Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Muuttovalmis

Helsingin Lähetti 1

Nauti asumisesta Keskuspuiston äärellä

Tontin omistus:
Vuokratontti
Valmistuminen:
Muuttovalmis

Helsingin Lähetti 1

Iiris ja Nico nauttivat uudesta, omasta kodistaan

Helsingin Pasilassa sijaitsevan Lähetti 1:n uudet asukkaat, Iiris Maijo ja Nico Falenius vaikuttavat tyytyväisiltä – ja syytä onkin. Odotettu muutto nuoren pariskunnan ensimmäiseen omistusasuntoon Pohjois-Pasilaan, uudelle Postipuiston alueelle konkretisoitui kesäkuussa 2023.

Seuraavat esittelyt

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Lähetti 1:n muuttovalmiisiin koteihin. Os. Leimasinkatu 4, Helsinki. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Nauti asumisesta Keskuspuiston äärellä

Muuttovalmis Helsingin Lähetti 1 kutsuu Postipuiston parhaalle paikalle.

Suositun Lähetti 1:n suunnittelussa on panostettu arjessa toimiviin pohjaratkaisuihin sekä valoisuuteen. Asumismukavuutta lisäävät lattialämmitys, laadukkaat sisustusmateriaalit ja tyylikkäät Puustellin keittotilat. A-energialuokan uudiskohteessa on huomioitu kestävät ratkaisut ja kodit lämmitetään ympäristöystävällisellä maalämmöllä.

Lähetissä asutaan turvallisesti Postipuiston puistovyöhykkeen naapurissa, mutta virkistäytyä voi myös omassa kotikorttelissa. Vaiheittain rakentuvalla pihalla riittää puuhaa kaiken ikäisille – kiipeilytelineistä kaupunkiviljelyyn. Lähetti 1:n asukkaiden yhteiskäytössä on muun muassa pesutupa kuivaushuoneineen, hyvät säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille, ylimmän kerroksen saunaosasto sekä hulppeat kattoterassit jokaisessa talossa. Lisäksi suuri, kotikorttelin yhteinen kerhotila sijaitsee Lähetti 1:n B-talossa. Vuokrattavat autopaikat ovat erillisessä pysäköintirakennuksessa aivan naapurissa.

Helsingin Lähetti 1

 • Lähetti 1 on Hitas-kohde, joka tarjoaa helsinkiläisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Hitas-asuminen
 • Asukkaiden käytössä on mm. pesutupa, pyöränhuoltopiste, saunaosasto ja kattoterassi.
 • A-energialuokan kotitalo, jossa asunnot lämmitetään hiilineutraalilla maalämmöllä.
 • Postipuistossa asut Helsingin Keskuspuiston luontoelämysten äärellä.
/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Lähetti 1 on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Katso energiatodistus

Kuvat

Naapurusto

 • Maalämmöllä energiatehokkuutta

  Lähetti 1:ssä on A-energialuokitus ja asunnot lämmitetään hiilineutraalilla maalämmöllä. Asukkaalle tämä tarkoittaa kustannustehokasta, hintavakaata, paikallista ja vähäpäästöistä energiaa. Maalämpö hyödyntää kallioperään varastoitunutta auringon säteilyenergiaa ja maankuoren sisältä johtuvaa lämpöenergiaa lämpöpumpputekniikan avulla. Järjestelmä käyttää toimiakseen sähköä, jota saadaan päästöttömästi muun muassa talon katolla sijaitsevista aurinkopaneeleista.

 • Kylätalo ja kehittyvät lähipalvelut

  Rullakkotorille muodostuu Postipuiston yhteisöllisyyttä huokuva keskustakortteli asukastiloineen ja päivittäistavarakauppoineen. Postivarikko-kylätalossa on tarjolla esimerkiksi liikuntapalveluita, etätyöpaikkoja sekä nikkarointi- ja kerhotilaa. Alakoulu ja päiväkoti valmistuvat aikanaan aivan Lähetin naapuriin ja jo nyt asukkaita palvelevat väliaikainen paviljonkipäiväkoti, Postipuiston Alepa sekä kauppakeskus Tripla.

 • Luontoelämysten äärellä

  Lähetin kotikortteli rajautuu Postipuiston puistovyöhykkeeseen, jonne suunnitellaan peli-, leikki- ja virkistysalueita kaiken ikäisille. Vieressä avautuu myös Helsingin Keskuspuisto monimuotoisine ulkoilureitteineen ja harrastusmahdollisuuksineen. Lisää lähiliikuntapaikkoja tarjoilevat muun muassa Käpylän liikuntapuisto sekä Mäkelänrinteen uintikeskus.

 • Huoletonta Hitas-asumista

  Lähetti 1 on Hitas-kohde. Hitas-asumisen tarkoituksena on tarjota helsinkiläisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että Hitas-asunnot pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla ja niitä koskevat Hitas-jälleenmyyntirajoitukset. Myytäville Hitas-asunnoille määritetään tontinluovutusvaiheessa jälleenmyyntihinta, joka on sidottu indeksiin.

 • Pasilassa on kätevät kulkuyhteydet

  Postipuistosta on helppo liikkua suuntaan kuin suuntaan – bussilla, junalla tai vaikka pyöräillen, sillä Baanan pyöräilyverkolle suunnitellaan laajennusta. Jo nyt Keskuspuisto tarjoaa viihtyisän ja ekologisen vaihtoehdon esimerkiksi työmatkapyöräilyyn. Pasilan asemalle on kolmen kilometrin matka, Käpylään ja Ilmalaan reilu kilometri. Alueella on varaus myös raitiotielle.