Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Senja-seniorikortteli

Senja-seniorikortteli

Senja-seniorikortteli

Hyvää arkea ja huoletonta asumista

Kortepohjan Senja-seniorikortteli yhdistää vanhan ajan kyläyhteisön ja nykyaikaisen kaupunkiasumisen parhaat puolet. Kotikortteli tarjoaa turvallista asumista mukavassa naapurustossa keskellä kaikkea.

Jyväskylän Senja-seniorikortteli on kotipaikkana vertaansa vailla koko Suomen mittapuussa. Asukkaiden käytettävissä ovat monipuoliset palvelut, kuten ruoka-, terveys- ja hoivapalvelut. Kotikorttelissa toimii myös päiväkeskus, seniorikahvila ja suosittu ruokaravintola. Naapurustosta löytyy lisää palveluja. Senja-seniorikortteliin asettuneet uudet kerrostalot Pehtori ja Volmari viimeistelevät upean kokonaisuuden tarjoamalla asukkailleen huoletonta ja turvallista asumista sekä esteetöntä liikkumista. Uudiskohteet on suunniteltu erityisesti varttuneemman väen toiveita ja tarpeita ajatellen. Asuminen Senja-seniorikorttelissa on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun nykyinen asunto tuntuu liian suurelta tai työläältä. Kotikorttelin viihtyisät piha-alueet ja mukavat yhteiset oleskelutilat ovat kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä. Pehtori on jo muuttovalmis ja Volmari valmistuu syksyllä 2016.

Naapuruston faktat

50 askelta kahvilaan ja kauppoihin
5 minuuttia kylpylään
3 minuuttia marjametsään
1 parturi-kampaamo lähellä
1 hieroja naapurissa
8 minuuttia autolla keskustaan

Kulkuyhteydet

Senja-seniorikortteli sijoittuu Jyväskylän Kortepohjaan, josta on kaupungin keskustaan vain kolmisen kilometriä. Matkan voi hurauttaa kätevästi vaikka bussilla, sillä lähin pysäkki on melkein kotiovella. Myös pyöräily- ja kävelyreitit ovat erinomaiset. Autopaikat on sijoitettu maan alle pysäköintihalliin.

Lähipalvelut

Senja-seniorikortteli tarjoaa kattavat palvelut, mutta myös kotikorttelin ulkopuolelta löytyvät erinomaiset lähipalvelut. Naapurustossa on mm. ruokakauppoja. kahviloita, ravintoloita, kampaamoita ja kirpputoreja sekä kirkko ja kirjasto.

Liiku ja nauti luonnosta

Senja-seniorikortteli sijaitsee puistoalueen naapurissa, joten kotikulmilla voi helposti nauttia vehreästä ympäristöstä. Oman leimansa alueelle tuo suosittu Laajavuoren ulkoilualue, joka tarjoilee kauniita ulkoilureittejä sekä laajat marjastus- ja sienestysmaastot.

Terveyspalvelut

Senja-seniorikorttelissa asuminen on huolettoman turvallista. Palveluohjaaja opastaa asukkaita arjen asioissa ja järjestää erilaisia tapahtumia ja yhteistä tekemistä. Asukkaiden saatavilla on monipuolinen tarjonta erilaisia hyvän elämän palveluita, kuten räätälöityjä kotisairaanhoitopalveluja omien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Senja-seniorikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Turvallista asumista Jyväskylässä

Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikortteli tarjoaa turvallista asumista mukavassa naapurustossa monipuolisten palvelujen äärellä. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu.

Seniorikorttelin asukkaana

Yhdessä on mukava olla. Lue lisää

Palveluohjaaja

Apunasi huolettomassa arjessa. Lue lisää

Pehtorin Hoivakeittiö

Oma kortteliravintola palvelee joka päivä. Lue lisää

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Jyväskylän asuntomyymälä
Jyväskylän asuntomyymälä

Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

0800 418 501 (ilmainen)