Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Järvenpää

Järvenpää

Uudiskohteet Järvenpäässä vetävät puoleensa

Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle elämäsi eri vaiheissa. Uusien kerrostaloasuntojen valikoimastamme löydät sopivan kodikkaan vaihtoehdon moneen menoon ja makuun. Uniikki uudiskohde Järvenpäässä tarjoaa ainutlaatuista asumista historiallisessa ympäristössä Westermarckin puisto naapurissa.

Uudet asunnot Järvenpäässä rakennetaan viihtyisään naapurustoon, johon asukkaiden on helppo kotiutua ja tuntua kuuluvansa. Mukava naapurusto ei ole meille vain lisämauste tai yksi ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa. Uusi asunto Järvenpäässä onkin upean huoleton valinta ja turvallinen valinta.

Järvenpää on noin 41 000 asukkaan kaupunki Keski-Uudellamaalla, Tuusulanjärven rannalla. Järvenpää tunnetaan myös säveltäjämestari Jean Sibeliuksen kotikaupunkina. Kasvukeskuksena Järvenpää vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita. Tänne on helppo asettautua, sillä kaupungista löytyy kaikki huolettoman elämän herkut monipuolisessa paketissa. Tutustu ja valitse omaksesi uudiskohde Järvenpäästä.

Asunnot Järvenpäässä

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)