Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Harmony living

Halin arvoinen paikka

HALI kutsuu syleilyynsä. Tässä Kauniaisten keskustasta ja toriaukion laidalta sijaitsevasta putiikista löytyy tunnelmaa, joka on käsin kosketeltavissa. Ei ihme, että asiakkaat viihtyvät – joskus jopa tuntikausia.

Harmony Living eli Hali asettuu vain kivenheiton päähän Kauniaisten Tribuunin uusista Bonava-kodeista. Sisustusliikkeen perustaminen oli Kaisa Livsonin pitkäaikainen unelma. "Isä on arkkitehti ja äiti intohimoinen sisustaja, joten visuaalinen maailma on ollut jo lapsuusperheessä ikään kuin elämäntapa”, Kaisa kertoo.

Yrittäjä Kaisa Livson

Yrittäjä Kaisa Livson tekee töitä kauniiden asioiden parissa. Hali on monen vuoden haaveiden toteutunut unelma.

Neljä vuotta sitten tarjoutui tilaisuus, johon Kaisa ei voinut olla tarttumatta. "Olin miettinyt liikkeen avaamista, mutta katsellut lähinnä Helsingin keskustan suuntaan. Kun tämä mahdollisuus avautui, kaikki loksahti kohdilleen.”

Kaisa asuu nyt perheineen vain seitsemän minuutin matkan päässä Granin kauppakeskuksesta ja keskustan palveluista. Asiakkaat ovat Kaisan mukaan iloisia, kun omalta kotikylältä ja naapurustosta löytyy kaikki tarpeellinen – myös HALI.

HALI löytyy Kauniaisten keskusta

Tämän liikkeen ohi on vaikea kävellä. HALI löytyy vain kivenheiton päästä Kauniaisten Tribuunin uusista myytävistä asunnoista.

HALIn nimi tule sanoista Harmony Living. Liikkeen tavoitteena on tarjota asiakkaille iloa ja onnen hetkiä elämään arjen keskelle ainutlaatuisten sisustusesineiden ja vaatteiden muodossa. Värimaailma on harmoninen: paljon maanläheisiä sävyjä, valkoista ja ripaus mustaa.

"Pääosassa ovat naisten vaatteet, jotka ovat huolella valittuja ja hyvistä materiaaleista valmistettuja. Tuotteet tulevat pääosin Euroopasta: Tanskasta, Ruotsista, Italiasta, Espanjasta, Ranskasta ja Hollannista", Kaisa kertoo.

HALIn henkilökuntaa

"Olemme onnekkaita, että saamme tehdä tätä työksemme", Kaisa Livson (oik.) sanoo. Kuvassa myös myymälävastaava Nina Jäntti sekä myyjät Ella Leppänen ja Lissu Vuorinen.

"Meiltä löytyy jotain kaunista niin itselle kun kotiin. Pitää olla todella kiitollinen, että HALI on otettu näin lämpimästi vastaan. Panostamme kokonaisvaltaiseen elämykseen, asiakaspalveluun ja hyvän olon kokemukseen. Meillä fiilistellään, otetaan rennosti, jutellaan ja kahvitellaan asiakkaiden kanssa."

"Kauniainen on hyvä, turvallinen ja rauhallinen paikka. Täältä löytyy mukavan kotoista pikkukylän tunnelmaa, joka puhuttelee monenikäisiä ihmisiä."

Hali tarjoaa huolella valikoituja tuotteita niin itselle kuin kotiin.

Hali tarjoaa huolella valikoituja tuotteita niin itselle kuin kotiin.

Tutustu Tribuunin naapurustoon