Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Sähköauton lataus

Joustava sähköauton latausmahdollisuus jokaisella autopaikalla

Joko ajat hybridi- tai sähköautolla tai harkitset sellaisen hankkimista? Ladattavan auton käyttö on tulevaisuudessa Bonava-kodin asukkaille helppoa, kun jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen.

Latauspaikkoja riittää kaikille

Sähköauton hankkiminen on yhä yleisempää, ja moni autoilija pohtiikin siirtymistä ekologisempaan vaihtoehtoon ja päästöttömään autoiluun. Ennen sähköauton hankkimista on kuitenkin ratkaistava, missä ja miten auton saa ladattua. Tähän asti hankintaa on voinut hidastaa se, että omassa taloyhtiössä ei ole tarjolla riittävästi latausmahdollisuuksia. Tulevaisuudessa tätä haastetta ei ole, sillä Bonava tulee tarjoamaan tulevissa, kuluttajille myytävissä uudiskohteissaan latausvalmiuden kaikille autopaikoille. Ensimmäisenä palvelu otetaan käyttöön Asunto Oy Espoon Steniuksenkumpu 1:ssä.

Valittavana eri vaihtoehtoja käyttötarpeen mukaan

Sähköautoja varten autopaikoille tulee kaapelointi ja pikaliitin latauslaitteille. Valmiuden ansiosta latauspisteitä on taloyhtiössä juuri oikea määrä.

Asukas voi tarpeensa mukaan valita joko sähköauton pysäköintilatauksen ja etäohjattavan lämmityksen tai nopeamman Type 2 -latauksen. Jos latausmahdollisuudelle ei ole käyttöä, autopaikalle voi valita perinteisen mekaanisen lämmityksen.

Latauspalvelu joustaa asukkaiden tarpeiden mukaan, joten palvelun vaihtaminen tai lopettaminen on vaivatonta. Palvelusta maksavat vain sen käyttäjät. Tarkemmat tiedot hinnoista saat asuntomyynnistämme.

Helposti ja turvallisesti omassa pihapiirissä

Sähkö- tai hybridiauton lataus omassa pihapiirissä tai pysäköintihallissa on helppoa ja turvallista. Vaikka kaikki autot olisivat latauksessa samaan aikaan, sähkö jakautuu silti tasapuolisesti älykkään tehonhallinnan ansiosta.

Sähköautojen latauspalvelun tarjoaa suomalainen Parkkisähkö Oy yhteistyössä Bonavan kanssa. Eri toimijoiden yhteistyönä toteutettavien yhteispysäköintilaitosten lataus- ja lämmitysratkaisut saattavat olla poikkeavia.

siteassets/yleiset/artikkelisivut/parkkisahko_sahkoauto_paakuva.jpg

Usein kysyttyä sähköauton latauspalvelusta

Tulevaisuudessa Bonavan uudiskohteiden kaikilta autopaikoilta löytyy sähköautojen latausvalmius. Suomalaisen Parkkisähkö Oy:n tuottamaan palveluun voi liittyä joustavasti joko heti tai vasta myöhemmin. Tutustu yleisimpiin kysymyksiin parkkisähköstä.

Lue lisää

Palvelu löytyy näistä uusista Bonava-kohteista