Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lisähintaiset lifestyle-paketit

Ripaus luksusta oman elämäntyylisi mukaan

Uudet Bonava-kodit sisältävät laadukkaita materiaaleja ja toiminnallisia ratkaisuja. Mikäli haluat muokata uudesta kodistasi vieläkin persoonallisemman ja oman elämäntapasi mukaisen, tutustu lisähintaisiin Lifestyle-paketteihimme.

Rakastatko ruoanlaittoa?

Keittiö on monelle kodin sydän. Uusien Bonava-asuntojen keittiössä on monipuolinen ja laadukas varustelu, mutta voit valita lisävarusteena myös paljon lisää. Haluaisitko uuteen keittiöösi saarekkeen, integroidut kylmälaitteet, höyryuunin tai vaikkapa viinikaapin? Tee keittiöstäsi juuri niin upea kokkaajan paratiisi kuin haluat.

Keittiö on kodin sydän

Lisävarusteilla teet keittiöstäsi juuri oman näköisesi. 

Arvostatko erityisen kätevää vaatehuoltoa?

Voit valita uuteen kotiisi lisävarusteena esimerkiksi pesutornin, jolle on valmiina paikkavaraus. Lisävarusteena voit tilata myös kalusteisiin sijoitettavan kätevän silityslauta-mekanismin. Vaatteiden ja varusteiden säilytyksen kruunaavat upeat säilytysratkaisut, jotka tarjoavat nyt runsaasti erilaisia toiminnallisia vaihtoehtoja.

Voit muokata kylpyhuoneesta oman makusi mukaisen

Lisähintaiset pintamateriaalit kylpyhuoneessa tuovat persoonallisuutta uuteen kotiin. 

Oletko intohimoinen treenaaja?

Voit valita uudessa kodissasi jo olevaan Elfa-säilytysjärjestelmään lisävarusteena urheilu- ja harrastusvälineitäsi varten mm. erilaisia koreja, koukustoja ja kenkätelineitä. Näin tavarat löytävät helposti paikoilleen. Entä haluaisitko pulahtaa hikisten treenien jälkeen kylpyammeen rentouttaviin vaahtoihin? Sekin on nyt mahdollista.

Maksuttomat sisustusvalinnat

Uuden kodin sisustus alkaa materiaalivalinnoista. Kun tulet mukaan jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita Bonava-kodin sisustuksen materiaalit ja värimaailman oman makusi mukaan. Tarjolla on kattava valikoima sisustusvaihtoehtoja, jotka sisältyvät uuden kotisi hintaan maksutta.

Elämäsi koti

Haluamme huomioida erilaiset asumisen tavat, tyylit ja vaiheet. Lue lisää

Uuden kotiosoitteen aika?

Päästä ajatukset lentoon ja tutustu Bonava-kotien valloittavaan valikoimaan. Asiantuntevat asumisen ammattilaisemme ovat sinua varten. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman mukavan ja vaivattoman kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon ja asumiseen saakka. Tehdään yhdessä unelmista totta.