amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Muuttovalmis

Asunto Oy Tourulan Tehtaan Ruusu, Jyväskylä

Kivääritehtaankatu 8, 40100, Jyväskylä
Muuttovalmis

Asunto Oy Tourulan Tehtaan Ruusu, Jyväskylä

Kivääritehtaankatu 8, 40100, Jyväskylä

Viehättäviä asuntoja kaupungin keskustan kupeessa

Uudet myytävät asunnot kutsuvat Jyväskylän Tourulaan keskustan palvelujen naapuriin. Tehtaan Ruusun charmikkaassa uudiskohteessa uusi ja vanha kohtaavat viehättävän uniikilla tavalla.

Asunto Oy Tourulan Tehtaan Ruusun uusissa kerrostalokodeissa yhdistyvät rosoinen charmi, puistomainen tunnelma sekä laadukas asuminen. Uutuus palauttaa kaupunkiin jotain vanhaa ja unohdettua. Nyt ei rakenneta vain arkkitehtuurisesti merkittävää kerrostaloa, vaan myös kaupunkikulttuuria. Tavoitteena on toteuttaa arjen pieniin iloihin ja perusarvoihin luottavien ihmisten yhteisö kasvavan teknologiakaupungin sykkeeseen. Tarjolla on monipuolinen huoneistovalikoima kompakteista yksiöistä isompiin perheasuntoihin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
54 - 72 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
39
Tontin omistusmuoto
Oma
Myyntihinta
75 450 - 87 500 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo
22 tammi
Seuraava esittely
Sunnuntai 14:00 - 15:00

Naapuruston tarina

Tehtaan Ruusu asettuu Jyväskylän entisen kivääritehtaan korttelirakenteen osaksi, jykevän punatiilisen rakennuksen rosoisen charmikkaaseen miljööseen. Täällä voi kuulla historian siipien havinaa! Uudiskohteen naapurista löytyy Museoviraston suojelemia funkkistyylisiä asuintaloja. Tourulan asuinalueen erottaa kaupungin keskustasta Tourujoki.

Lähipalvelut

Tehtaan Ruusu sijoittuu välittömästi Jyväskylän ydinkeskustan monipuolisten palvelujen läheisyyteen, joten kotikulmilta löytyvät valmiina kaikki mukavan elämän eväät. Kävelymatkan ja vain kivenheiton päässä ovat niin keskustan kaupat kuin matkakeskuksen raideyhteydet. Myös päiväkodit ja koulut ovat mukavasti kotikulmilla.

Liiku ja nauti luonnosta

Suositun ja vetovoimaisen Tourulan parhaisiin puoliin kuuluu perinteitä huokuva tunnelma, upea sijainti sekä hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Esimerkiksi Tourulan joenranta luontopolkuineen on vain puolen kilometrin päässä. Lähiliikuntapaikkoja riittää, sillä kaupungin alueelta löytyy 15 liikuntapuistoa.

Kulkuyhteydet

Liikenneyhteydet ovat sujuvat, joten täältä pääsee helposti mihin ilmansuuntaan tahansa. Tehtaan Ruususta on vain kävelymatka matkakeskukseen. Jyväskyläläiset ovat innokkaita pyöräilijöitä, joten keskustasta löytyy paljon hyviä ja turvallisia pyöräparkkeja. Kesäisin Lutakon satamasta voi poiketa vaikka mukavalle miniristeilyille Jyväsjärvelle.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
Tehtaan Ruusu D 26 3h+kt+s 71,5 m² 4 MH: € 75 450
VH: € 275 650
Tehtaan Ruusu D 26
Tehtaan Ruusu D 26
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
71,5 m²
Krs:
4
Myyntihinta:
MH: € 75 450
VH: € 275 650
Vapaa
Tehtaan Ruusu D 36 2h+kt+s 53,5 m² 6 MH: € 87 500
VH: € 237 300
Tehtaan Ruusu D 36
Tehtaan Ruusu D 36
Vapaa
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
53,5 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 87 500
VH: € 237 300
Vapaa
Tehtaan Ruusu D 24 3h+kt+s 68,5 m² 4 MH: € 77 000
VH: € 268 800
Tehtaan Ruusu D 24
Tehtaan Ruusu D 24
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
68,5 m²
Krs:
4
Myyntihinta:
MH: € 77 000
VH: € 268 800
Vapaa
Tehtaan Ruusu D 31 3h+kt+s 68,5 m² 5 MH: € 82 000
VH: € 273 800
Tehtaan Ruusu D 31
Tehtaan Ruusu D 31
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
68,5 m²
Krs:
5
Myyntihinta:
MH: € 82 000
VH: € 273 800
Myyty
Tehtaan Ruusu D 14 3h+kt+s 61,0 m² 2 Tehtaan Ruusu D 14
Tehtaan Ruusu D 14
Myyty
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala:
61,0 m²
Krs:
2
Myyty
Tehtaan Ruusu D 34 1h+kt+alk 40,5 m² 5 Tehtaan Ruusu D 34
Tehtaan Ruusu D 34
Myyty
Tyyppi:
1h+kt+alk
Pinta-ala:
40,5 m²
Krs:
5

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Le Qulkuri

Maut ja miljöö kohdallaan. Lue lisää

Vanha kivääritehdas

Taidetta ja luovaa tekemistä. Lue lisää

Teeleidi

Noin 120 teelajiketta maisteltavaksi. Lue lisää

Lounasravintola Aimo

Kotiruokaa Kivääritehtaan kupeessa. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.