amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Järvenpään Kotisiilo

Myllytie 4b, 04410, Järvenpää

Uniikkeja asuntoja puiston laidalle

Uudet myytävät asunnot rakennetaan huippupaikalle Järvenpään Pajalaan. Ainutlaatuisen Järvenpään Kotisiilon kaikki uudet asunnot on myyty, mutta tutustu muihin upeisiin uudiskohteisiimme.

Asunto Oy Järvenpään Kotisiilo on uniikki kokonaisuus, sillä toista samanlaista ei löydy mistään. Entisten viljasiilojen paikalle nouseva uljas uudiskohde kunnioittaa alueen perintöä trendikkäästi ajan hengessä. Järvenpään Kotisiilon 12-kerroksisen talon viljasiiloja muistuttava muoto toteutuu asuntojen hulppeissa, kaarevissa lasitetuissa parvekkeissa. Odotetut uudet asunnot on suunniteltu asiakkaiden toiveiden mukaisesti huoletonta ja mukavaa asumista sekä monenlaisia elämäntilanteita ajatellen. Taloyhtiöllä on kahdeksannessa kerroksessa upea saunaosasto.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
49
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
12
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Naapuruston tarina

Järvenpään Kotisiilon historia vie aikaan, jolloin maanviljelysneuvos Bjarne Westermarck rakennutti paikalle valssimyllyn vilja­siiloineen. Vuonna 1918 valmistunut mylly paloi 1944, jonka jälkeen Suomen Maanviljelijöiden Kauppa Oy rakensi paikalle uuden myllyn, joka toimi vuoteen 1971 asti. Vuonna 2012 siilot purettiin, mutta nyt tuttu maamerkki nousee uuteen kukoistukseen Kotisiilon uudiskohteen muodossa.

Lähipalvelut

Järvenpää on viihtyisän mittakaavan kaupunki, jossa kaikki on lähellä ja kävelymatkan päässä. Myös Järvenpään Kotisiilo sijaitsee hyvällä paikalla Pajalan asuinalueella lähellä rautatieasemaa. Vain kivenheiton päässä ovat kaikki keskustan palvelut, päiväkodit ja koulut. Järvenpää tunnetaan myös säveltäjämestari Jean Sibeliuksen Ainolasta, joka sijaitsee lähellä keskustaa.

Liiku ja nauti luonnosta

Vehreä ja luonnonläheinen Järvenpään Kotisiilo asettuu Tuusulanjärven ranta­maisemiin ja tulevan Westermarckin puiston kainaloon. Luontopolut ja ulkoilureitit avautuvatkin lähes kotiovelta. Aivan keskustan tuntumasta löytyy jopa lintujensuojelualue lintutorneineen. Tuusulanjärven lintuveden ja Lemmenlaakson lehdon upeat luonnonsuojelualueet kuuluvat Natura 2000 -ohjelmaan.

Kulkuyhteydet

Järvenpää sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien, kuten pääradan, Lahdenväylän ja Tuusulanväylän varrella. Helsinkiin hurauttaa vajaassa puolessa tunnissa niin autolla kuin junalla. Keravalle on matkaa 10 ja Hyvinkäälle 25 kilometriä. Pääkaupunkiseudun lähiliikenteen junat D, R ja T kulkevat pääasemalta, jonne Kotisiilosta on vain 500 metrin matka. Kaupungissa riittää myös kevyenliikenteen väyliä.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kiinnostava sijoituskohde

Pariskunta Hakkarainen-Jaakkola löysi sijoitusasunnon Järvenpään Kotisiilosta. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.