Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Helsingin Heta

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Ota vastaan kodikkaan Konalan kutsu

Uudenraikkaat kodit asettuvat Helsingin Konalan nuorekkaaseen ja luonnonläheiseen naapurustoon, jossa palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat.

Asunto Oy Helsingin Vuorikummun Hetan uudiskohde tarjoaa viihtyisää asumista lämminhenkisessä naapurustossa ja energisessä ympäristössä. Vastavalmistuneet tyylikkään raikkaat ja naapurustoon sopivat kuusikerroksiset kerrostalot asettuvat viihtyisästi omalle tontille. Sijainti on ihanteellinen sekä palvelujen ja kulkuyhteyksien että ulkoilumahdollisuuksien näkökulmasta. Uusien asuntojen oivaltavat pohjaratkaisut on suunniteltu huolella toimivuutta korostaen sekä huolettoman mukavaa elämää silmällä pitäen, laadukkaista materiaaleista tinkimättä. Kaikissa kodeissa on joko lasitettu parveke tai oma asuntopiha. Toimi nopeasti, sillä Vuorikummun Hetassa on enää yksi ihana kaksio jäljellä.

Hyvää oloa omalla pihalla

Helsingin Vuorikummun Hetan viihtyisän asumisen kruunaa ihana yhteinen saunaosasto B-portaan ylimmässä kerroksessa sekä upeat yhteiskäyttöön tarkoitetut kattoterassit molemmissa taloissa. Lapsiystävälliselle ja turvalliselle piha-alueelle on sijoitettu viihtyisät leikki- ja oleskelualueet. Polkupyöräilijöiden iloksi pyöräpaikkoja on runsaasti sekä varastossa että sisäänkäynnin läheisyydessä. Pyörille on varattu myös oma korjauspiste sekä pesupaikka. Lähiympäristö on kuin luotu liikkumista ajatellen lenkkipolkuineen, joten täältä löytyy runsaasti hyvän olo ja mielen paikkoja.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
46 m²
Huoneita
2
Koteja yhteensä
58
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
137 540 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Suunnittelun lähtökohtana on ollut uusien rakennusten luonteva sovittaminen ympäröivään miljööseen, selkeälinjaisten, toimivien ja kompaktien asuntopohjien aikaansaaminen sekä kaikkien asuntojen parvekkeiden avaaminen suotuisiin ilmansuuntiin.

Anna Viisteensaari, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Konalan naapurustoon

Viihdy ja virkistäydy Konalassa

Konalaan on helppo kotiutua. Uudenraikkaat Bonava-kodit asettuvat kävelyetäisyyden päähän kaupoista, kouluista ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Tervetuloa omaan kotiin nauttimaan arjesta.
siteassets/yleiset/blockit/asunnot/myytavat_asunnot_heta_35_matterport.jpg

Tutustu asunnon 35 virtuaaliesittelyyn

Astu sisään

Bonava-kodin ostajana