Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
myytavat asunnot helsinki pasila ratapihakorttelit ellen

Tämä koti on myyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?

Asuntohakuun

Helsingin Ellen

Uudet alemmat hinnat

Nyt pääset Helsingin Ellenin asuntoihin entistä alemmin hinnoin. Laskimme asuntojen myyntihintoja 15 000 - 25 000 euroa. Toimi pian ja tee kotihaaveista totta.

Helsingin Ellen B 33

Esittelyasunto: 3h+kt+s, 71 m²

Helsingin Ellen B 30a

Esittelyasunto: 2-3h+kt, 60,5 m²

Kuvaus

Ylimmän kerroksen läpitalonhuoneisto

Tervetuloa Pasilan sydämeen ja Helsingin Ellenin seitsemänteen kerrokseen. Tämän 84,5-neliöisen läpitalonhuoneiston kruunaavat oma sauna ja tilava, lasitettu parveke iltapäivän auringon suuntaan.

Avarat neliöt ja fiksut säilytystilat

Tämän kodin sydän on olohuoneen ja keittotilan muodostama avara ja valoisa kokonaisuus, joka jatkuu lounaaseen avautuvalle parvekkeelle. Keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten korkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Eteisessä ja makuuhuoneissa on Elfa-säilytysjärjestelmät tilaa säästävin liukuovin. Lisäksi kodissa on vaatehuone. Asumismukavuuden viimeistelee miellyttävä lattialämmitys.

Vaihtoehtoinen pohjaratkaisu

Olohuone on mahdollista toteuttaa entistäkin avarampana jättämällä kolmas makuuhuone toteuttamatta. Lisää kokkailutilaa tarjoilee puolestaan hurmaava saareke.

Pesutilat ja sauna

Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, seinä-wc, kätevä pyykkikaappi sekä tilavaraus pesutornille. Allaskalusteen yläpuolella on valopeili. Isot, tummat lattialaatat sekä vaakaan asennetut kiiltävän valkoiset seinälaatat luovat ylellistä tunnelmaa. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee lasiovi, joka päästää valon upeasti sisään. Lisäksi kodissa on arkea helpottava erillis-wc.

Toiveidesi sisustus

Olemme suunnitelleet keittiöön ja oleskelutiloihin viisi vaihtoehtoista tyylikokonaisuutta. Uuden kodin hintaan sisältyy raikkaan moderni tyylikokonaisuus. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita lisähintaisista vaihtoehdoista klassisen, trendikkään, skandinaavisen tai teollisen tyylin.

Yhteistilat

Helsingin Ellenin asukkaiden yhteiskäyttöön tulee muun muassa ihastuttava korttelipiha, kaksi viherterassia, 12. kerroksen saunaosasto, viihtyisät kerhotilat, pesutupa kuivaushuoneineen sekä kätevä lastenvaunujen ja pyörien pesupiste. Lastenvaunuvarastot ja runkolukittavat pyöräpaikat sijoitetaan turvallisesti sisätiloihin, autopaikat pihakannen alle. Jokaiselle autopaikalle voi valita lämpöpistokkeen tai mahdollisuuden sähköauton lataamiseen. Sähköauton lataamista varten asukkaan tulee tehdä palvelusopimus Parkkisähkö Oy:n kanssa.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Helsingin Ellen

Sijainti omalla tontilla Triplan palvelujen sekä juna-aseman kupeessa.

Laadukkaat ja kauniit sisustusmateriaalit, jotka kestävät aikaa.

Kotitalon 12. kerroksesta löytyy saunaosasto, jossa on mukava rentoutua arjen kiireiden keskellä.

Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen.Autopaikat

Kuvat

Naapurusto

 • Pasilasta suuntaan kuin suuntaan

  Ellenin keskeinen sijainti Pasilan aseman välittömässä läheisyydessä tekee arjesta ihanan sujuvaa. Pasilasta pääsee junalla hetkessä Helsingin keskustaan, alle puolessa tunnissa lentoasemalle ja tarvittaessa kaukojunilla kaikkialle Suomeen. Lisäksi kotikulmilla liikennöivät sekä raitiovaunut että bussit. Pyöräilijöille viereinen Keskuspuisto tarjoaa mahtavia reittejä moneen suuntaan.

 • Pasilan lähipalvelut

  Pasilassa kaikki tarvittava löytyy kävelyetäisyydeltä. Päivittäistavarakauppojen, muodin ja erikoisliikkeiden lisäksi upouudesta Triplasta löytyy muun muassa ravintoloita ja kahviloita, rantalentopallokenttiä, sisäsurffausta sekä lasten seikkailupuisto. Lapsiperheiden iloksi myös kaikki päiväkodista korkeakouluun löytyvät uusien Bonava-kotien naapurustosta. Upouusi peruskoulu ja iso päiväkoti valmistuvat lähes naapuriin vuonna 2024.

 • Energiaa luonnosta ja liikunnasta

  Ellenin kodeista voi sukeltaa hetkessä niin luonnonrauhaan kuin urheilun tempoon. Kymmenen kilometriä pitkä Keskuspuisto ulkoilureitteineen, hevostalleineen ja viljelypalstoineen avautuu vain 300 metrin päässä. Muita lähiliikuntapaikkoja tarjoavat muun muassa uimastadion, Pasilan urheilutalo, Eläintarhan kenttä sekä ympärivuotisessa käytössä oleva Käpylän liikuntapuisto.

 • Naapuruston tarina

  Pasilan juna-aseman kupeeseen ja ratapihakorttelien paraatipaikalle kohoavan uudiskohteen nimi ei ole sattumaa. Naapuruston hengen mukaan nimi Ellen juontaa juurensa vuonna 1937 valmistettuun höyryveturiin. Pikajunaveturin Hr1:n eli tuttavallisemmin Ukko-Pekan sarjassaan toinen veturi, numeroltaan 1002, sai lempinimensä eli presidentti P. E. "Ukko-Pekka" Svinhufvudin, vaimon Ellenin mukaan.

Autopaikat