amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Jyväskylässä

Valitse omaksesi uusi asunto ja kutsuva naapurusto. Luomme Jyväskylän ykköspaikoille kodikkaita kotikortteleita ja uusia myytäviä asuntoja. Valittavana on upea valikoima vetovoimaisia uudisasuntoja, jotka tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin elämänvaiheisiin.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Jyväskylässä

Valitse omaksesi uusi asunto ja kutsuva naapurusto. Luomme Jyväskylän ykköspaikoille kodikkaita kotikortteleita ja uusia myytäviä asuntoja. Valittavana on upea valikoima vetovoimaisia uudisasuntoja, jotka tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin elämänvaiheisiin.

Tervetuloa uuteen asuntoon Jyväskylään

Olemme mukana elämäsi eri tilanteissa vauvasta vaariin. Siksi valikoimassamme on moneen menoon ja makuun sopivia uusia asuntoja: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja isompia perheasuntoja. Löydät Jyväskylän uudiskohteista myös uudenlaisia asuntoja, jotka muuntuvat tarpeen mukaan toiveidesi ja makusi mukaan. Tee uudesta asunnostasi juuri sinun näköisesi koti.

Uusi asunto Jyväskylässä on vetovoimainen vaihtoehto: huoleton ostaa ja turvallinen omistaa. Koska koti on meille paljon muutakin kuin talo, jossa asut, luomme uudet asunnot ja kerrostalot aina kodikkaaseen naapurustoon. Haluamme toteuttaa kotipaikkoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa on helppo viihtyä pitkään. Mukavan asumisen kruunaavat hyvät lähipalvelut ja hyvät kulkuyhteydet.

Jyväskylä on Keski-Suomen maakuntakeskus, yliopistokaupunki ja väkiluvultaan Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki. Kasvukeskuksena Jyväskylä puhuttelee ja vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita. Tästä kotikaupungista löydät kaiken, mitä mukavalta elämältä ja asumiselta voi odottaa. Tervetuloa uuteen kotiin Jyväskylään!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Jyväskylässä

Kaupunginosat Jyväskylässä

Kaikki kaupunginosat Myytävät asunnot ja uudiskohteet Jyväskylässä

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Jyväskylän asuntomyymälä
Jyväskylän asuntomyymälä

Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

0800 418 501 (ilmainen)