Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Helsingin Margareta

1 esittely
Myytavat_asunnot_Helsinki_Margareta_paakuva_uusi.jpg

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: maaliskuussa 2019

Uusia koteja merellisiin maisemiin

Parhaalle paikalle Laajasalon Kruunuvuorenrantaan nousee lisää toivottuja uusia koteja. Margaretan uudiskohteessa asutaan ihanan urbaanisti merellisessä ja ystävällisessä naapurustossa.

Helsingin Margareta tuo Laajasalon Kruunuvuorenrantaan neljä 4-6 -kerroksista modernia kerrostaloa, jotka muodostavat viihtyisän ja vetovoimaisen kokonaisuuden. Suurimmat huoneistot ovat uniikkeja kaksikerroksisia asuntoja, joissa on hulppeat noin 70-79 -neliöiset apu-/monitoimitilat ja saunaosasto sekä suora yhteys ulos luontoon. Margaretan uudet kodit vetävät puoleensa niin sinkkuja, pariskuntia, perheitä kuin varttuneempaakin väkeä. Komeaa arkkitehtuuria edustava uudiskohde asettuu rauhalliselle paikalle kadun päähän, mäen päälle ja vehreälle puistoalueeseen rajautuvalle tontille. Täällä on luonto läsnä metsineen ja kallioineen, joten Margareta tarjoileekin asukkailleen harvinaista herkkua. Onni oma koti hyvän olon naapurustossa.

Yhteisöllistä asumista ja hyvä oloa

Uusi asunto Kruunuvuoren kotikorttelissa on huoleton ja turvallinen vaihtoehto. Margaretan asukkaiden käytössä on kodikkaita yhteistiloja, kuten talosauna kattoterasseineen. Yhteisessä kerhotilassa voi järjestää vaikka lapsen synttärit tai isoäidin kahvikekkerit. Pihalle tulee viihtyisä kohtaamispaikka leikki- ja oleskelupaikkoineen, joka innostaa viettämään aikaa hyvässä seurassa. Asumisen mukavuutta lisäävät A- ja D-talojen yhteydestä löytyvät kurasyöpöt, joissa voi pestä kätevästi niin kuraiset lastenvaunut, kumisaappaat kuin koirantassut. Yhteispesulaan tulee mm. mattojen pesuun soveltuva pesukone. Jokaiseen rappuun tulee myös näyttötaulu, joka mahdollistaa taloyhtiön sähköisen viestinnän ja ilmoitukset sekä yhteisten tilojen varaukset. Lähinaapuruston metsikköön sijoitetaan taloyhtiölle rekisteröityjä linnunpönttöjä ja pihalle tulee upea valotaideteos.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
30 - 189 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
74
Tontin omistaja
Helsingin kaupunki
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
118 590 - 145 350 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Margaretan suunnittelussa on otettu huomioon niin laatu, valoisuus, toimivuus kuin näkymät parhaisiin ilmansuuntiin.

Kari Selonen, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Uusia koteja luonnon äärellä

Kruunuvuorenrannan kotikortteli kutsuu uudenraikkaan asuinalueen parhalle paikalle. Kehittyvät palvelut, hyvät kulkuyhteydet ja kotiovelta avautuva luonto kartanoineen tekevät elämästä makoisaa.

Bonava-kodin ostajana