Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kanvaasin yhteistilat

Elokuvailtoja, jumppaa, rentouttavia löylyjä, postipaketit kotiovella ja majoitus vieraileville sukulaisille – Helsingin Kanvaasissa nautitaan arjen luksuksesta.

Tilat aktiiviseen tekemiseen ja leppoisaan oleiluun

 
Moderniin Kuninkaantammen naapurustoon valmistuneen Helsingin Kanvaasin yhteistilat tarjoavat mahdollisuuksia monipuoliseen tekemiseen. Kotitalon toisessa kerroksessa on peräti kaksi kalustettua kerhotilaa. Toinen tiloista on sisustettu tunnelmalliseksi televisiohuoneeksi, jonka muhkealle sohvalle on mukava vetäytyä viettämään elokuvailtaa perheen kesken tai järjestää vaikka naapurien yhteinen kisastudio.
 
Toinen kerhotiloista puolestaan tarjoaa loistavat puitteet esimerkiksi lastenjuhlille ja kaikenikäisille harrastajille. Isossa salissa on peiliseinä, puolapuut sekä pöytäryhmä. Juhlien järjestäjää helpottavat muun muassa jääkaappipakastin ja mikroaaltouuni. Kerhotilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle, josta avautuu suojaisa ja rauhallinen näkymä naapurustoon.
 
Helsingin_Kanvaasi_yhteistilat_kerhotila_sohvanurkkaus.gif
 

Helsingin_Kanvaasi_yhteistilat_kerhotila_sali.gif

Reippaile ja rentoudu

Kanvaasissa asutaan poikkeuksellisen upeiden ulkoilumaastojen äärellä. Vieressä avautuva Keskuspuisto kutsuu lenkkeilijöitä, pyöräilijöitä, hiihtäjiä ja luontoretkeilijöitä vuoden ympäri virkistäytymään. Harrastaminen on helppoa, sillä ulkoiluvälineille on varattu turvalliset säilytystilat, ja pyörän huolto onnistuvat näppärästi perustyövälinein ja vesipistein varustetulla huoltopisteellä. Reippaan ulkoilun päätteeksi on mukava vetäytyä oman kotitalon saunaosastolle, jonka kiuas on aina valmiina.
 
Helsingin_Kanvaasi_yhteistilat_pyorahuolto.gif
 
Helsingin_Kanvaasi_yhteistilat_saunatilat.gif
 
Helsingin_Kanvaasi_pukunuone.gif
 
Pyöränhuoltopiste on varustettu perustyövälinein, sauna ainavalmis-kiukaalla. Pukuhuoneesta on käynti lasitetulle vilvoitteluterassille.

Sujuvaa arkea

Säästä aikaa ja vaivaa, ja tilaa verkko-ostokset kotiovelle – Postin automaatti on aina auki. Automaattiin voi jättää lähtevän paketin tai asiakaspalautuksen sekä ohjata saapuvan lähetyksen. Mikä parasta, automaatti on aina edullisin tapa lähettää paketti.
 
Kanvaasin 23,5-neliöinen pesutupa täyttää vaativammatkin tarpeet. Kuivurin ja kahden pyykinpesukoneen lisäksi asukkaiden käytössä on kylmämankeli sekä kaksi tilavaa kuivaushuonetta.
 
Helsingin_Kanvaasi_yhteistilat_talopesula.gif
 
Helsingin_Kanvaasi_yhteistilat_postin_automaatti.gif
 

Vieraita tulossa?

 
Yöpyvien sukulaisten majoittaminen vaatii monesti erikoisjärjestelyjä. Kanvaasissa asukkaiden yhteiskäytössä on näppärä vierashuone, jonka ansiosta hotellivarauksille ja olohuoneen lattialle levitettäville patjoille voi heittää hyvästit. Kuten muidenkin yhteistilojen, iLOQ-lukituksella toimivan vierashuoneen kulkuoikeudet määritellään sähköisesti ja varaaminen onnistuu kätevästi tietokoneella tai kännykkäsovelluksella.
 
 
Helsingin_Kanvaasi_yhteistilat_vierashuone.gif

Löydä oma kotisi unelmien uudiskohteesta

 
Haaveiletko sujuvasta arjesta ja huolettomasta asumisesta vailla remonttitarpeita? Upeiden yhteistilojen lisäksi Kanvaasissa nautitaan monipuolisista ulkoilumaastoista ja modernista lähinaapurustosta. Monien kotien erikoisuutena on viehättävä viherhuone, jonka voi sisustaa omien tarpeiden mukaan vaikka harrastetilaksi, kaupunkipuutarhaksi tai vaikka kesäiseksi aamiaishuoneeksi. Katso Helsingin Kanvaasin myytävät asunnot ja muuta Keskuspuiston kupeeseen vaikka heti.