amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Myynnissä

Helsingin Bianca

Rosalankuja 1, 00590, Helsinki
Tartu tilaisuuteen, vielä valita uuden kotisi sisustuksen makusi mukaan.
Myynnissä

Helsingin Bianca

Rosalankuja 1, 00590, Helsinki

Viihtyisiä asuntoja merellisissä maisemissa.

Tulossa lisää uusia Hitas-asuntoja huippupaikalle Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan. Helsingin Biancan uusissa asunnoissa asutaan upean urbaanisti merellisessä naapurustossa.

Kuusikerroksinen Asunto Oy Helsingin Biancan uudiskohde tuo Laajasalon uudelle asuinalueelle Kruunuvuorenrantaan 57 uutta kotia. Suunnitteilla on monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia asuntoja kompakteista yksiöistä isoihin viiden huoneen saunallisiin perheasuntoihin. Kaikissa kodeissa on joko lasitettu parveke tai asuntopiha. Tee uudesta kodistasi juuri oman makusi ja tyylisi mukainen. Vielä voit vaikuttaa materiaalivalintoihin!

Bianca on Hitas-koti

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden kerrallaan. Helsingin Biancassa on pidetty Hitas-asuntojen arvonta ja hakijoille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Vapaaksi jääneet asunnot ovat varattavissa ja jo varattuihin asuntoihin voi edelleen jäädä jonoon. Ota yhteyttä Bonava asuntomyyntiin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
49 - 99 m²
Huoneita
2 - 4
Koteja yhteensä
57
Tontin omistaja
Helsingin kaupunki
Tontin omistusmuoto
Vuokra
Myyntihinta
115 500 - 204 700 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo
Muutto: Helmikuu 2018

Naapuruston tarina

Helsingin Biancan uusi kotikortteli sijaitsee merellisessä miljöössä Laajasalon saaren lounaisosassa. Viime vuosiin asti suljettuna öljysataman alueena tunnettu kohde saa nyt uuden elämän upeana kotikeitaana uusine asuntoineen, uimarantoineen, venesatamineen sekä rantapromenadeineen. Uudisrakentamisesta huolimatta suuri osa alueesta jää puistoiksi, metsäksi, luonnonsuojelualueeksi, vapaiksi rannoiksi ja virkistyskäyttöön.

Lähipalvelut

Helsingin Biancan lähialueelta löytyvät jo nyt kaikki hyvän elämän eväät Laajasalon Yliskylän ostoskeskuksesta kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoon ja terveyskeskukseen. Lisäksi alueelle rakennetaan kaksi uutta koulua, useita päiväkoteja, asukaspuistoja ja liikuntapuisto. Kruunuvuorenrannasta on lyhyt matka Herttoniemen palveluihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Myös Stansvikin kartanoon on mukava poiketa vaikkapa kahville.

Liiku ja nauti luonnosta

Helsingin Laajasalossa ja Kruunuvuorenrannassa asutaan urbaania saaristolaiselämää, jossa meri on aina läsnä. Ulkoilumaastot avautuvat lähes suoraan kotiovelta laajoine puistoalueineen ja rantoineen. Lähialueella on myös urheilupuisto, palloiluhalli, golfkenttä, pienvenesatama ja uimarantoja. Upea Kruunuvuorenlampi ympäristöineen tarjoilee ihastuttavan naapuruston luonnontilaisena luonnonsuojelualueena.

Kulkuyhteydet

Kruunuvuorenrannasta pääsee Herttoniemen metroasemalle nopeasti bussilla. Tuleva siltayhteys Kruunuhaasta Sompasaaren kautta Kruunuvuorenrantaan tuo raitiotie- ja kevyenliikenteen väylineen kotikulmille ihan uuden ulottuvuuden ja koko Laajasalon lähemmäksi kantakaupunkia. Pyöräillen ja autoillen liikkuminen on helppoa. Pysäköintipaikat sijoitetaan pihakannen alle autohalliin.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
Bianca A 02 3-4H+KT 84,0 m² 1 MH: € 121 800
VH: € 277 200
Bianca A 02
Bianca A 02
Vapaa
Tyyppi:
3-4H+KT
Pinta-ala:
84,0 m²
Krs:
1
Myyntihinta:
MH: € 121 800
VH: € 277 200
Vapaa
Bianca A 06 4H+KT 79,0 m² 2 MH: € 154 050
VH: € 300 200
Bianca A 06
Bianca A 06
Vapaa
Tyyppi:
4H+KT
Pinta-ala:
79,0 m²
Krs:
2
Myyntihinta:
MH: € 154 050
VH: € 300 200
Vapaa
Bianca A 10 4H+KT 79,0 m² 3 MH: € 154 050
VH: € 300 200
Bianca A 10
Bianca A 10
Vapaa
Tyyppi:
4H+KT
Pinta-ala:
79,0 m²
Krs:
3
Myyntihinta:
MH: € 154 050
VH: € 300 200
Vapaa
Bianca A 13 4H+KT 79,0 m² 4 MH: € 169 850
VH: € 316 000
Bianca A 13
Bianca A 13
Vapaa
Tyyppi:
4H+KT
Pinta-ala:
79,0 m²
Krs:
4
Myyntihinta:
MH: € 169 850
VH: € 316 000
Vapaa
Bianca A 09 3-4H+KT 84,0 m² 3 MH: € 147 000
VH: € 302 400
Bianca A 09
Bianca A 09
Vapaa
Tyyppi:
3-4H+KT
Pinta-ala:
84,0 m²
Krs:
3
Myyntihinta:
MH: € 147 000
VH: € 302 400
Vapaa
Bianca C 31 3-5H+KT+S 98,5 m² 3 MH: € 137 900
VH: € 320 125
Bianca C 31
Bianca C 31
Vapaa
Tyyppi:
3-5H+KT+S
Pinta-ala:
98,5 m²
Krs:
3
Myyntihinta:
MH: € 137 900
VH: € 320 125

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Hitas-asuminen

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan.

Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla. Valinnat uusiin Hitas-koteihin tehdään ennakkomarkkinoinnin alkaessa hakijoiden joukosta arpomalla. Hakijoille ilmoitetaan arvonnan tuloksista henkilökohtaisesti. Vapaaksi jääneet asunnot ovat vapaasti varattavissa ja jo varattuihin asuntoihin voi jäädä jonoon. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden.

Tervetuloa merellisiin maisemiin

Mistä on Helsingin parhaat kodit ja kotipaikat tehty? Tutustu Biancan uusiin Hitas-koteihin ja mukavaan naapurustoon sekä Kruunuvuorenrannan kotikortteliin ja Laajasalon merelliseen ympäristöön. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu. Se voi olla rakkautta ensisilmäyksellä.

Mitä Hitas tarkoittaa?

Hitas-järjestelmän tarkoituksena on tarjota helsinkiläisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Lue lisää

Hyviä uutisia

Helsingin keskustan ja Laajasalon Kruunuvuorenrannan välille rakennetaan Suomen pisin silta Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.