amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Tehtaan Ruusu D 27 Jyväskylän Tehtaan Ruusu

Myyty

Tehtaan Ruusu D 27, 1 huone, 40,5 m²

Avara yksiö ranskalaisella parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
40,5 m²
Kerros
4 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Tehtaan Ruusu D 27, 1 huone, 40,5 m²

Avara yksiö ranskalaisella parvekkeella

Myynnissä viehättävä 40,5-neliöinen yksiö uudessa kerrostalossa Jyväskylän Tourulassa. Asunnossa D27 hyvä pohjaratkaisu, fiksut neliöt sekä kätevä vaatehuone.

Tourulan Tehtaan Ruusun asunto D27 kutsuu viihtymään upealle paikalle ja monipuolisten palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas neljännen kerroksen uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin käytännölliseen ja hyvin suunniteltuun pohjaratkaisuun, jossa ei ole sijaa hukkaneliöille. Asunnossa on valoisa ja helposti sisutettava keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu ranskalaiselle parvekkeelle. Reilun kokoinen alkovi tarjoaa monia mahdollisuuksia asumiseen. Tilava vaatehuone pitää tavarat järjestyksessä ja tehosteseinä tuo kotiin persoonallista ilmettä. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparketti ja kylpyhuoneessa tilavaraus omalle saunalle. Tässä kodissa asut ihanan huolettomasti ilman remonttihuolia!

Hyvät yhteistilat

Tehtaan Ruusun kellarikerroksessa ja osin ensimmäisessä kerroksessa on asukkaiden yhteisiä tiloja, kuten kuivaushuone sekä ulkoilu- ja irtaimistovarastot. Ensimmäisen kerroksen lastenvaunuvarastosta löytyy tassunpesupaikka. Yhteisellä suojaisalla piha-alueella viihtyvät niin lapset kuin aikuiset. Autopaikat ovat pihan alla autohallissa, josta pääsee hissillä suoraan kotikerroksiin.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Jyväskylän Tehtaan Ruusu

Uudet myytävät asunnot kutsuvat Jyväskylän Tourulaan keskustan palvelujen naapuriin. Tehtaan Ruusun charmikkaassa uudiskohteessa uusi ja vanha kohtaavat viehättävän uniikilla tavalla. Lue lisää

Pääomavastike

  • 1. vuosi lyhennysvapaa, vastike n. 2,6 €/m²/kk (sis.koron)
  • 2. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,10 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Keski-Suomen Osuuspankista
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti