Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Kanvaasi B 36, 4 huonetta, 88,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: toukokuu 2020

Ylimmän kerroksen saunallinen päätyhuoneisto

Tässä kodissa elämää siivittävät oman saunan löylyt, leppoisat hetket lasitetulla parvekkeella ja kolmeen ilmansuuntaan avautuvat näkymät.

Ihastu uuden kodin fiksuihin ratkaisuihin. Tämän 88-neliöisen kodin valtteja ovat lattialämmitys, kaksi wc-tilaa ja laadukkaat sisustusmateriaalit.

Monipuolinen Helsingin Kuninkaantammi on ihana uusi asuinalue, jossa luonto ja taide ovat lähellä asukasta. Alueelta löydät monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tarjoavan keskuspuiston sekä Suomen taiteilijoiden mukaan nimettyjä katuja ja alueita. Käy aamulenkillä vaikka Taidemaalarinpuistossa tai nauti iltapäiväauringosta Palettilammella.

9000 eurolla uuteen kotiin

Nyt pääset kiinni uuteen Bonava-kotiin harvinaisen pienellä pääomalla ja joustavin ehdoin. Maksat kaupanteon yhteydessä vain 9 000 euroa ja loput vasta, kun uusi kotisi valmistuu. Kun alkusijoitus on pieni, voit tehdä ostopäätöksen nopeasti. Vältät päällekkäiset rahoituskulut rakennusaikana ja voit myydä nykyisen kotisi kaikessa rauhassa. Hyödynnä etu ja varaa uusi kotisi Kanvaasista 2.2.2020 mennessä.

Kodikkaat oleskelutilat

Tässä avarassa kodissa ikkunat avautuvat kolmeen ilmansuuntaan. Olohuone jatkuu omalle lasitetulle parvekkeelle, jota voi huoletta käyttää vuoden ympäri. Makuuhuoneet on sijoitettu omaan rauhaan asunnon pohjoispuolelle. Kodin laminaattilattia on tyylikäs ja kestävä. Keittiötilan sisustustyyli on moderni. Pelkistettyä ilmettä tuovat mattavalkoiset kaapistot, valkoista lasia oleva välitila ja musta työtaso. Keittotilassa mm. integroitu astianpesukone sekä teräspintaiset korkeat kylmälaitteet.

Pesutilat

Tilavassa, selkeälinjaisessa pesuhuoneessa on pyykkikaappi, seinä-wc ja pesutornivaraus. Kylpyhuoneeseen on valittu moderni sisustusyyli, jonka mukaisesti seiniä peittävät isot kiiltäväpintaiset valkoiset laatat ja lattiaa mustat tummat laatat. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään eteisen viereen sijoitetun erillis-wc:n helpottaessa kiireistä arkea.

Yhteistilat

Kanvaasin asukkaiden ilona on mm. Postin automaatti, kaksi kerhotilaa, vierashuone, pyykkitupa, kuivaushuone, polkupyörien pesu- ja huoltopiste sekä saunaosasto ainavalmis-kiukaalla. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Taloyhtiön kaikki yhteiset tilat on varattavissa näppärästi milloin vain kännykkäsovelluksella. Moderni iLOQ-lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmä takaa tilojen turvallisen käytön ja avainten hallinnoinnin.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 468 900
Myyntihinta
€ 234 900
Lainaosuus
€ 234 000
Pinta-ala
88,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 169
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 013
Hoitovastike
€ 348
Kerros
5 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.