Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Useimpien Bonavan uudiskohteiden autopaikoilta löytyy sähköautojen latausvalmius.

Sähköauton lataus

Joko ajat hybridi- tai sähköautolla tai harkitset sellaisen hankkimista? Ladattavan auton käyttö on Bonava-kodin asukkaille helppoa, kun uudiskohteidemme jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton latauslaitteen käyttöönottoon.

Latauspaikkoja riittää kaikille

Sähköauton hankkiminen on yhä yleisempää, ja moni autoilija pohtiikin siirtymistä ekologisempaan vaihtoehtoon ja päästöttömään autoiluun. Ennen sähköauton hankkimista on kuitenkin ratkaistava, missä ja miten auton saa ladattua. Tähän asti hankintaa on voinut hidastaa se, että omassa taloyhtiössä ei ole tarjolla riittävästi latausmahdollisuuksia. Uusien Bonava-kotien asukkailla tätä haastetta ei ole, sillä tarjoamme kuluttajille myytävissä uudiskohteissamme latausvalmiuden kaikille autopaikoille. Autopaikoille asennetaan valmiiksi kaapelointi ja pikaliitin latauslaitteen asennukselle, jolloin latauspisteitä on aina juuri oikea määrä.

Valittavana eri vaihtoehtoja käyttötarpeen mukaan

Riippumatta siitä, ajatko täyssähköautolla, hybridillä tai polttomoottorilla, sinulla on mahdollisuus valita autopaikallesi juuri omiin tarpeisiisi sopiva lataus- tai lämmitysratkaisu. Sähköauton lataukseen on tarjolla eri tehovaihtoehtoja, tai mikäli latausmahdollisuudelle ei ole tarvetta, autopaikalle voi valita perinteisen lämmityksen mahdollistavan laitteen.

Latauspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan, joten palvelun vaihtaminen tai lopettaminen on vaivatonta. Sähköautojen latauspalvelun tarjoaa suomalainen Parking Energy Oy yhteistyössä Bonavan kanssa. Tarkemmat tiedot vaihtoehdoista löydät Parking Energyn sivustolta

Helposti ja turvallisesti omassa pihapiirissä

Sähkö- tai hybridiauton lataus omassa pihapiirissä tai pysäköintihallissa on helppoa ja turvallista. Vaikka kaikki autot olisivat latauksessa samaan aikaan, sähkö jakautuu silti tasapuolisesti älykkään tehonhallinnan ansiosta. Huomioithan, että eri toimijoiden yhteistyönä toteutettavien yhteispysäköintilaitosten lataus- ja lämmitysratkaisut saattavat olla poikkeavia.

Usein kysyttyä sähköauton latauspalvelusta

Bonavan uudiskohteiden autopaikoille toteutetaan sähköautojen latausvalmius. Suomalaisen Parking Energyn tuottamaan palveluun voi liittyä joustavasti joko heti muuton yhteydessä tai vasta myöhemmin. Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin latauspalvelusta.