Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Varaussopimus

Tuulikello 1 A 19, 3 huonetta, 105,5 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Arvioitu valmistuminen: syksyllä 2021

Harvinaislaatuinen kaksikerroksinen kulmahuoneisto ylimmissä kerroksissa

105,5-neliöisen päätyhuoneiston upeat oleskelutilat kohoavat jopa kahden kerroksen korkeuteen. Kodissa on lisäksi kylpylähenkinen saunaosasto ja tilavat vaatehuoneet.

Upea viidennen ja kuudennen kerroksen huoneisto sopii pohjaratkaisunsa ansiosta erinomaisesti myös edustuskäyttöön: oleskelutilat keskittyvät alakertaan, kun taas yläkerran makuuhuoneissa on omaa rauhaa.

Viihtyisät oleskelutilat

Heti eteisessä tilan tuntua luovat ikkunasta tulviva luonnonvalo, Elfa-säilytysjärjestelmän peililiukuovet ja korkeaan oleskelutilaan avautuva näkymä. Olohuone ja keittotila muodostavat hurmaavan avaran oleskelualueen, jonka huonekorkeus kohoaa osittain kahden kerroksen korkeuteen. L:n muotoisessa, saarekkeellisessa keittotilassa on Puustellin kalusteet sekä Boschin induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro sekä kalusteovellinen astianpesukone. Tuoreet yrtit viihtyvät keittiön pikkuikkunalla. Oleskelutiloista on kulku lasitetulle, laudoitetulle parvekkeelle, joka avautuu etelään ja länteen. Rauhallisen yläkerran kummassakin makuuhuoneessa on tilava Elfa-kalusteinen vaatehuone, joista toisessa on pieni ikkuna.

Sisustus toiveidesi mukaan

Jotta uuden kodin sisustus vastaisi juuri sinun toiveitasi, sisustussuunnittelijamme on laatinut keittiöön, oleskelutiloihin ja pesutiloihin viisi inspiroivaa tyylikokonaisuutta. Hurmaannutko modernista, klassisesta tai skandinaavisesta tyylistä vai innostutko enemmän trendikkäästä tai teollisen rouheasta tyylistä? Sisustustyylien ja lisävalintojen avulla voit luoda oman tyylisi mukaisen kodin.

Sauna ja kaksi kylpyhuonetta

Tilavissa, huolella suunnitelluissa pesutiloissa on raikasta kylpylätunnelmaa. Kokonaisuuden viimeistelevät tyylikkäät yksityiskohdat, kuten seinä-wc, valopeili, pyyhekuivain sekä kattoon upotetut led-valot. Saunan lauteet ja panelointi ovat tervaleppää, ja kiuas on upotettu lauteisiin. Yläkerrassa on lisäksi toinen kylpyhuone. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys. Persoonallisen lisän saunaan ja yläkerran kylpyhuoneeseen tuovat pienet ikkunat.

Yhteistilat

Mukavan asumisen Tuulikello 1:ssä kruunaa suojaisa, vaiheittain rakentuva korttelipiha. Viihtyisät oleskelu- ja leikkialueet ilahduttavat kaikenikäisiä asukkaita. Tunnelmallisesta pihasaunasta on mukava poiketa vilvoittelemaan lasitetulle terassille. Asukkaiden käytössä on myös kerhohuone sekä moderni pesutupa, ja pyykit kuivuvat kätevästi oman rapun kuivaushuoneessa.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Kesällä 2021
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
105,5 m²
Kerros
5-6 / 5

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_sahkoauto_lataus_180x180px.png

Joustava sähköauton latausmahdollisuus jokaisella autopaikalla.

Lue lisää sähköauton latauksesta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna: ajanvarauksella