Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Laajasalon Kaiku

Myytävät asunnot Helsingin Laajasalo

Naapurusto

  • Kaikki Laajasalon palvelut kävelyetäisyydellä

    Tästä ei sijainti parane. Vain yhden kadunylityksen päästä löytyvät upouuden kauppakeskus Saaren kattavat palvelut kuten kaksi päivittäistavarakauppaa, ravintoloita, kuntosali, kirjasto sekä apteekki. Lapsiperheille Kaiku on helppo ja turvallinen valinta, sillä reitti päiväkotiin kulkee mukavasti puistojen poikki ja peruskouluunkin kävelee vain viidessä minuutissa.

  • Virkistäydy Laajasalon upeassa luonnossa

    Laajasalossa luonto on läsnä kaikkialla. Suuntasitpa sitten Stansvikin kartanon maille, Killingholmaan tai kohti Yliskylän laajoja puistoalueita, luonnon vehreys on taattu. Saarena Laajasalo tarjoaa poikkeukselliset vesiurheilumahdollisuudet sekä laajan valikoiman uimarantoja ja yksityisiä kallionpoukamia. Aivan uuden kotikorttelin läheltä löytyvät niin pallokentät ja tennishalli kuin urheilupuisto juoksuratoineen.

  • Naapuruston tarina

    Kaikun kotikortteli nousee laajasalolaisille tutulle tontille vanhan ostoskeskuksen paikalle. 70-luvulla valmistunut ostoskeskus toimi vuosikymmenten ajan kaupunginosan maamerkkinä, keskustan symbolina ja paikallisten kohtaamispaikkana. Nyt vanhan on kuitenkin aika tehdä tilaa uudelle. Naapuritontille Laajasalontien varteen onkin jo noussut moderni ja palveluiltaan huomattavasti rikkaampi uusi ostosparatiisi Saari.

Laajasalon Kaikun videot

Laajasalon Kaikun videoesittely

Tutustu Laajasalon Kaikun sisustettuun Bonava-kotiin ja korttelin yhteistiloihin esittelyvideon avulla.

Esittelyasunto 4h+kt+s

Tutustu Laajasalossa sijaitsevaan Helsingin Kaiku 1:n sisustettuun esittelyasuntoon virtuaalisesti.

Esittelyasunto 3h+kt

Helsingin Kaiku 3:n kolmiossa on avara pohjaratkaisu, hyvät säilytystilat ja laadukkaat materiaalit. Kodikkaan kokonaisuuden viimeistelee lasitettu, kolmeen ilmansuuntaan avautuva parveke.

Tutustu Kaiku 3:n koteihin

Helsingin Kaiku 3:n uudet modernit kodit nousevat viihtyisään kotikortteliin aivan Laajasalon keskustaan. Valmis asuinympäristö houkuttelee uuteen kotiin vain parin askelen päähän palveluista.

Tutustu Laajasalon naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ma-to klo 12-17