Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uusi Bonava-koti on turvallinen ostaa ja omistaa – oli markkinatilanne mikä tahansa

Uudisasunnon ostaminen Bonavalta on turvallista ja huoletonta. Yhtenä Pohjois-Euroopan johtavista asuntokehittäjistä Bonavalla on vahva taloudellinen asema, mikä takaa sen, että uudet asunnot valmistuvat ajallaan ja laadukkaasti.

Bonava-koti on luotettava valinta

Uuden kodin ostaminen on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Siksi se pistää miettimään monia asioita. Missä haluat asua? Millaisessa kodissa haluat asua? Millainen on unelmiesi naapurusto? Kuinka paljon kotisi voi maksaa? Me Bonavalla kuljemme alan kehityksen kärjessä ja suunnittelemme kohteemme huolellisesti, laadukkaasti ja suurella sydämellä. Luomme koteja ja naapurustoja, jotka kestävät aikaa ja joissa nautitaan parhaasta mahdollisesta elämänlaadusta.

Näin kotimatkasi etenee

Asumisen asiantuntijamme ovat apunasi kotimatkasi eri vaiheissa, aina suunnittelusta muuttoon ja asumisen ensi askeleisiin saakka. Olemme koostaneet avuksesi videosarjan. Tutustu uuden kodin ostamisen eri vaiheisiin seuraavien videoiden avulla.