Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Cityvarasto

Oma varasto tarpeen mukaan

Vantaan Koivuhaan uusien Bonava-kotien asukkaille on tarjolla täysin uudenlainen varastoratkaisu. Voit itse valita, vuokraatko varaston tai minkä kokoisen ja mistä. Maksat vain siitä, mitä käytät.

Joustava uusi varastoratkaisu

Bonavan ja Cityvaraston yhteistyöhanke on ensimmäinen laatuaan, sillä vastaavaa ei ole aiemmin ollut tarjolla. Innovatiivisen palvelukehityksen ansiosta yhteistyö koituu niin asunnon omistajien kuin taloyhtiön eduksi.

Bonava-kodin asukkaana saat vuokrata Cityvaraston puoleen hintaan

Edut asukkaille

Bonava-kodin asukkaana saat irtaimistovaraston säilytystarpeesi mukaan. Vaihtoehtoisesti voi myös olla ottamatta koko varastoa, jos sille ei ole tarvetta.

Mikäli tarvitset varastoa, vaihtoehtoja riittää. Tarjolla on varastotilaa kokoluokassa 1-20 neliötä. Voit vuokrata varaston Cityvaraston monipuolisesta valikoimasta 34 eri kohteesta eri puolilla Suomea - joko omasta taloyhtiöstäsi tai vaikkapa omalta mökkipaikkakunnaltasi.

Varaston voi vuokrata lyhyt- tai pitkäaikaiseen tarpeeseen, joko kuukaudeksi kerrallaan tai vuodesta toiseen. Jos et tarvitse enää varastoa, voit irtisanoa sopimuksen. Irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Saat asukkaana laadukkaan, joustavan, turvallisen, valvotun, huolettoman, vakuutetun, tehokkaan ja omiin tarpeisiisi sopivan varaston. Moderni varasto on myös merkittävä myyntivaltti.

Varastot omistaa Cityvarasto, joka maksaa taloyhtiölle vuokraa. Taloyhtiö saa näin vuokratuloja, mikä näkyy asukkaalle pienempänä yhtiövastikkeena.

Ja mikä parasta, Bonava-asukkaana saat vuokrata varaston puoleen hintaan eli 50 prosentin alennuksella normaaleihin hintoihin verrattuna. Vakuutus sisältyy hintaan.

Edut taloyhtiölle

Varastot omistaa ja niitä hallinnoi Cityvarasto, joka maksaa taloyhtiölle vuokraa. Taloyhtiö saa vuokratuloja, mikä näkyy asukkaalle pienempänä yhtiövastikkeena.

Taloyhtiölle Cityvarasto on huoleton vaihtoehto, sillä se merkitsee vähemmän huollettavaa ja huolehdittavaa. Cityvarasto vastaa varastojen siivoamisesta, huoltamisesta ja hoitamisesta, mikä vähentää isännöintityötä ja huolta hoitamattomista ja hylätyistä varastoista sekä väärin varastoiduista tavaroista.

Cityvarasto vakuuttaa varastot ja huolehtii varastojen valvonnasta sekä kulunvalvontajärjestelmistä.

Vakuutus kunnossa

Cityvaraston hintaan sisältyy vakuutus. Vakuutuskorvaussumma on 1000 € / neliö ilman tavaroihin liittyvää ikävähennystä. Mikäli toivot asukkaana suurempaa vakuutusarvoa, siitä voidaan sopia erikseen.

Ensimmäiset Cityvarastot Vantaan Koivuhakaan

Bonavan ja Cityvaraston yhteistyö on ensi kertaa käytössä Asunto Oy Vantaan Jänönloikassa ja Asunto Oy Vantaan Kukonaskeleessa. Valittavana on varastotiloja kokoluokassa 1–20 neliötä. Jänönloikan tai Kukonaskeleen asukkaana saat varaston puoleen hintaan eli 50%:n alennuksella normaaleihin Cityvaraston hintoihin verrattuna.

Vantaan Jänönloikan pienvarastotilat löytyvät taloyhtiön ensimmäisestä kerroksesta. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.