Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Kaarela Helsinki
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Kaarelassa

Näytä kohteet
Kuvaus

Kaarelan uudiskohteet kutsuvat Keskuspuiston kainaloon

Helsingin Kaarelaan rakentuu lähivuosien aikana uusi urbaanin vehreä asuinalue Kuninkaantammi. Kaarelan myytävät asunnot asettuvat hyvälle paikalle kehittyvien lähipalvelujen ja liikenneyhteyksien kupeeseen.

Helsingin Kaarela kasvaa lähivuosina uuden Kuninkaantammen asuinalueen myötä. Vehreää kotipaikkaa rajaa idässä Keskuspuisto ja pohjoisessa Vantaanjoki. Alueen suunnittelussa panostetaan viihtyisään ja monimuotoiseen kaupunkiympäristöön värikkäine julkisivuineen, puistoineen ja kävelykujineen. Kaarelan uudet asunnot rakennetaan alueen veikeää ilmettä kunnioittaen ja huoletonta kaupunkiasumista silmällä pitäen.

Sijainti
Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Urbaania asumista Keskuspuiston kainalossa

Kaarelassa eletään viihtyisästi luonnon ja lenkkipolkujen ympäröimänä. Ulkoilu- ja virkistysmaastoista ei ole puutetta, sillä vierestä löytyy niin Vantaanjoen varren hiihto- ja lenkkeilyreitit kuin tuhannen hehtaarin Keskuspuiston suojeltu luonto. Pitkäkoskella puolestaan pääsee kenties pääkaupunkiseudun upeimmille perhokalastusapajille. Kaarelan myytävät asunnot asettuvat lähelle vajaan kymmenen hehtaarin Helene Schjerfbeckinpuistoa, jolla on keskeinen rooli alueen sadevesien hallinnassa. Uudiskohteen läheltä löytyy myös Taidemaalarinpuisto kaupunkiviljelypalstoineen sekä Palettilampi uimarantoineen. Lammen ympärille rakennetaan viihtyisä kävelyraitti ja piknikpuisto.

Kaarelan uudet palvelut löytyvät läheltä

Kaarelan asukkaat pääsevät nauttimaan upouusista lähipalveluista, jotka keskittyvät alueen turvalliseen ja kävelypainotteiseen keskustakortteliin sekä asuinrakennusten kivijalkoihin. Kaarelan myytävät asunnot asettuvat kävelyetäisyyden päähän lähivuosina valmistuvasta toriaukiosta ja sen reunalle nousevasta kylätalosta. Väliaikaisen päiväkodin korvaa uusi, vuonna 2021-2022 valmistuva päiväkoti ja 1.-4. luokkien koulu avautuu arviolta vuonna 2022-2023. Kaarelan Kuninkaantammeen tulee myös oma lähikauppa sekä muita liiketiloja. Terveyspalvelut löytyvät kivenheiton päästä Kannelmäestä ja Malminkartanosta.

Kaarelan uudiskohteet asettuvat kätevien kulkuyhteyksien varrelle

Kaarelan Kuninkaantammen uuteen asuntoon voi muuttaa huoletta myös ilman omaa autoa. Tihein vuorovälein liikennöivä bussilinja 560 kulkee alueen halki tarjoten jouhevan yhteyden neljälle eri metroasemalle ja kahdelle juna-asemalle. Myyrmäen ja Martinlaakson asemien kautta matka Helsingin keskustaan ja lentokentällä sujuu joutuisasti. Myös linjalla 43 pääsee näppärästi Helsingin keskustaan. Kaarelan myytävät asunnot asettuvat myös lähelle Hämeenlinnanväylän seutubussien sekä Vantaan sisäisten linjojen reittejä. Autoilijoiden iloksi Hämeenlinnanväylältä rakennetaan uusi liittymä Kuninkaantammen uudelle asuinalueelle. Oivan vaihtoehdon autoilulle tarjoaa pyöräily, johon Kaarelassa on loistavat puitteet. Reitti Keskuspuiston kautta Helsingin keskustaan on mitä mainioin tapa taittaa vaikka työmatka.

Ekologinen asuinalue hurmaa

Kaarelan kehityksessä ilmasto ja ympäröivä luonto on otettu huomioon aivan erityisellä tavalla. Energiatehokkuus ja ekologisesti kestävät ratkaisut näkyvät kaupunkikuvassa esimerkiksi uuden Kuninkaantammen asuinalueen keskustakorttelin kaupunkiviljelypalstoina, viherkattoina ja katualueiden istutusaltaina. Hulevesien hallitsijoina toimivat sadepuutarhat ja puistojen vesiaiheet ehkäisevät rankkasateista syntyviä kaupunkitulvia lisäten samalla alueen vihreyttä ja viihtyisyyttä. Myös Helene Schjerfbeckin puiston puustolla, luonnonmukaisella patoaltaalla ja kosteikkoniityllä on keskeinen rooli alueen hulevesien hallinnassa. Uudiskohteet Kuninkaantammessa kutsuvat nauttimaan eläväisen ja modernin vehreän kaupunkiasumisen herkuista.

Kaarela vastaa lapsiperheiden tarpeisiin

Kaarelan asunnot sopivat erinomaisesti lapsiperheille. Luonnonläheisellä ja turvallisella asuinalueella ulkoilumaastot avautuvat lähes kotiovelta. Alueen ehdoton valttikortti on vehreys ja se näkyykin upeana valikoimana sekä luonnonmukaisia että toiminnallisia puistoja. Läheltä löytyy myös Palettilampi uimarantoineen sekä Vantaanjoki hiihtolatuineen ja kalastusmahdollisuuksineen. Uudet asunnot Kaarelassa rakennetaan rauhaisalle alueelle, jossa turvallisiin kevyenliikenteenväyliin on panostettu. Tänne on lapsiperheen helppo kotiutua.

Uudiskohteet Kaarelassa sopivat ensiasunnon ostajille

Kaarelan myytävät asunnot ovat helppo ja huoleton sijoitus myös ensiasunnon ostajille. Kasvavan alueen alati rikastuva ja tuore palvelutarjonta ja kehittyvät kulkuyhteydet tuovat arkeen helppoutta. Ensiasunnoksi uudiskohteet Kaarelassa antavat turvallisen vaihtoehdon, sillä asuntojen rakentamista ja kauppaa ohjaavat tiukat lait ja määräykset. Näin sinä voit muuttaa uuteen kotiin huoletta. Kun olet ajoissa liikkeellä, pääset myös vaikuttamaan uuden asunnon sisustusmateriaaleihin. Tervetuloa ensimmäiseen omaan kotiin. Uudiskohteet Kaarelassa odottavat.

Uudiskohteet Kaarelassa tarjoavat mielenkiintoisia sijoituskohteita

Bonavan myytävät asunnot Kaarelassa ovat houkuttelevia sijoituskohteita paitsi laadun ja huolellisen suunnittelun, myös sijaintinsa ansiosta. Uudiskohteet Kaarelassa puhuttelevat monenlaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä kiitos hyvien kulkuyhteyksien, luonnon läheisyyden ja kehittyvien lähipalvelujen. Pääkaupunkiseutu vetää puoleensa niin opiskelijoita kuin työvoimaa, minkä ansiosta vuokralaiset uuteen kotiin on helppo löytää. Uudiskohteet Kaarelassa ovat huoleton sijoitus, sillä uusien asuntojen rakentamista ja kauppaa säätelevät tiukat lait. Näin remonttihuolet ja yllättäen kohoavat kustannukset voi unohtaa. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uudiskohde Kaarelasta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58