Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ravintola Moms

Kaikkien yhteinen olohuone

Kauniaisten Tribuunin uudiskohteen naapurissa käy lounasaikaan kuhina. Ravintola Momsin asiakkaiden kommenteista voi päätellä, että täällä on käyty ennenkin: "Kiitos taas, nähdään huomenna."

Rentoa meininkiä ja riittoisia annoksia

Granin kauppakeskuksessa Thurmaninaukion laidalla sijaitseva ravintola on paikallinen klassikko, jonka jokainen kauniaislainen tuntee. Tässä paikassa on syöty monet lounaat, nautittu ala carte -annokset ja istuttu iltaa. Ravintola Moms sijaitsee aivan Kauniaisten Tribuunin uusien Bonava-kotien naapurissa, ikkunoiden takaa näkee uudiskohteen korttelipihalle.

Ravintola Moms on paikallinen klassikko

Moms on Kauniaisten legenda. Kanta-asiakkaita on paljon ja kaikki uudet toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi. 

Vuoropäällikkö Lotta Peuhkurilla on paikasta vasta muutaman kuukauden kokemus, mutta asiakkaat ovat tulleet nopeasti tutuiksi. Kanta-asiakkaita on paljon ja heidän kanssaan rupatellaan tuttavallisesti.

"Moni tulee lounaalle päivittäin ja moni hakee ruokaa myös mukaansa. Illalla Momsista kuoriutuu ala carte -ravintola ja pubi, jossa on panostettu toisenlaiseen tarjontaan ja elämyksiin. Moms on kauniaislaisten olohuone, jossa viihdytään", Peuhkuri hymyilee.

Vesa Sitkanen ja Lotta Peuhkuri

Keittiöpäällikkö Vesa Sitkanen ja vuoropäällikkö Lotta Peuhkuri kutsuvat viihtymään Kauniaisten keskustaan.

Keittiöpäällikkö Vesa Sitkanen uudistaa parhaillaan ruokalistaa. Nyt kokeillaan jotain uutta ja kerätään asiakkailta palautetta. Rento meininki ja riittoisat annokset säilyvät perinteitä kunnioittaen.

"Menu muotoutuu asiakkaiden toiveiden eikä vain keittiömestarin visioiden mukaan. Uutena juttuna tuomme tarjolle myös jaettavia annoksia sekä ruokia, joissa hyödynnetään konserniin kuuluvan Mallaskosken panimon omia tuotteita", Sitkanen kertoo.

Ruokalistan uudistukset näkyvät lautasella

Keittiöpäällikkö uudistaa ruokalistaa asiakkaiden toiveiden mukaan. Uudistusten myötä mukaan tulee aina jotain uutta.

Sitkanen kehuu Kauniaista loistopaikaksi. "Tänne on helppo tulla ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Juna-asema on ihan vieressä ja parkkipaikkoja riittää. Keskusta on rakennettu hillitysti ja hallitusti, joten täältä löytyy mukavan pikkukaupungin tunnelmaa".

Lounasaikaan Momsissa käy kuhina

Ravintola Moms on vain muutaman askeleen päässä Kauniaisten Tribuunin uusista myytävistä asunnoista.

Tutustu Tribuunin naapurustoon