Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Valitse uusi koti ja upea sisustustyyli Tapiolasta

Espoon Tuulikello 2:n hurmaavat kodit tarjoavat huoletonta uudisasumista Tapiolan parhaalla paikalla. Tyylikkäät, valmiiksi suunnitellut sisustuskokonaisuudet helpottavat oman maun mukaisen ilmeen löytämistä ja sisältyvät uuden kotisi hintaan.

Pintamateriaalit tekevät kodin

Espoon Tuuliniittyyn omalle tontille arviolta kesällä 2023 valmistuvan Tuulikello 2:n rakentaminen on käynnissä. Kotien materiaalivalinnat umpeutuvat vaiheittain rakentamisen edetessä. Kun toimit nyt, pääset vielä vaikuttamaan uuden kotisi pintamateriaaleihin. Vaihtoehtoinasi on neljä ajattoman kaunista sisustuskokonaisuutta keittiöön ja kolme upeaa tyyliä kylpyhuoneeseen. Voit valita näistä mieleisesi ilman lisäkuluja.

Valmiit tyylikokonaisuudet on suunniteltu harmonisiksi ja aikaa kestäviksi, jolloin ne toimivat loistavana pohjana omannäköiselle sisustukselle. Osassa kodeista joidenkin materiaalien valinta-aikataulu on jo umpeutunut. Näihin koteihin on valittu sisustustyyleistä materiaalit, joista löytyy varmasti eri makuihin sopivia vaihtoehtoja 

Tuulikello-2-sisustyyli-vehna-olohuone.gif
Tuulikello-2-sisustyyli-dyyni-olohuone.gif

Kylpyhuone tarjoaa ripauksen spa-tunnelmaa 

Tuulikello 2:n kotien ihanat kylpyhuoneet kutsuvat rentoutumaan. Eri sisustustyyleihin kuuluvat Laattapisteen laatat tarjoavat niin ajatonta, harmonista kuin luonnonläheistäkin tunnelmaa. Kylpyhuoneissa on runsaasti säilytystilaa Svedbergsin pyykkikaapin, allaskalusteen sekä tilavan peilikaapin ansiosta. Seinä-wc, mukavuuslattialämmitys ja pyyhekuivain takaavat pesutilojen käyttömukavuuden. 

Tuulikello-2-kylpyhuone.gif
Tuulikello-2-kylpyhuonekalusteet.gif
Tuulikello-2-sauna.gif

Keittiö on kodin sydän 

Keittiöissä on panostettu laadukkaisiin pintamateriaaleihin. Jokaiseen keittiötyyliin sisältyy kivi- tai kvartsitaso, jonka arvokkaan ilmeen viimeistelee käytännöllinen alta kiinnitetty allas. Keittiökalusteet ovat Puustellin ja kodinkoneet Boschin. Kodinkoneiden peruspakettiin lukeutuu muun muassa induktiotaso ja kalustemikro. Valittavanasi ovat myös kattavammat Boschin ja Siemensin kodinkonepaketit lisähintaan. Keittiön työtasojen alle sijoittuvat säilytystilat sisältävät arkea sujuvoittavat Legrabox-laatikostot, joiden kantavuus on jopa 40 kg. Joissakin kodeissa keittiön kruunaa saareke, joka tuo mukavasti lisää työskentelytilaa.  

Tuulikello-2-keittion-allas.gif
Tuulikello-2-keittiolaatikko.gif
Tuulikello-2-keittio.gif
Tuulikello-2-keittiotaso.gif

Kodeissa on vaaleansävyiset parkettilattiat ja lattialämmitys, joten jokainen asuinneliö ikkunoiden edustaa myöten on näppärästi sisustettavissa. Arkea helpottavat ylellisen runsaat säilytystilat. Eteisessä ja makuuhuoneissa on Puustellin tilaa säästävät ja muunneltavat säilytysjärjestelmät liukuovin. Lisäksi useissa kodeissa on yksi tai jopa useampi tilava vaatehuone.  

Tuulikello-2-sisustyyli-dyyni-olohuone2.gif