Ihana kukkanen

Jokainen päivä on kukan arvoinen

Kauniaisten keskustaa koristaa aitiopaikalla liike, joka saa pakosti hyvälle tuulelle. Ihana Kukkanen on nimensä mukainen. Kauniaisten keskustan uudet myytävät asunnot ovat vain muutaman askeleen päässä tästä ihanuudesta.

Kauneutta arkeen ja juhlaan

Omistaja-yrittäjä Kirsi Martin on päivittämässä kauppakeskus Granin edustalla olevia kukkaistutuksia kesästä syksyyn. Kukkakaupan sisällä käy kuhina. Liitutaululle kirjoitettu ranskalaisen taidemaalarin Claude Monetin mietelause kertoo kaiken: "Tarvitsen kukkia aina ja aina".

Ihanan Kukkasen henkilökunta

Ihanat naiset kukkakaupassa vetävät puoleensa: Kirsi Martin, Anna Montin, Taru Luostarinen ja Sonja Paajanen.

Martin ja asiakkaat näyttävät olevan samaa mieltä. Kukkia tarvitaan niin arkeen kuin juhlaan. Valikoima on laaja ja kukat aina tuoreita sekä ruukuissa että leikkoina. Top 3 -listalle nousevat valkoiset orkideat, päivän valmiit kukoistavat kimput sekä perinteiset ruusut. Tarina kertoo, että perjantai-iltapäivinä asiakkaita saattaa muodostua jopa jonoksi asti.

Ihana Kukkanen -nimikkokimppu

Raikas Ihana Kukkanen -nimikkokimppu on saavuttanut suuren suosion.

Vuonna 2011 perustettu Ihana Kukkanen on löydetty hyvin – eikä ihme, sillä liikkeen paikka on erinomainen torin ja kauppakeskuksen kulmalla sekä Kauniaisten Tribuunin uudiskohteen naapurissa. Viime vuosina valikoimaan on tullut kukkien lisäksi ja yleisön pyynnöstä myös pientä sisustustavaraa, kuten kynttilöitä ja ruukkuja.

Ihana Kukkanen sijaitsee Kauniaisten keskustassa

Ihana Kukkanen sijaitsee loistopaikalla kauppakeskus Granin kulmauksessa ja vain muutaman askeleen päässä Kauniaisten Tribuunin uusista kodeista.

Kuvaava kukkakaupan nimi syntyi Martinin mukaan varsin luonnollisesti. Ihana on sana, jota liikkeessä eniten kuulee. Tässä liikkeessä asiakkaatkin ovat ihania.

”Kauniaisista löytyy mukavaa pienen kyläyhteisön tunnelmaa. Kauppakeskus on asukkaiden yhteinen kohtaamispaikka. Tämä on hyvä paikka asua ja olla, jos kaipaa yhteisöllisyyttä ja ystävällisiä ihmisiä", Martin kuvailee.

Kaunis kranssi syntymässä

Kauneutta moneen menoon. Sonja Paanasen käsissä syntyy upea kranssi. Työ ihanassa kukkakaupassa on unelmapaikka.

Tutustu Tribuunin naapurustoon