Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot itä-Helsinki Vuosaari pääkaupunkiseutu PKS Aurinkolahti
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Vuosaaressa

Kuvaus

Merellisen Vuosaaren uudiskohteet tarjoavat urbaania asumista lähellä luontoa

Helsingin Vuosaari tunnetaan luonnonläheisenä, merellisenä ja yhteisöllisenä kotipaikkana. Vuoden kaupunginosanakin palkitun Vuosaaren uudet myytävät asunnot asettuvat hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Lähes 40 000 asukkaan kotipaikka Vuosaari on ainutlaatuinen yhdistelmä modernia kaupunkimiljöötä ja koskemattoman luonnon läheisyyttä. Meri, rannat ja metsät ovat erottamaton osa Itä-Helsingin luonnonkaunista kotipaikkaa.

Vuosaaren keskusta kehittyy yhä elinvoimaisemmaksi asuinalueeksi, kun käveltävää keskusta-aluetta laajennetaan lähivuosina. Alueen laajentuminen tuo Vuosaaren keskustan vierelle lisää viihtyisiä asuinkerrostaloja, uusia palveluita sekä monipuolisia liike- ja toimitiloja. Kevyen liikenteen tarpeisiin kiinnitetään erityistä huomiota, ja tavoitteena on luoda alueesta jalankulkijoille ja pyöräilijöille ystävällinen ja esteetön ympäristö.

Laajentuvan keskusta-alueen uudet myytävät asunnot asettuvat Aurinkolahden pienalueelle metroaseman, kauppakeskuksen ja kattavien palvelujen läheisyyteen. Uusien, viihtyisien uudiskohteiden hyvin suunnitellut asunnot sopivat moneen elämäntilanteeseen. Jatkumona luonnonläheiselle ympäristölle uuden asuinkorttelin suunnittelussa painotetaan suojaisia piha-alueita, joilla kaikenikäisten asukkaiden on mukava oleskella. Tervetuloa viihtymään uudistuvaan Vuosaareen.

Uusia asuntoja Vuosaaren parhaalle paikalle

Aurinkolahden pohjoisosaan Vuotien kupeeseen asettuvat uudiskohteet tuovat Vuosaaren monipuolisten palvelujen äärelle lisää myytäviä asuntoja niin yksin eläville, pariskunnille kuin lapsiperheillekin. Uudiskohteiden huolettomat uudet asunnot ovat omiaan myös omakotitaloasumisesta luopuvalle. Rakennusten arkkitehtuurissa kiinnitetään erityistä huomiota asunnoista avautuviin näkymiin. Joistain asunnoista avautuu avarat näkymät merelle asti, osasta taas kodikkaat näkymät oman kotikorttelin suojaisalle piha-alueelle.

Vuosaari kutsuu liikkumaan ja nauttimaan luonnosta

Urbaanista uudisrakentamisesta huolimatta Vuosaari on säilyttänyt vahvan yhteyden joka puolella ympäröivään luontoon. Vuosaaressa onkin peräti 12 luonnonsuojelualuetta. Keskustan uudiskohteet sijoittuvat ihanteellisesti lähiseudun lukuisien virkistysalueiden keskiöön, ja uusista kodeista pääsee helposti niin golfkentälle kuin marjametsäänkin.

Laajan kirjon luontoelämyksiä tarjoavat muun muassa Kallahden luonnonsuojelualue, Uutelan luonnontilainen ulkoilupuisto sekä maastoltaan vaihteleva Mustavuori luontopolkuineen. Oman säväyksensä Vuosaarelle antavat alueen historiallisesti merkittävät miljööt, kuten Nordsjön kartano. Kartano ympäröivine rakennuksineen ja puistoineen vetää puoleensa ulkoilijoita ja retkeilijöitä.

Odotettu jalkapalloon keskittyvä Vuosaaren liikuntapuisto täydentää jo ennestään monipuolisen liikunta-alueen, jossa on myös muun muassa skeittipuisto ja ulkokuntoilulaitteita. Lisäksi uusien asuntojen kotiovelta polkaisee pyörällä muutamassa minuutissa Helsingin pisimmälle uimarannalle Aurinkolahteen. Vain kilometrin päässä on Vuosaaren uimahalli, jossa on vesiliikuntamahdollisuuksien lisäksi kuntosali, palloiluhalli ja muita harjoittelutiloja.

Syö, shoppaile ja nauti kulttuurielämyksistä Vuosaaren keskustassa

Vuosaaren keskustan uusista asunnoista voi kipaista helposti kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Bonavan uudiskohteet Vuosaaressa asettuvat vain puolen kilometrin kävelymatkan päähän kauppakeskus Columbuksesta, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja shoppailumahdollisuuksia.

Myöskään kulttuurista nauttiakseen ei tarvitse lähteä Vuosaaren keskustaa kauemmas. Kulttuurikeskus Vuotalossa järjestetään esimerkiksi konsertteja, elokuvanäytöksiä ja vaihtuvia näyttelyitä sekä taidekasvatustoimintaa lapsille ja nuorille. Vuotalossa sijaitseva Vuosaaren kirjasto tarjoaa hauskaa ja hyödyllistä vapaa-ajan toimintaa kaikenikäisten makuun kirjailijatapaamisista, digineuvonnasta ja keskusteluryhmistä perheen pienimpien lorutuokioihin.

Sujuvasti joka suuntaan Vuosaaren keskustasta

Monien mahdollisuuksien Vuosaari tarjoaa hyvät kulkuyhteydet pyörällä, autolla ja julkisilla liikennevälineillä liikkuville. Vaikka alueella asutaan meren, metsien ja laajojen ulkoilualueiden ympäröimänä, on Helsingin ydinkeskustan sykkeeseen vain 25 minuutin metromatka. Metroasemalle ja paikallisliikenteen linja-autoasemalle on Bonavan uusista asunnoista vain noin viiden minuutin kävelymatka. Alueen pääväylä Vuotie tarjoaa autoilijoille erinomaiset kulkuyhteydet niin Helsingin sisällä kuin kaupungista poispäin.

Päiväkoteja ja kouluja Vuosaaressa

Lapsiystävällisenä kaupunginosana tunnetussa Vuosaaressa on monipuolisesti mahdollisuuksia päivähoitoon ja iltapäivätoimintaan. Osassa päiväkodeista tarjotaan muun muassa liikunta-, luonto- ja kielipainotteista varhaiskasvatusta. Keskustan kehittyessä lähivuosina palvelutarjonta laajenee entisestään. Turvallisten jalankulkuyhteyksien päässä uusista asunnoista sijaitsevat myös Aurinkolahden peruskoulu, Puistopolun peruskoulu sekä Nordsjö lågstadieskola. Vuosaaren metroaseman läheisyyteen rakennetaan lähivuosina uusi lukio, joka tulee toimimaan nykyaikaisena oppimisympäristönä noin 900 opiskelijalle. Monipuolisten oppimistilojen lisäksi lukioon on suunnitteilla uudenlaisia virikkeellisiä ratkaisuja, kuten pihoina toimivia kattotasoja. Kouluajan ulkopuolella tiloja on tarkoitus hyödyntää harraste- ja järjestötoiminnan käytössä.

Vuosaaren vahva identiteetti yhdistää

Vuosaaren yhteisöllinen henki on saanut myönteistä huomiota myös valtakunnallisesti, sillä Suomen Kotiseutuliitto myönsi alueelle vuonna 2017 vuoden kaupunginosa -palkinnon. Aktiivinen Vuosaari-seura edistää monipuolista yhteisöllistä toimintaa sekä yhteistyötä alueen asukkaiden ja paikallistoimijoiden välillä. Vuosaaressa järjestetäänkin vuosittain lukuisia alueellisia asukastapahtumia. Alueen omaa paikallislehteä, Vuosaari-lehteä, on julkaistu vuodesta 1965 lähtien.

Uusia asuntoja huolettomaan asumiseen

Uusi asunto Vuosaaren Sitadellista on huoleton ratkaisu, joka sopii moneen elämäntilanteeseen. Asuminen ilman remonttihuolia ja raskaita pihatöitä sopii sekä kaupunkiasumiseen tottuneille että niille, jotka harkitsevat muuttoa omakotitalosta. Bonavan uudiskohteiden suunnittelun kulmakiviä ovat esteettömyys, laadukas varustelu sekä miellyttävät näkymät. Oma suojaisa piha-alue mahdollistaa sen, että uusien asuntojen keskeisestä sijainnista huolimatta asukkaat voivat nauttia omassa kotikorttelissa ihanan rauhallisesta tunnelmasta. Lisäksi uudiskohteen energiatehokkaat ratkaisut ja nykyaikainen huolto-ohjelma pitävät asuinkustannukset kohtuullisina.

Vuosaaren uudet asunnot sopivat ensiasunnoksi

Vuosaaren uudet myytävät asunnot ovat turvallinen ja kustannuksiltaan hyvin ennakoitava sijoitus ensiasunnon ostajalle. Ensiasunto uudiskohteesta on hyvä vaihtoehto, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja asetukset. Lisäksi uudiskohteen perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista. Kun valitset oman ensiasuntosi jo rakennusvaiheessa, voit itse vaikuttaa uuden kotisi sisustusmateriaaleihin ja tehdä kodistasi sisustussuunnittelijoidemme avulla oman tyylisi mukaisen. Tervetuloa ensimmäiseen omaan kotiin.