Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Ennakkomarkkinoinnissa

Helsingin Sitadelli 4

Uudiskohteet Helsinki Vuosaari Aurinkolahti Sitadelli 4

Naapurusto

 • Palvelut kävelyetäisyydellä

  Sitadellissa asutaan ihanteellisesti lähellä kaikkea. Kotiovelta on lyhyt ja turvallinen kävelymatka Columbuksen kauppakeskukseen, josta löytyy monipuolisesti päivittäistavaraliikkeitä, erikoisliikkeitä ja palveluita. Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus sijaitsee aivan vieressä. Myös perheiden on helppo kotiutua Sitadelliin, sillä päiväkodit ja koulut ovat lähietäisyydellä. Monipuolisia harrastusmahdollisuuksia tarjoavat muun muassa uimahalli, jäähalli, työväenopisto, kirjasto ja Vuotalo.

 • Meri ja luonto saavat liikkumaan

  Vuosaaressa meri on aina läsnä arjessa. Sitadellin uusista kodeista kävelee parissa minuutissa niin Aurinkolahden uimarannalle kuin venesatamaankin. Todellisessa ulkoilijan paratiisissa rantareittejä ja virkistysmahdollisuuksia riittää, sillä Vuosaaressa sijaitsevat laajat Kallahdenniemen, Mustavuoren ja Uutelan ulkoilualueet sekä yhteensä 12 luonnonsuojelualuetta. Tasokas golfkenttä vetää väkeä kauempaakin, samoin Vuosaaren liikuntapuisto jalkapallokenttineen ja skeittipuistoineen.

 • Helppo tulla joka suunnasta

  Sitadellin uudet kodit sijaitsevat sujuvien bussiyhteyksien sekä metron äärellä. Metrolla Helsingin keskustaan pääsee vaivattomasti 25 minuutissa. Suunnitteilla oleva Raide-Jokeri 2 tulee parantamaan julkisen liikenteen yhteyksiä erityisesti Länsi-Vantaan suuntaan. Viereinen Vuotie tarjoaa autoilijoille nopean kulkuväylän niin Helsingin sisällä kuin kauemmaskin. Kattava pyörätieverkosto vie helposti ja ekologisesti niin töihin kuin harrastuksiin.

 • Värikästä historiaa

  Vuosaaren pitkään historiaan kuuluu maataloutta, kalastusta, teollisuutta ja huvilaelämää. Kesäasutus upeilla rannoilla laajeni 1800-luvulla, kun höyrylaivayhteydet kaupunkiin vilkaistuivat. 1966 avattiin Vuosaaren silta ja alue liitettiin Helsinkiin. Vuosien varrella uusia asuinalueita on rakennettu ahkerasti, viimeisimpänä Aurinkolahti 2000-luvun alussa. Loistopaikalle asettuvan Sitadellin alueella on aiemmin toiminut Pauligin kahvipaahtimo.

Asunnot

Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Tervetuloa uuteen kotiin

Viisi hyvää syytä rakastua Aurinkolahden Sitadelli 4:n uusiin koteihin.

Tutustu Aurinkolahden naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ma-to klo 12-17