amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Järvenpäässä

Uusi asunto hyvällä paikalla ja viihtyisässä naapurustossa on vetovoimainen vaihtoehto. Uudet myytävät asunnot rakennetaan Järvenpään keskustan ykköspaikalle. Tarjolla on uniikki uudiskohde, joka vetää puoleensa niin asunnoillaan kuin hulppeilla parvekkeillaan.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Järvenpäässä

Uusi asunto hyvällä paikalla ja viihtyisässä naapurustossa on vetovoimainen vaihtoehto. Uudet myytävät asunnot rakennetaan Järvenpään keskustan ykköspaikalle. Tarjolla on uniikki uudiskohde, joka vetää puoleensa niin asunnoillaan kuin hulppeilla parvekkeillaan.

Tervetuloa uuteen asuntoon Järvenpäähän

Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle elämäsi eri vaiheissa. Uusien kerrostaloasuntojen valikoimastamme löydät sopivan kodikkaan vaihtoehdon moneen menoon ja makuun. Järvenpään uniikki uudiskohde tarjoaa ainutlaatuista asumista historiallisessa ympäristössä Westermarckin puisto naapurissa.

Uudet asunnot rakennetaan viihtyisään naapurustoon, johon asukkaiden on helppo kotiutua ja tuntua kuuluvansa. Mukava naapurusto ei ole meille vain lisämauste tai yksi ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa. Uusi asunto Järvenpään Pajalassa onkin upean huoleton valinta ja turvallinen valinta.

Järvenpää on noin 41 000 asukkaan kaupunki Keski-Uudellamaalla, Tuusulanjärven rannalla. Järvenpää tunnetaan myös säveltäjämestari Jean Sibeliuksen kotikaupunkina. Kasvukeskuksena Järvenpää vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita. Tänne on helppo asettautua, sillä kaupungista löytyy kaikki huolettoman elämän herkut monipuolisessa paketissa. Ota vastaan Järvenpään kutsu!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Järvenpäässä

Kaupunginosat Järvenpäässä

Kaikki kaupunginosat Myytävät asunnot ja uudiskohteet Järvenpäässä

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)