Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Pehtori B 24 Jyväskylän Pehtori

Myyty

Pehtori B 24, 3 huonetta, 76,5 m²

Upea kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
76,5 m²
Kerros
4 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Pehtori B 24, 3 huonetta, 76,5 m²

Upea kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä ihastuttava 76,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa. Asunnossa B24 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Jyväskylän Kortepohjan Pehtorin asunto B24 kutsuu viihtymään upealle paikalle Senja-seniorikortteliin. Tämä huoleton ja laadukas neljännen kerroksen uudisasunto on suunniteltu erityisesti varttuneemman väen mukavaa ja turvallista asumista sekä esteetöntä liikkumista ajatellen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden asunnon valoisaan pohjaratkaisuun sekä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avaraan kokonaisuuteen. Saarekkeellisen keittiön jatkeena on pariovellinen makuuhuone, joka avautuu ihanasti suojaisalle lasitetulle parvekkeelle. Isommassa makuuhuoneessa on kätevä vaatehuone. Tässä läpitalon asunnossa on myös kaksi wc-tilaa. Tehosteväriseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä ja oman saunan löylyt lisälämpöä elämään.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Kortepohjan Pehtori sijaitsee ainutlaatuisessa Senja-seniorikorttelissa, joka tarjoaa kaiken tarvittavan monipuolisine palveluineen ihan kotikulmilla. Taloyhtiöllä on hyvät yhteistilat, kuten mukava kerhotila, saunaosasto, pesula ja viihtyisä piha-alue. Autopaikat sijaitsevat hallissa talon alla.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Jyväskylän Pehtori

Pehtorin uudet asunnot Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa on loppuunmyyty. Tutustu nyt komean Kortepohjan Volmarin ja charmantin Tourulan Tehtaan Ruusun uudiskohteisiin. Lue lisää