Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Volmari B 38 Jyväskylän Volmari

Myyty

Volmari B 38, 2 huonetta, 38,0 m²

Volmari B 38

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
38,0 m²
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Volmari B 38, 2 huonetta, 38,0 m²

Volmari B 38

Valitse omaksesi kutsuva 38-neliöinen kaksio uudesta kerrostalosta Jyväskylän Kortepohjasta. Asunnossa B38 on toimiva pohjaratkaisu ja lasitettu parveke.

Jyväskylän Kortepohjan Volmarin asunto B38 kutsuu viihtymään ainutlaatuiseen Senja-kortteliin. Tämä huoleton ja laadukas NCC Tähtikoti on suunniteltu erityisesti varttuneemman väen mukavaa ja turvallista asumista sekä esteetöntä liikkumista ajatellen.

TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Jyväskylän Kortepohjan Volmarin viidennen kerroksen kaksiossa on tehokkaan toimiva pohjaratkaisu. Olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmä avautuu lasitetulle parvekkeelle, josta on mukavan ilmavat puistonäkymät. Makuuhuoneesta on suora yhteys pesutiloihin. Tehosteseinät tuovat kotiin pikanttia ja persoonallista ilmettä.

AINUTLAATUINEN KORTTELI

Jyväskylän Kortepohjan Volmari sijaitsee ainutlaatuisessa Senja-korttelissa, joka tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät ja palvelut. Autohallipaikat sijaitsevat naapurissa, isoveli-Pehtorin tiloissa. Senja tuo iloa ja yhteisöllisyyttä elämään!

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Jyväskylän Volmari

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa. Volmarin uudet asunnot on suunniteltu varttuneemman väen huoletonta ja turvallista asumista ajatellen. Lue lisää

Pääomavastike

  • 1. vuosi on lyhennusvapaa, vastike 2,40 €/m²/kk (sis.koron)
  • 2. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n.10,11 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  7 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Keski-Suomen Osuuspankki
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkoason mukaisesti.