Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Tehtaan Ruusu D 18 Jyväskylän Tehtaan Ruusu

Myyty

Tehtaan Ruusu D 18, 2 huonetta, 40,0 m²

Tehtaan Ruusu D 18

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
40,0 m²
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Tehtaan Ruusu D 18, 2 huonetta, 40,0 m²

Tehtaan Ruusu D 18

Valitse omaksesi ihastuttava 40-neliöinen kaksio uudesta kerrostalosta Jyväskylän Tourulasta. Asunnossa D18 on kaikki tarvittava kauniin kompaktissa paketissa.

Oulun Sofian asunto D18 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Tämä huoleton uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämäntilanteisiin!

HYVÄ POHJA PISTÄÄ ARJEN RULLAAMAAN

Tehtaan Ruusun kolmannen kerroksen ihastuttava kaksio on suunniteltu tehokkaasti ilman hukkaneliöitä. Keittiö on kätevästi heti sisääntulon kainalossa, huonejärjestys on selkeä ja makuuhuone reilun kokoinen. Asunnossa on valoisa ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu ihanasti persoonalliselle kolmioparvekkeelle, josta on näkymät iltapäiväaurinkoon. Kylpyhuoneessa on tilavaraus omalle saunalle.

MUKAVASTI LÄHELLÄ LUONTOA JA KAUPUNKIA

Omalle tontille rakennetussa Tehtaan Ruusun uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia.. Talossa on hyvät varastotilat ja pysäköintihallista suora hissiyhteys asuinkerroksiin. Sijainti on erinomainen. Kävelymatkaa päällä ovat niin keskustan palvelut kuin ulkoilumaastot ja luontopolut.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Jyväskylän Tehtaan Ruusu

Uudet myytävät asunnot kutsuvat Jyväskylän Tourulaan keskustan palvelujen naapuriin. Tehtaan Ruusun charmikkaassa uudiskohteessa uusi ja vanha kohtaavat viehättävän uniikilla tavalla. Lue lisää

Pääomavastike

  • 1. vuosi lyhennysvapaa, vastike n. 2,6 €/m²/kk (sis.koron)
  • 2. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,10 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Keski-Suomen Osuuspankista
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti