Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kuninkaantammi

Myytävät uudiskohteet Kuninkaantammi

Naapurusto

 • Sukella suomalaisen taiteen kulta-aikoihin

  Kuninkaantammen katujen ja puistojen nimistö seikkailee taiteen ja erityisesti suomalaisten naistaiteilijoiden maailmassa. Mm. Helene Schjerfbeck ja Ellen Thesleff ovat saaneet omat nimikkopuistonsa alueelle. Uudet kodit asettuvat näyttävälle Maisemamaalauksenkadulle ja läheltä löytyy niin Taidemaalarinpuisto kuin Palettilampikin.

 • Kulkuyhteydet

  Kanvaasiin on helppo kotiutua, sillä Kuninkaantammen asukkaita palvelee jo nyt hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Bussilinja 43 kulkee Kuninkaantammen ja Elielinaukion väliä tarjoten yhteyden myös Kannelmäen palveluihin. Läheltä löytyvät lisäksi Myyrmäen ja Malminkartanon juna-asemat. Tunnelmallisia kevyenliikenteen väyliä tarjoileva Keskuspuisto löytyy kivenheiton päästä.

 • Virkistäydy Keskuspuistossa

  Kuninkaantammesta muotoutuu vehreän viihtyisä kotipaikka, jossa harrastusmahdollisuudet avautuvat jo kotiovelta. Uuden kotikorttelin omalta pihalta pääsee luontoon ilman kadunylitystä. Laita siis lenkkarit jalkaan ja suuntaa lähipuistoihin rentoutumaan tai 700 hehtaarin Keskuspuistoon mukavalle pyöräretkelle.

 • Hurmaava kylätalo

  Kuninkaantammen viihtyisän keskustakorttelin sydän on lähivuosina valmistuva kylätalo, jonka tiloihin tulee alakoulun 1.-4. luokat, päiväkoti sekä asukastiloja. Jo nyt Kuninkaantammeen voi muuttaa huoletta, sillä väliaikainen päiväkoti avaa ovensa tänä vuonna.

Tutustu Kuninkaantammen naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ma-to klo 12-17