Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Useimpien Bonavan uudiskohteiden autopaikoilta löytyy sähköautojen latausvalmius.

Sähköauton lataus

Joko ajat hybridi- tai sähköautolla tai harkitset sellaisen hankkimista? Ladattavan auton käyttö on Bonava-kodin asukkaille helppoa, kun uudiskohteidemme jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton latauslaitteen käyttöönottoon.

Latauspaikkoja riittää kaikille

Sähköauton hankkiminen on yhä yleisempää, ja moni autoilija pohtiikin siirtymistä ekologisempaan vaihtoehtoon ja päästöttömään autoiluun. Ennen sähköauton hankkimista on kuitenkin ratkaistava, missä ja miten auton saa ladattua. Tähän asti hankintaa on voinut hidastaa se, että omassa taloyhtiössä ei ole tarjolla riittävästi latausmahdollisuuksia. Uusien Bonava-kotien asukkailla tätä haastetta ei ole, sillä tarjoamme kuluttajille myytävissä uudiskohteissamme latausvalmiuden kaikille autopaikoille. 

Valittavana eri vaihtoehtoja käyttötarpeen mukaan

Sähköautoja varten autopaikoille tulee kaapelointi ja pikaliitin latauslaitteille. Valmiuden ansiosta latauspisteitä on taloyhtiössä juuri oikea määrä.

Asukas voi tarpeensa mukaan valita joko 3,7 kW -tehoisen Schuko-älymoduulilla toteutettavan sähköauton pysäköintilatauksen ja etäohjattavan lämmityksen tai nopeamman Type 2 -latauksen, jossa tehovaihtoehdot ovat 11 kW ja 22 kW. Myös Type 2- latauspisteessä on Schuko-pistoke, jota voi käyttää esimerkiksi sähköskootterin lataamiseen tai auton imurointiin. Jos latausmahdollisuudelle ei ole tarvetta, autopaikalle voi valita perinteisen lämmitysratkaisun mekaanisella kellolaitteella.

Latauspalvelu joustaa asukkaiden tarpeiden mukaan, joten palvelun vaihtaminen tai lopettaminen on vaivatonta. Palvelusta maksavat vain sen käyttäjät. Tarkemmat tiedot hinnoista saat asuntomyynnistämme.

Helposti ja turvallisesti omassa pihapiirissä

Sähkö- tai hybridiauton lataus omassa pihapiirissä tai pysäköintihallissa on helppoa ja turvallista. Vaikka kaikki autot olisivat latauksessa samaan aikaan, sähkö jakautuu silti tasapuolisesti älykkään tehonhallinnan ansiosta.

Sähköautojen latauspalvelun tarjoaa suomalainen Parkkisähkö Oy yhteistyössä Bonavan kanssa. Eri toimijoiden yhteistyönä toteutettavien yhteispysäköintilaitosten lataus- ja lämmitysratkaisut saattavat olla poikkeavia.

Usein kysyttyä sähköauton latauspalvelusta

Bonavan uudiskohteiden autopaikoille toteutetaan sähköautojen latausvalmius. Suomalaisen Parkkisähkö Oy:n tuottamaan palveluun voi liittyä joustavasti joko heti muuton yhteydessä tai vasta myöhemmin. Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin latauspalvelusta.

Palvelu löytyy näistä uusista Bonava-kohteista