Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Kanvaasi D 63, 2 huonetta, 54,5 m²

Arvioitu valmistuminen: toukokuu 2020

Tyylikäs tilaihme

Ihastu viidennen kerroksen kaksion valoisuuteen ja viherhuoneeseen. Tässä hauskanmallisessa kodissa on kaikki tarvittava kauniissa paketissa.

Tämän 54,5-neliöisen kodin valtteja ovat korkeat ikkunat, lattialämmitys, laadukkaat sisustusmateriaalit ja avara pohjaratkaisu.

Helsingin Kuninkaantammi tarjoaa hyvät liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin Kannelmäen ja Myyrmäen palveluihin. Viereinen Keskuspuisto tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Tällä kehittyvällä asuinalueella viihtyvät kaikenikäiset asukkaat.

Kodikkaat oleskelutilat

Kotiovelta avautuu ihastuttavan avara näkymä. Keittotilan ja olohuoneen muodostama tyylikäs kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen. Lattia on raikkaan vaaleanharmaata haapalaminaattia, ja kokonaisuuden viimeistelee isoista ikkunoista tulviva luonnonvalo. Keittiötilan sisustustyyli on moderni. Pelkistettyä ilmettä tuovat mattavalkoiset kaapistot, valkoiseksi taustamaalattu välitilan lasi sekä musta laminaattityötaso. Varustukseen kuuluu mm. integroitu astianpesukone ja teräspintainen jääkaappipakastin. Makuuhuoneessa on tilava liukuovellinen Elfa-säilytysjärjestelmä. Kylpyhuoneessa on kätevä pyykkikaappi, seinä-wc ja varaus pesutornille. Vaakaan asennetut seinälaatat ovat kiiltävän valkoiset, lattialaatat tyylikkään mustat.

Viherhuone

Olohuoneesta ja makuuhuoneesta on käynti persoonalliseen viherhuoneeseen, jota voi huoletta käyttää vuoden ympäri. Helppokäyttöisessä puolilämpimässä tilassa on lattialämmitys, kynnyksettömät liukulasiovet sekä avattavat ikkunat.

Yhteistilat

Kanvaasin asukkaiden ilona on mm. Postin automaatti, kaksi kerhotilaa, vierashuone, pyykkitupa, kuivaushuone, polkupyörien pesu- ja huoltopiste sekä saunaosasto ainavalmis-kiukaalla. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Taloyhtiön kaikki yhteiset tilat on varattavissa näppärästi milloin vain kännykkäsovelluksella. Moderni iLOQ-lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmä takaa tilojen turvallisen käytön ja avainten hallinnoinnin.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
5 / 7
Velaton hinta
€ 275 800
Myyntihinta
€ 132 800
Lainaosuus
€ 143 000
Pinta-ala
54,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 103
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 619
Hoitovastike
€ 215

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.