta, 145,5 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Arvioitu valmistuminen: syksyllä 2021

Ylimpien kerrosten kaksikerroksinen koti tulvii tyyliä ja avaruutta

Tämä harvinaislaatuinen koti sopii vaativaankin makuun. 145,5-neliöisessä läpitalonhuoneistossa on kahden kerroksen oleskelutilat, kylpylähenkinen saunaosasto sekä käytännölliset kodinhoitotilat.

Upea viidennen ja kuudennen kerroksen huoneisto sopii pohjaratkaisunsa ansiosta erinomaisesti myös edustuskäyttöön: oleskelutilat keskittyvät alakertaan, kun taas yläkerran makuuhuoneissa on omaa rauhaa. Olohuoneessa on lisäksi monikäyttöinen alkovi ja koko huoneiston levyinen lasitettu parveke.

Viihtyisät oleskelutilat

Olohuone ja saarekkeellinen keittotila muodostavat hurmaavan avaran oleskelualueen. Yhdelle seinustalle keskitetyssä keittotilassa on Puustellin kalusteet sekä Boschin induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, kalusteovellinen astianpesukone ja täyskorkeat kylmälaitteet. Olohuoneen yhteydessä on liukuovellinen alkovi, johon voi sisustaa vaikkapa työtilan, lukusopen tai lasten leikkitilan tai sijoittaa vaikkapa kuntopyörän. Oleskelutiloista on kaksi käyntiä koko huoneiston levyiselle lasitetulle, laudoitetulle eteläparvekkeelle. Yläkerran makuuhuoneissa on ihanasti omaa rauhaa, ja aulatila toimii esimerkiksi kirjastona tai oleskelualueena. Eteisessä ja yhdessä makuuhuoneessa on liukuovellinen Elfa-säilytysjärjestelmä, kahdessa makuuhuoneessa puolestaan Elfa-kalusteinen vaatehuone. Kodista avautuu miellyttävät näkymät etelään omalle korttelipihalle sekä pohjoiseen vehreisiin puistomaisemiin.

Sisustus toiveidesi mukaan

Jotta uuden kodin sisustus vastaisi juuri sinun toiveitasi, sisustussuunnittelijamme on laatinut keittiöön, oleskelutiloihin ja pesutiloihin viisi inspiroivaa tyylikokonaisuutta. Hurmaannutko modernista, klassisesta tai skandinaavisesta tyylistä vai innostutko enemmän trendikkäästä tai teollisen rouheasta tyylistä? Sisustustyylien ja lisävalintojen avulla voit luoda oman tyylisi mukaisen kodin.

Sauna, kaksi kylpyhuonetta, erillis-wc ja kodinhoitohuone

Tilavissa, huolella suunnitelluissa pesutiloissa on raikasta kylpylätunnelmaa. Kokonaisuuden viimeistelevät tyylikkäät yksityiskohdat, kuten valopeili, pyyhekuivain sekä kattoon upotetut led-valot. Saunan lauteet ja panelointi ovat tervaleppää, ja kiuas on upotettu lauteisiin. Alakerran kylpyhuoneessa on kaksi suihkua sekä tilaa esimerkiksi penkille. Yläkerrassa on lisäksi toinen kylpyhuone sekä kodinhoitohuone, jossa on tilava liukuovellinen pyykkikaappi. Erillis-wc:ssä ja yläkerran kylpyhuoneessa on seinä-wc. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Yhteistilat

Mukavan asumisen Tuulikello 1:ssä kruunaa suojaisa, vaiheittain rakentuva korttelipiha. Viihtyisät oleskelu- ja leikkialueet ilahduttavat kaikenikäisiä asukkaita. Tunnelmallisesta pihasaunasta on mukava poiketa vilvoittelemaan lasitetulle terassille. Asukkaiden käytössä on myös kerhohuone sekä moderni pesutupa, ja pyykit kuivuvat kätevästi oman rapun kuivaushuoneessa.

Autopaikat

Osakkeina myytävät autopaikat löytyvät maanalaisesta pysäköintihallista, josta pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotikerrokseen. Kaikissa autopaikoissa on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen. Asukas voi valita omalle autopaikalleen sähköauton pysäköintilatauksen, nopeamman Type 2 -latauksen tai pelkän perinteisen lämmityksen. Tarpeiden muuttuessa palvelua on helppo vaihtaa.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Kesällä 2021
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
145,5 m²
Kerros
5-6 / 5
Velaton hinta
€ 1 098 500
Myyntihinta
€ 714 200
Lainaosuus
€ 384 300
Pääomavastike (vain korko)
€ 333
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 725
Hoitovastike
€ 597

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_sahkoauto_lataus_180x180px.png

Joustava sähköauton latausmahdollisuus jokaisella autopaikalla.

Lue lisää sähköauton latauksesta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna: ajanvarauksella