amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Tehtaan Ruusu D 18 Jyväskylän Tehtaan Ruusu

Myyty

Tehtaan Ruusu D 18, 2 huonetta, 40,0 m²

Tehtaan Ruusu D 18

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
40,0 m²
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 30
Myyty

Tehtaan Ruusu D 18, 2 huonetta, 40,0 m²

Tehtaan Ruusu D 18

Valitse omaksesi ihastuttava 40-neliöinen kaksio uudesta kerrostalosta Jyväskylän Tourulasta. Asunnossa D18 on kaikki tarvittava kauniin kompaktissa paketissa.

Oulun Sofian asunto D18 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Tämä huoleton uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämäntilanteisiin!

HYVÄ POHJA PISTÄÄ ARJEN RULLAAMAAN

Tehtaan Ruusun kolmannen kerroksen ihastuttava kaksio on suunniteltu tehokkaasti ilman hukkaneliöitä. Keittiö on kätevästi heti sisääntulon kainalossa, huonejärjestys on selkeä ja makuuhuone reilun kokoinen. Asunnossa on valoisa ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu ihanasti persoonalliselle kolmioparvekkeelle, josta on näkymät iltapäiväaurinkoon. Kylpyhuoneessa on tilavaraus omalle saunalle.

MUKAVASTI LÄHELLÄ LUONTOA JA KAUPUNKIA

Omalle tontille rakennetussa Tehtaan Ruusun uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia.. Talossa on hyvät varastotilat ja pysäköintihallista suora hissiyhteys asuinkerroksiin. Sijainti on erinomainen. Kävelymatkaa päällä ovat niin keskustan palvelut kuin ulkoilumaastot ja luontopolut.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Jyväskylän Tehtaan Ruusu

Uudet myytävät asunnot kutsuvat Jyväskylän Tourulaan keskustan palvelujen naapuriin. Tehtaan Ruusun charmikkaassa uudiskohteessa uusi ja vanha kohtaavat viehättävän uniikilla tavalla. Lue lisää

Pääomavastike

  • 1. vuosi lyhennysvapaa, vastike n. 2,6 €/m²/kk (sis.koron)
  • 2. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,10 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Keski-Suomen Osuuspankista
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti