Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Sähköauton lataus

Joko ajat hybridi- tai sähköautolla tai harkitset sellaisen hankkimista? Ladattavan auton käyttö on tulevaisuudessa Bonava-kodin asukkaille helppoa, kun useimpien uudiskohteiden jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen.

Latauspaikkoja riittää kaikille

Sähköauton hankkiminen on yhä yleisempää, ja moni autoilija pohtiikin siirtymistä ekologisempaan vaihtoehtoon ja päästöttömään autoiluun. Ennen sähköauton hankkimista on kuitenkin ratkaistava, missä ja miten auton saa ladattua. Tähän asti hankintaa on voinut hidastaa se, että omassa taloyhtiössä ei ole tarjolla riittävästi latausmahdollisuuksia. Tulevaisuudessa tätä haastetta ei ole, sillä Bonava tulee tarjoamaan suurimmassa osassa tulevista, kuluttajille myytävistä uudiskohteistaan latausvalmiuden kaikille autopaikoille. 

Valittavana eri vaihtoehtoja käyttötarpeen mukaan

Sähköautoja varten autopaikoille tulee kaapelointi ja pikaliitin latauslaitteille. Valmiuden ansiosta latauspisteitä on taloyhtiössä juuri oikea määrä.

Asukas voi tarpeensa mukaan valita joko sähköauton pysäköintilatauksen ja etäohjattavan lämmityksen tai nopeamman Type 2 -latauksen. Jos latausmahdollisuudelle ei ole käyttöä, autopaikalle voi valita perinteisen mekaanisen lämmityksen.

Latauspalvelu joustaa asukkaiden tarpeiden mukaan, joten palvelun vaihtaminen tai lopettaminen on vaivatonta. Palvelusta maksavat vain sen käyttäjät. Tarkemmat tiedot hinnoista saat asuntomyynnistämme.

Helposti ja turvallisesti omassa pihapiirissä

Sähkö- tai hybridiauton lataus omassa pihapiirissä tai pysäköintihallissa on helppoa ja turvallista. Vaikka kaikki autot olisivat latauksessa samaan aikaan, sähkö jakautuu silti tasapuolisesti älykkään tehonhallinnan ansiosta.

Sähköautojen latauspalvelun tarjoaa suomalainen Parkkisähkö Oy yhteistyössä Bonavan kanssa. Eri toimijoiden yhteistyönä toteutettavien yhteispysäköintilaitosten lataus- ja lämmitysratkaisut saattavat olla poikkeavia.

Usein kysyttyä sähköauton latauspalvelusta

Tulevaisuudessa useimpien Bonavan uudiskohteiden kaikilta autopaikoilta löytyy sähköautojen latausvalmius. Suomalaisen Parkkisähkö Oy:n tuottamaan palveluun voi liittyä joustavasti joko heti tai vasta myöhemmin. Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin parkkisähköstä.

Palvelu löytyy näistä uusista Bonava-kohteista