amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Muurarimestari A 28 Tampereen Muurarimestari

Myyty

Muurarimestari A 28, 3 huonetta, 66,0 m²

Viihtyisä kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
66,0 m²
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Muurarimestari A 28, 3 huonetta, 66,0 m²

Viihtyisä kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä hyvin suunniteltu 66-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Tampereen Kalevassa, Tiilikylän viihtyisässä kotikorttelissa. Asunnossa A28 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Tampereen Kalevanrinteen Muurarimestarin asunto A28 kutsuu viihtymään suositulle ja arvostetulle paikalle kaupungin keskustan kupeeseen. Tämä huoleton ja laadukas viidennen kerroksen uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodikkaan kolmion käytännölliseen ja hyvin suunniteltuun pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Kodissa on monia arkea helpottavia fiksuja ratkaisuja, kuten tilava vaatehuone ja hyvät säilytystilat. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparketti ja laatoitetussa pesutilassa lattialämmitys. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään. Tässä kodissa asut ihanan huolettomasti ilman remonttihuolia!

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Muurarimestarin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Asunnon A28 eteisessä on kätevät liukuovikaapit peilein sekä kaunis tammiparketti, joka jatkuu oleskelutiloihin. Raikkaan vaaleasävyisen ja hyvin varustellun keittiön kaapistojen välitilassa on vaakaan asennettu valkoinen laatoitus ja työtasona kestävä tummanharmaa laminaatti. Olohuoneessa on lisäväriä kotiin tuova tehosteseinä, joka tarjoaa hyvän taustan monenlaisille sisustuksille. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä. Myös erillis-wc:ssä on valkoharmaa laatoitus. Saunan katto ja seinät ovat tervaleppäpaneelia, lauteet tervaleppää.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Muurarimestarin autoilevien asukkaiden parkkipaikat löytyvät pihakannen alta, naapuritontilla sijaitsevasta autohallista, jonne on sisäyhteys kellarikerroksesta. Kellarista löytyy myös kuivaushuone, ulkoiluväline- ja irtaimistovarastoja sekä erillisinä osakkeina myytäviä lisävarastotiloja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Muurarimestari

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Tampereen Kalevaan. Muurarimestarin asunnot tarjoilevat huoletonta asumista monenlaisiin elämäntilanteisiin uudessa Tiilikylän kotikorttelissa. Lue lisää

Ota yhteyttä

Asuntojen maksuerätaulukko

 

  • 60 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta 15.8.2016
  • 15 % myyntihinnasta 17.10.2016
  • 10 % myyntihinnasta 21.12.2016

Pääomavastike 

  • 1-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,53 €/m²/kk (sis.vain koron)
  • 4. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n.  11,04 €/m²/kk 

Laajakaistavastike 6 €/kk/huoneisto
Yhtiölaina
Tampereen Seudun Osuuspankista 
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

TARKENNUS SIVUN TIETOIHIN

Tämä sivusto on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Bonava pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmanmuutoksiin. Sivustolla esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kuvien irtokalusteet ja –laitteet eivät kuulu asunnon vakiovarusteisiin. Rakenteet, materiaalit, mitat ja yksityiskohdat  määritellään lopullisesti myyntiasiakirjoissa ja kauppakirjan liiteaineistossa.Ostaja on velvollinen tutustumaan asuntojen markkinoinnista annetun asetuksen nro 130/2001 mukaisiin tietoihin, jotka ovat nähtävissä Bonava Asuntomyymälässä ja esittelyissä.