Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Kuninkaantammi. Täältä löydät myytävät asunnot Kuninkaantammi Helsingistä.
Kodikas naapurusto

Kuninkaantammi

Luonnon rauhaa ja liikunnan iloa Helsingin Kaarelassa

Tervetuloa esittelyyn

Varaa yksityisesittely

Esittelemme Helsingin Kanvaasin muuttovalmiita Bonava-koteja toistaiseksi vain henkilökohtaisissa asuntoesittelyissä. Ehdota kalenterista sinulle sopivaa tapaamisaikaa tai ole yhteydessä sähköpostitse myynti@bonava.fi tai puhelimitse 0800 05558 (maksuton).
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Luonnon rauhaa ja liikunnan iloa Helsingin Kaarelassa

Kuninkaantammi on uudenraikas asuinalue Keskuspuiston kainalossa. Leikkisä kaupunkikuva, uudet lähipalvelut ja luonnon läheisyys tekevät asumisesta Kuninkaantammessa mutkattoman viihtyisää.

Kuninkaantammessa eletään rennosti luonnon lähellä. Kuninkaantammen uudet kodit asettuvat hyvälle paikalle päättyvän tien varteen tarjoten turvallista ja viihtyisää asumista monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kotien suunnittelussa on panostettu fiksuihin pohjaratkaisuihin, arjen helppouteen ja loistaviin yhteistiloihin. Läheltä löytyvät jo nyt Kaarelan, Kannelmäen ja Malminkartanon palvelut, jotka täydentyvät lähivuosina Kuninkaantammen omilla lähipalveluilla. Tiheään liikennöivän julkisen liikenteen ansiosta matka Helsingin keskustaankin taittuu näppärästi.

Veikeä Kuninkaantammi tarjoaa viihtyisän kotipaikan

Kuninkaantammen kotikortteli asettuu loistopaikalle lähelle alueen viihtyisiä puistoja ja kehittyviä palveluja. Kävelypainotteisen keskustakorttelin sydämeen rakennetaan tunnelmallinen toriaukio ja kylätalo, jonka tiloista löytyvät niin koulu, päiväkoti kuin alueen asukastilat. Turvallinen jalankulkuympäristö taataan sijoittamalla asukaspysäköinti pääosin maan alle. Kuninkaantammen vehreä ja luonnonläheinen asuinalue hurmaa omaleimaisella arkkitehtuurillaan. Helsingin Kanvaasin uudet hyvän mielen Bonava-kodit ovat jo muuttovalmiita, joten nyt kannattaa toimia pian. Jätä yhteystietosi ja lähde mukavalle kotimatkalle hurmaavaan Kuninkaantammeen.

Kuvat

Naapurusto

 • Sukella suomalaisen taiteen kulta-aikoihin

  Kuninkaantammen katujen ja puistojen nimistö seikkailee taiteen ja erityisesti suomalaisten naistaiteilijoiden maailmassa. Mm. Helene Schjerfbeck ja Ellen Thesleff ovat saaneet omat nimikkopuistonsa alueelle. Uudet kodit asettuvat näyttävälle Maisemamaalauksenkadulle ja läheltä löytyy niin Taidemaalarinpuisto kuin Palettilampikin.

 • Kulkuyhteydet

  Kuninkaantammen asukkaita palvelee jouhevat julkisen liikenteen yhteydet, ja Keskuspuiston tunnelmalliset pyöräilyreitit, jotka vievät kaupungin halki aina keskustaan saakka. Bussilinja 52 kulkee Kuninkaantammen ja Elielinaukion väliä tarjoten yhteyden myös Kannelmäen palveluihin ja juna-asemalle. Läheltä löytyvät lisäksi Myyrmäen ja Malminkartanon juna-asemat sekä Hämeenlinnanväylän bussiyhteydet.

 • Virkistäydy Keskuspuistossa

  Kuninkaantammesta muotoutuu vehreän viihtyisä kotipaikka, jossa harrastusmahdollisuudet avautuvat jo kotiovelta. Uuden kotikorttelin omalta pihalta pääsee luontoon ilman kadunylitystä. Laita siis lenkkarit jalkaan ja suuntaa lähipuistoihin rentoutumaan tai 700 hehtaarin Keskuspuistoon mukavalle pyöräretkelle.

 • Hurmaava kylätalo

  Kuninkaantammen viihtyisän keskustakorttelin sydän on lähivuosina valmistuva kylätalo, jonka tiloihin tulee alakoulun 1.-4. luokat, päiväkoti sekä asukastiloja. Jo nyt Kuninkaantammeen voi muuttaa huoletta, sillä väliaikainen päiväkoti avaa ovensa tänä vuonna.

Etäisyydet

100 m

luontoon

500 m

bussipysäkille

2 km

Malminkartanon juna-asemalle

1,5 km

uimarannalle

10 km

Helsingin keskustaan

Myytävät asunnot Kuninkaantammi