Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Heta A 01, 3 huonetta, 63,5 m²

Upea kolmio ihanalla asuntopihalla

Valitse omaksesi 63,5-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta Helsingin Konalasta. Asunnossa A1 on komea pohjaratkaisu, lasitettu parveke, pihaterassi ja oma asuntopiha.

Helsingin Vuorikummun Hetan asunto A1 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle kodikkaaseen naapurustoon. Toimi nopeasti, sillä nämä odotetut asunnot myydään nyt.

Eteinen ja pesutilat

Koti alkaa eteisestä, jossa on kaunis parkettilattia sekä vaatehuone ja kaappitilaa. Toiminnallisen Elfa-säilytysjärjestelmän ansiosta vaatteet, harrastusvarusteet ja tavarat on helppo pitää järjestyksessä. Laatoitetussa pesuhuoneessa on hyvä varustelu ja tilaa pesukoneelle.

Mukavat oleskelutilat

Eteinen avautuu valoisaan olohuoneeseen, jossa jatkuu eteisestä alkanut parkettilattia. Avara tila tarjoaa hyvät puitteet monenlaisille sisustuksille. Keittiö on tilava ja pienellä väliseinällä olohuoneesta erotettu. Oleskelutilasta avautuu mukavasti ovi lasitetulle parvekkeelle, jossa voi kasvattaa vaikkapa omat yrtit kotikokkailun tarpeisiin. Kulmahuoneistosta on näkymät kahteen ilmansuuntaan. Reilunkokoisissa makuuhuoneissa on mukavasti kaappitilaa.

Elämää parvekkeella ja pihalla

Avaa ovi ja astu isolle lasitetulle parvekkeellesi, josta pääsee omalle asuntopihalle. Asuntopihalla on laatoitettu pihaterassi ja istutusalueita. Nauti parvekkeesta ja asuntopihasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn. Voit sisustaa tilaan vaikka kivan kesähuoneen kalusteineen ja kukkineen tai perustaa kaupunkiviljelijän minikeitaan. Oma piha tarjoaa asumiseen monia mahdollisuuksia.

Viihtyisät yhteistilat

Vuorikummun Heta asettuu hyvälle paikalle vehreästi ja väljästi rakennettuun naapurustoon. Asuinpaikan kruunaa upea yhteinen saunaosasto B-portaan ylimmässä kerroksessa sekä ihanat yhteiskäyttöön tarkoitetut kattoterassit molemmissa taloissa. Piha-alueelle tulee leikki- ja oleskelualueet. Pyöräilijöiden iloksi pyöräpaikkoja tulee runsaasti sekä varastoon että sisäänkäynnin läheisyyteen. Pyörille varataan myös oma korjauspiste sekä pesupaikka.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Hetan uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Oleskelutiloissa on kaunis valkomattalakattu tammiparketti. Raikkaan vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on kiiltävä valkoinen laattapinta ja työtasona tyylikäs harmaa kivimurskataso. Kodinkoneet ovat AEG:n. Jääkaappipakastin, liesi ja kalustemikro ovat terästä. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein sekä suihkukulma kääntyvillä suihkuseinillä.

Tutustu Ketterään asuntolainaan

Kun neuvottelet Helsingin Hetan uuden asunnon ostamisesta Bonava asuntomyynnin kanssa, saat halutessasi apua uuden kodin rahoitusasioihin Nooa Säästöpankin laina-asiantuntijalta. Mikäli edellytykset ovat kunnossa, saat lainatarjouksen nopeasti. Ja mikä parasta, Ketterä asuntolaina on lyhennysvapaa 12 kuukauden ajan, jolta ajalta maksamme puolestasi asuntolainan korot asunnon myyntihinnasta.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
63,5 m²
Kerros
1 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.