amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Tampereen Muurarimestari

Sarvijaakonkatu 33, 33540, Tampere

Viihtyisiä asuntoja hyvien palvelujen naapurissa

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Tampereen Kalevaan. Muurarimestarin asunnot tarjoilevat huoletonta asumista monenlaisiin elämäntilanteisiin uudessa Tiilikylän kotikorttelissa.

Omalle tontille Tampereen Kalevaan nousee lähivuosien aikana upea viiden kerrostalon kotikortteli, Kalevanrinteen Tiilikylä. Ensimmäisenä hyvälle paikalle, vehreän Tiilikylänpuiston laidalle ehtii Muurarimestarin kuusikerroksinen kerrostalo. Yleisilmeeltään rauhallinen ja kutsuva uudiskohde istuu modernilla tavalla asuinalueensa henkeen. Tarjolla on ihastuttavan huolettomia koteja kompakteista yksiöistä saunallisiin kolmioihin. Tervetuloa viihtymään monipuoliselle ja kaikenikäisiä asukkaita puhuttelevalle, arvonsa säilyttävälle kotipaikalle!

Kaupan päälle Asumisturva

Kun ostat uuden kodin Tampereen Kalevanrinteen Muurarimestarista, saat kaupan päälle maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle. Vakuutus korvaa uuden kodin asumiskuluja jopa vuoden ajan. Lisäksi saat kuukausittain 200 euroa muiden asumiskulujen kattamiseen.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
36
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Naapuruston tarina

Vielä 1800-luvun lopulla nykyisillä kotikulmilla raivattiin viljelyspalstoja ja laidunmaata. Kun Tampereen kaupunki alkoi kasvaa, rakennusmateriaalia tuottavat tiiliruukit asettuivat luontevasti alueelle, koska laidunmailta sai hyvänlaatuista savea. Viimeiset tiilet poltettiin 1960-luvulla, jolloin tehtaat alkoivat väistyä kasvavan kaupungin tieltä. Nyt ympyrä ikään kuin sulkeutuu. Tervetuloa Tiilikylään!

Lähipalvelut

Muurarimestarin naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän evään monipuolisine palveluineen. Päivittäistavarakauppa on viereisessä korttelissa ja kävelyetäisyyden päässä oleva Prismakeskus kasvaa lähivuosina merkittäväksi kauppakeskukseksi. Myös päiväkodit, koulut ja oppilaitokset ovat näppärästi kävely- tai pyöräilymatkan päässä.

Liiku ja nauti luonnosta

Muurarimestari sijoittuu vehreälle paikalle Tiilikylänpuiston naapuriin, joten luonto avautuu suoraan kotiovelta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen. Myös Kalevanharjun kaunis miljöö vetää puoleensa. Kalevan uintikeskus, Hakametsän jäähalli ja Tampere Areena sekä monet muut harrastusmahdollisuudet löytyvät nekin ihan kotikulmilta.

Kulkuyhteydet

Tampereen keskustan palveluihin ja kulttuuririentoihin on vain kolmen kilometrin matka, joten kaikki mukavan elämän eväät ovat helposti saavutettavissa. Keskustaan hurauttaa kätevästi ja nopeasti niin pyörällä kuin bussilla. Myös autoilevien asukkaiden näkökulmasta Muurarimestarin sijainti on kutsuva. Autopaikat on sijoitettu kätevästi maanalaiseen parkkihalliin.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Myyty
Muurarimestari A 28 3h+kt+s 66,0 m² 5 Muurarimestari A 28
Muurarimestari A 28
Myyty
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
66,0 m²
Krs:
5
Myyty
Muurarimestari A 10 3h+k+s 66,0 m² 2 Muurarimestari A 10
Muurarimestari A 10
Myyty
Tyyppi:
3h+k+s
Pinta-ala:
66,0 m²
Krs:
2
Myyty
Muurarimestari A 26 3h+kt+s 75,5 m² 5 Muurarimestari A 26
Muurarimestari A 26
Myyty
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
75,5 m²
Krs:
5
Myyty
Muurarimestari A 01 2h+kt+s 53,0 m² 1 Muurarimestari A 01
Muurarimestari A 01
Myyty
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
53,0 m²
Krs:
1
Myyty
Muurarimestari A 27 1h+kt 35,0 m² 5 Muurarimestari A 27
Muurarimestari A 27
Myyty
Tyyppi:
1h+kt
Pinta-ala:
35,0 m²
Krs:
5
Myyty
Muurarimestari A 11 2h+kt+s 53,0 m² 2 Muurarimestari A 11
Muurarimestari A 11
Myyty
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
53,0 m²
Krs:
2

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.