Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Jyväskylä

Jyväskylä

Jyväskylän uudiskohteet kutsuvat nauttimaan elämästä

Olemme mukana elämäsi eri tilanteissa vauvasta vaariin. Siksi valikoimassamme on moneen menoon ja makuun sopivia uusia asuntoja: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja isompia perheasuntoja. Löydät Jyväskylän uudiskohteista myös uudenlaisia asuntoja, jotka muuntuvat tarpeen mukaan toiveidesi ja makusi mukaan. Tee uudesta asunnostasi juuri sinun näköisesi koti.

Uusi asunto Jyväskylässä on vetovoimainen vaihtoehto: huoleton ostaa ja turvallinen omistaa. Koska koti on meille paljon muutakin kuin talo, jossa asut, luomme uudet asunnot ja kerrostalot aina kodikkaaseen naapurustoon. Haluamme toteuttaa kotipaikkoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa on helppo viihtyä pitkään. Mukavan asumisen kruunaavat hyvät lähipalvelut ja hyvät kulkuyhteydet.

Jyväskylä on Keski-Suomen maakuntakeskus, yliopistokaupunki ja väkiluvultaan Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki. Kasvukeskuksena Jyväskylä puhuttelee ja vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita. Tästä kotikaupungista löydät kaiken, mitä mukavalta elämältä ja asumiselta voi odottaa. Tervetuloa uuteen kotiin Jyväskylään!

Kaupunginosat Jyväskylässä

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Jyväskylän asuntomyymälä
Jyväskylän asuntomyymälä

Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

0800 418 501 (ilmainen)