Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kuninkaantammi

Myytävät asunnot Helsinki Kuninkaantammi

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18 ja su 12-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Onni on koti kaupungin kauneimman luonnon äärellä

Helsingin Kuninkaantammi on uudenraikas asuinalue Keskuspuiston kainalossa. Leikkisä kaupunkikuva, uudet lähipalvelut ja luonnon läheisyys tekevät asumisesta Kuninkaantammessa mutkattoman viihtyisää.

Kuninkaantammessa eletään rennosti luonnon lähellä. Kuninkaantammen uudet kodit asettuvat hyvälle paikalle päättyvän tien varteen tarjoten turvallista ja viihtyisää asumista monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kotien suunnittelussa panostetaan fiksuihin pohjaratkaisuihin, arjen helppouteen ja loistaviin yhteistiloihin. Läheltä löytyvät jo nyt Kaarelan, Kannelmäen ja Malminkartanon palvelut, jotka täydentyvät lähivuosina Kuninkaantammen omilla lähipalveluilla. Tiheään liikennöivän julkisen liikenteen ansiosta matka Helsingin keskustaankin taittuu näppärästi.

Veikeä Kuninkaantammi tarjoaa viihtyisän kotipaikan

Kuninkaantammen kotikortteli asettuu loistopaikalle lähelle alueen viihtyisiä puistoja ja kehittyviä palveluja. Kävelypainotteisen keskustakorttelin sydämeen rakennetaan tunnelmallinen toriaukio ja kylätalo, jonka tiloista löytyvät niin koulu, päiväkoti kuin alueen asukastilat. Turvallinen jalankulkuympäristö taataan sijoittamalla asukaspysäköinti pääosin maan alle. Kuninkaantammen vehreä ja luonnonläheinen asuinalue hurmaa omaleimaisella arkkitehtuurillaan. Helsingin Kanvaasin uudet hyvän mielen Bonava-kodit valmistuvat arviolta keväällä 2020. Jätä yhteystietosi ja lähde mukavalle kotimatkalle hurmaavaan Kuninkaantammeen.

Kuvat

Naapuruston faktat

500

metriä bussipysäkille

700

metriä rannalle

2

kilometriä Malminkartanon juna-asemalle

10

kilometriä Helsingin keskustaan

2018

alkaa rakentaminen

100

metriä luontoon

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kuninkaantammi

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Tutustu Kuninkaantammen naapurustoon

Viherhuone viehättää monikäyttöisyydellään

Moderni viherhuone on puolilämmin tila, joka sopii sekä rentoon oleskeluun että aktiiviseen tekemiseen. Lue lisää

Urbaani ja ekologinen Kuninkaantammi

Kestävää kaupunkielämää Keskuspuiston helmassa Lue lisää

Pitkäkosken ulkoilumaja ja kahvila

Ulkoilijoiden suursuosikki Lue lisää