Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Tuulikello 1 B 21, 2 huonetta, 49,0 m²

Arvioitu valmistuminen: kesällä 2021

Lasitettu terassi ja oma asuntopiha kruunaavat viihtyisän kaksion

Ihastu tilankäytöltään tehokkaaseen 50-neliöiseen kaksioon, joka hurmaa avaralla olohuoneella, tilavalla vaatehuoneella sekä lasitetulla terassilla ja omalla asuntopihalla.

Kodikkaan kokonaisuuden viimeistelevät upea kylpyhuone, kaunis parkettilattia, Puustellin keittiökalusteet sekä Boschin kodinkoneet. Omalle asuntopihalle on mukava poiketa vaikkapa kahvikupilliselle tai hakemaan yrttejä.

Viihtyisät oleskelutilat

Tässä selkeäpohjaisessa kaksiossa on tilan tuntua ilman hukkaneliöitä. Heti sisään astuessa avautuu miellyttävä näkymä oleskelutilan läpi terassille ja korttelipihan suuntaan. Eteisen kahdessa liukuovellisessa Elfa-säilytysjärjestelmässä on reilusti säilytystilaa vaatteille ja siivoustarvikkeille. Keittotila ja olohuone muodostavat yhtenäisen oleskelualueen, joka mahdollistaa monia kalustusvaihtoehtoja. Koko sivuseinän levyinen keittotila täyttää vaativankin kotikokin toiveet. Puustellin kalusteiden lisäksi keittiössä on Boschin kalusteuuni ja -mikro, induktioliesi sekä kalusteovellinen astianpesukone. Makuuhuoneessa on liukuoven takana ylellisen tilava vaatehuone Elfa-säilytysjärjestelmineen. Koko huoneiston levyiseltä lasitetulta, laudoitetulta terassilta voi astua omalle istutuksin rajatulle asuntopihalle, joka avautuu länteen korttelipihan suuntaan.

Sisustus toiveidesi mukaan

Jotta uuden kodin sisustus vastaisi juuri sinun toiveitasi, sisustussuunnittelijamme on laatinut keittiöön, oleskelutiloihin ja pesutiloihin viisi inspiroivaa tyylikokonaisuutta. Hurmaannutko modernista, klassisesta tai skandinaavisesta tyylistä vai innostutko enemmän trendikkäästä tai teollisen rouheasta tyylistä? Sisustustyylien ja lisävalintojen avulla voit luoda oman tyylisi mukaisen kodin.

Kylpyhuone

Huolella suunnitellussa kylpyhuoneessa yhdistyvät kylpylätunnelma ja nykyaikaiset kodinhoitotilan ratkaisut. Kylpyhuoneessa on seinä-wc, pyyhekuivain sekä korkea pyykkikaappi. Tunnelmaa luovat tyylikkäät yksityiskohdat, kuten valopeili ja kattoon upotetut led-valot. Suihkunurkkauksessa on kääntyvät, lasiset suihkuseinät. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Yhteistilat

Mukavan asumisen Tuulikello 1:ssä kruunaa suojaisa, vaiheittain rakentuva korttelipiha. Viihtyisät oleskelu- ja leikkialueet ilahduttavat kaikenikäisiä asukkaita. Tunnelmallisesta pihasaunasta on mukava poiketa vilvoittelemaan lasitetulle terassille. Asukkaiden käytössä on myös kerhohuone sekä moderni pesutupa, ja pyykit kuivuvat kätevästi oman rapun kuivaushuoneessa.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
1 / 5
Velaton hinta
€ 387 600
Myyntihinta
€ 251 700
Lainaosuus
€ 135 900
Pinta-ala
49,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 118
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 610
Hoitovastike
€ 201

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.