Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Myynnissä

Helsingin Lähetti 1

Uusia Hitas-asuntoja Keskuspuiston äärellä

Tontin omistus:
Vuokra
Pinta-ala:
99,5 m²
Huoneita:
4
Velaton hinta:
469 700 €
Valmistuminen:
Arviolta 6/2023
Tutustu koteihin
Kuvaus

Uusia Hitas-asuntoja Keskuspuiston äärellä

Tulossa uusia Hitas-asuntoja Pasilan Postipuistoon. Täällä asutaan viihtyisästi luonnon helmassa keskellä kaupunkia. Kolmen pistetalon muodostama Asunto Oy Helsingin Lähetti 1 tuo 81 huoletonta Hitas-asuntoa modernin naapuruston parhaalle paikalle.

Suositun Lähetti 1:n suunnittelussa on panostettu arjessa toimiviin pohjaratkaisuihin sekä valoisuuteen. Asumismukavuutta lisäävät lattialämmitys, laadukkaat sisustusmateriaalit ja tyylikkäät Puustellin keittotilat. A-energialuokan uudiskohteeseen tulee muun muassa maalämpö.

Lähetissä asutaan turvallisesti Postipuiston puistovyöhykkeen naapurissa, mutta virkistäytyä voi myös omassa kotikorttelissa. Vaiheittain rakentuvalla pihalla riittää puuhaa kaiken ikäisille – kiipeilytelineistä kaupunkiviljelyyn. Lähetti 1:n asukkaiden yhteiskäyttöön tulee muun muassa pesutupa kuivaushuoneineen, hyvät säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille, ylimmän kerroksen saunaosasto sekä hulppeat kattoterassit jokaisessa talossa. Lisäksi suuri, kotikorttelin yhteinen kerhotila valmistuu Lähetti 1:n B-taloon. Vuokrattavat autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen aivan naapuriin.

Lähetti 1:n Hitas-kodit on arvottu

Hitas-kotien arvonta on suoritettu ja tulokset julkaistu. Helsingin kaupungin Hitas-asuntojen markkinointi- ja myyntiohjeissa määritelty lapsiperheiden etusija perheasuntoihin on huomioitu perheasuntojen arvonnassa. Nyt vapaina olevat kodit ovat kaikkien varattavissa.

Kuvat
Naapurusto
 • Maalämmöllä energiatehokkuutta

  Lähetti 1:ssä on A-energialuokitus ja asunnot lämmitetään hiilineutraalilla maalämmöllä. Asukkaalle tämä tarkoittaa kustannustehokasta, hintavakaata, paikallista ja vähäpäästöistä energiaa. Maalämpö hyödyntää kallioperään varastoitunutta auringon säteilyenergiaa ja maankuoren sisältä johtuvaa lämpöenergiaa lämpöpumpputekniikan avulla. Järjestelmä käyttää toimiakseen sähköä, jota saadaan päästöttömästi muun muassa talon katolla sijaitsevista aurinkopaneeleista.

 • Kylätalo ja kehittyvät lähipalvelut

  Rullakkotorille muodostuu Postipuiston yhteisöllisyyttä huokuva keskustakortteli asukastiloineen ja päivittäistavarakauppoineen. Postivarikko-kylätalossa on tarjolla esimerkiksi liikuntapalveluita, etätyöpaikkoja sekä nikkarointi- ja kerhotilaa. Alakoulu ja päiväkoti valmistuvat aikanaan aivan Lähetin naapuriin, väliaikainen päiväkoti saadaan arviolta syksyllä 2022. Jo nyt asukkaita palvelee mm. Postipuiston Alepa sekä kauppakeskus Tripla.

 • Luontoelämysten äärellä

  Lähetin kotikortteli rajautuu Postipuiston puistovyöhykkeeseen, jonne suunnitellaan peli-, leikki- ja virkistysalueita kaiken ikäisille. Vieressä avautuu myös Helsingin Keskuspuisto monimuotoisine ulkoilureitteineen ja harrastusmahdollisuuksineen. Lisää lähiliikuntapaikkoja tarjoilevat muun muassa Käpylän liikuntapuisto sekä Mäkelänrinteen uintikeskus.

 • Huoletonta Hitas-asumista

  Lähetti 1 on Hitas-kohde. Hitas-asumisen tarkoituksena on tarjota helsinkiläisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että Hitas-asunnot pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla ja niitä koskevat Hitas-jälleenmyyntirajoitukset. Myytäville Hitas-asunnoille määritetään tontinluovutusvaiheessa jälleenmyyntihinta, joka on sidottu indeksiin.

 • Pasilassa on kätevät kulkuyhteydet

  Postipuistosta on helppo liikkua suuntaan kuin suuntaan – bussilla, junalla tai vaikka pyöräillen, sillä Baanan pyöräilyverkolle suunnitellaan laajennusta. Jo nyt Keskuspuisto tarjoaa viihtyisän ja ekologisen vaihtoehdon esimerkiksi työmatkapyöräilyyn. Pasilan asemalle on kolmen kilometrin matka, Käpylään ja Ilmalaan reilu kilometri. Alueella on varaus myös raitiotielle.

Myytävät asunnot

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.