Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myyty

Kaiku 1 A 02, 5 huonetta, 128,5 m²

Kuvaus

Huoletonta asumista uudessa, saunallisessa päätyhuoneistossa

Tässä juuri valmistuneessa toisen kerroksen 128,5-neliöisessä kodissa on kaikki, mitä mukavalta asumiselta voi toivoa: väljät oleskelutilat, oma sauna, kodinhoitohuone sekä iso, lasitettu eteläparveke.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämän tilavan kulmahuoneiston sydän on olohuoneen ja keittotilan muodostama avara kokonaisuus. Saarekkeellisen keittotilan varustukseen kuuluu klassisen sisustustyylin mukaiset Puustelli-kalusteet, induktiotaso, kalusteuuni, teräksinen liesikupu, kalustemikro sekä integroitu kalustepeitteinen astianpesukone. Säilytystilaa on runsaasti, sillä eteisen peililiukuovellisen Elfa-säilytysjärjestelmän lisäksi jokaisessa makuuhuoneessa on joko vaatehuone tai liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Makuuhuoneiden sijainnin ansiosta huoneet muuntuvat myös esimerkiksi rauhalliseksi työskentelytilaksi. Kodin lattiat ovat lämminhenkistä pähkinäpuuta. Asumismukavuutta lisäävät miellyttävä lattialämmitys ja sisäilman koneellinen viilennys.

Kylpyhuone ja sauna

Ylellisen tilavassa saunassa on laadukkaat materiaalit ja tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten saunan lasiseinä, tervaleppäpaneelit ja -lauteet sekä moderni lauteisiin upotettu Harvia-kiuas. Kylpyhuoneessa on muun muassa seinä-wc, Dansanin laadukkaat valopeili ja allaslaatikosto, kätevä pyyhekuivain sekä mukavuuslattialämmitys. Lisäksi erillisessä kodinhoitohuoneessa on muun muassa seinä-wc, pyykkikaappi, tilavaraus pesutornille ja Dansanin kalusteet.

Parveke

Oleskelutilat jatkuvat tilavalle eteläparvekkeelle, joka avautuu ihanalle korttelipihalle. Lasituksen ansiosta voit nauttia oleilusta parvekkeella alkukeväästä aina pitkälle pimeneviin syysiltoihin.

Yhteistilat

Valoisat ja näyttävät aulatilat toivottavat tervetulleeksi pian valmistuvaan Kaiku 1:een. Asukkaiden yhteiskäytössä on kalustettu kerhotila sekä laadukas saunaosasto vilvoitteluparvekkeineen. Kätevän talopesulan ja kuivaushuoneen lisäksi kotitalossa on erinomaiset varastotilat lastenvaunuille, ulkoiluvälineille ja polkupyörille asuntokohtaisia irtainvarastoja unohtamatta. Polkupyörän voi myös pestä ja huoltaa oman kotikorttelin yhteistiloissa. Monipuolisella piha-alueella on mukavaa tekemistä kaikenikäisille asukkaille. Pihapolun varrelle tulee leikkipaikkoja, pihapelejä, oleskelualueita, kuntoilualue sekä viljelylaatikoita. Osakkeina myytävät autopaikat (18 000 euroa) sijoittuvat pihakannen alle halliin.

Kuvat
Naapurusto
 • Meren ja luonnon äärellä

  Laajasalosta ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä vehreä kotipaikka tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Rantoja, pururatoja ja luontopolkuja löytyy moneen makuun – pallokenttiä, tennishalleja ja hiihtolatuja unohtamatta. Aktiivista toimintaa on tarjolla koko perheelle vauvasta vaariin ja jopa koirille. Tänne on helppo kotiutua.

 • Sähköauton lataus ja auton lämmitys

  Kaiku 1:n kaikissa autopaikoissa on valmius sekä auton lämmittämi­seen että sähköauton lataamiseen. Näin latauspisteitä on varmasti juuri oikea määrä asukkaiden käytettävissä. Asukas voi valita omalle autopaikalleen sähköauton pysäköintilatauksen, nopeamman Type 2 -latauksen tai pelkän perinteisen lämmityksen. Tarpeiden muuttuessa palvelua on helppo vaihtaa.

  Lue lisää
 • Palvelut kotikulmilla

  Kaiku 1 asettuu ainutlaatuiselle paikalle aivan Laajasalon sydämeen. Läheltä löytyvät niin terveyskeskus, neuvola, kirkko, päiväkoti ja peruskoulu kuin upouuden kauppakeskus Saaren kattavat palvelut kuten kaksi päivittäistavarakauppaa, useita ravintoloita, kuntosali, kirjasto, pesula sekä apteekki

 • Kulkuyhteydet

  Tästä ei sijainti parane. Kaiku 1 asettuu mukavasti kaikkien Laajasalon bussilinjojen varrelle, joten Herttoniemen metroasemalle hurauttaa hetkessä. Yhteydet paranevat entisestään Kruunusiltojen ja uuden ratikkalinjan valmistuessa 2020-luvun puolivälissä. Raitioyhteyden myötä Yliskylän puistotiestä kehitetään entistä tunnelmallisempi puistomainen kaupunkibulevardi, joten kotiin on mukava tulla myös autolla. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle sisäyhteydellä omaan kotiin.

 • Postin automaatti

  Postin automaatin avulla Kaiku 1:n asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja 24/7. Koska palvelu on aina auki, lähetykset voi noutaa silloin, kun itselle sopii. Automaatti lisää asumisen helppoutta sekä vähentää asioilla juoksemiseen käytettävää aikaa. Palveluun voi esimerkiksi tilata verkkokaupan ostokset tai jättää vaikkapa pesulaan menevän pyykkipussin tai korjaukseen lähtevän kännykän. Tuoretuotteet toimitetaan erillisissä kylmälaatikoissa.