Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Muuttovalmiit kodit

Löydä tie uuteen muuttovalmiiseen kotiin

Uusi asunto on huoleton valinta ja nyt voit päästä unelmiesi kotiin vaikka heti. Muuttovalmiit uudiskohteemme mukavissa naapurustoissa kutsuvat nauttimaan sujuvasta arjesta vailla remonttitarpeita ja repsottavia nurkkia. Näihin vastavalmistuneisiin koteihin saat avaimet käteen heti kaupanteon jälkeen.

Haaveiletko, että pääsisit muuttamaan unelmiesi uuteen kotiin joutumatta odottamaan asunnon valmistumista? Muuttovalmiiden Bonava-kotien valikoimassa on eri elämäntilanteisiin sopivia uusia asuntoja, jotka on suunniteltu huoletonta asumista ja sujuvaa arkea ajatellen – ja joihin pääset muuttamaan ilman odottelua. Muuttovalmiit talot sijaitsevat kasvukeskuksien parhailla paikoilla mukavissa naapurustoissa, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Miltä kuulostaisi raikkaan koskemattomat pinnat ja muuttovalmis asunto keskustan aitiopaikalta, puiston viereltä tai rannan tuntumasta? Tutustu ihaniin, valmiisiin asuntoihin ja löydä toiveidesi koti, johon voit muuttaa vaikka heti. Bonava-turvan ansiosta uusi muuttovalmis asunto on helppo hankkia ja huoleton asua. Voit tehdä kaupat heti, kun mieleisesi muuttovalmis koti löytyy, vaikka vanha kotisi olisi vielä myymättä, sillä maksamme puolestasi uuden muuttovalmiin asunnon vastikemaksut jopa 12 kuukauden ajalta. Tervetuloa upouuteen kotiin.

Muuttovalmiit kodit

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella