Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kaksiot Kirkkonummi

Uudisasunnot ja myytävät kaksiot Kirkkonummella.
Kuvaus

Myytävät kaksiot Kirkkonummella

Bonavan myytävät kaksiot Kirkkonummella kutsuvat kauniin luonnon syliin ja Kirkkolaakson viihtyisään naapurustoon. Näissä kodeissa eletään huolettomasti nykyaikaisen asumisen herkuista nauttien. Katso kaikki myytävät kaksiot ja löydä uusi kotisi Kirkkonummelta.

Onni on uusi, ihana kaksio Kirkkolaaksossa. Myytävät kaksiot Kirkkonummen keskustassa tarjoavat houkuttelevia vaihtoehtoja kauniista kaupunkikodista haaveileville. Uudet kaksiot hurmaavat fiksulla suunnittelullaan, ajattoman moderneilla ja laadukkailla sisustusmateriaaleillaan, lasitetuilla parvekkeillaan sekä avaran valoisilla pohjaratkaisuillaan. Lisäherkkuna asukkailla on loistavat yhteistilat Postin automaatteineen ja sähköpyörien latauspisteineen. Katso kaikki myytävät kaksiot Kirkkonummella ja anna unelmien viedä kohti uutta kotia.

Kirkkolaaksossa kaiken keskellä

Kirkkonummen keskusta on ihana paikka elää ja asua. Täällä kaikki hyvän elämän eväät löytyvät läheltä ja Kirkkolaakson ystävällinen naapurusto tarjoaa yhteisöllisyyttä ja mukavia virkistysmahdollisuuksia. Uuden myytävät kaksiot asettuvat Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle, joten tämän parempaa sijaintia ei kaupungista löydy. Kaupoille ja lähiluontoon voi kirmaista vaikka sähköpyörällä, sillä kotitalosta löytyy kaksi lukollista sähköpyörien latauspistettä. Nyt kannattaa toimia pian, sillä vastaavaa ei ole alueelle lähivuosina tulossa. Katso kaikki myytävät kaksiot Kirkkonummella ja kotiudu sympaattiseen Kirkkolaaksoon.

Myytävät kaksiot Kirkkonummella sopivat asuntosijoittajalle

Sijoitusasunnon valintaan vaikuttaa paitsi sijainti, myös asunnon hinta-laatusuhde ja houkuttelevuus vuokralaisen näkökulmasta. Myytävät kaksiot Kirkkonummella tarjoavat fiksun ja huolettoman sijoituskohteen, sillä tarjolla on todellisia kompakteja tehoneliöitä. Näissä uusissa kaksioissa on hinta kohdillaan laadusta tinkimättä. Vuokralaisen löytymisen kannalta sijainti Kirkkonummen keskustassa on mitä mainioin, sillä lähipalvelut ja kulkuyhteydet löytyvät kävelyetäisyydeltä. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma sijoituskaksio Kirkkonummelta.

Uusi kaksio tarjoaa sujuvaa arkea

Kukapa ei haaveilisi huolettomasta uudisasumisesta? Myytävät kaksiot Kirkkonummella tekevät arjesta sujuvaa ja asumisesta viihtyisää. Jokaisen Bonavan uuden kaksion keittiö on Puustellin laadukasta tuotantoa ja kodinkoneet Boschin. Säilytystiloista löytyy fiksuja Elfan ja Puustellin ratkaisuja. Tarjolla on myös hulppeita vaatehuoneita, joissa vaatteet ja tavarat pysyvät siististi piilossa. Uudet myytävät kaksiot hurmaavat myös lasitetuilla parvekkeillaan, joissa kesäpäivästä voi nauttia kotoa käsin. Perusta vaikka pieni parvekepuutarha tai sisusta parvekkeelle leppoisa lukunurkkaus. Uuden kaksion pesuhuoneesta löytyy kätevä pyykkikaappi, tilavaraus pesutornille sekä leveä vetolaatikollinen allaskaappi. Tyylikkyyttä tuovat isot seinälaatat sekä lasinen suihkuseinä. Katso kaikki myytävät kaksiot Kirkkonummella ja valitse omasi.

Myytävät kaksiot ja upeat yhteistilat

Bonavan uudet myytävät kaksiot tarjoavat lukuisia nykyaikaisen asumisen herkkuja niin kodin sisällä kuin sen ulkopuolella. Kuusikerroksisen Kaariportin yhteistiloista löytyy muun muassa viihtyisä talosauna, jossa arjen kiireet unohtuvat. Kätevä kuivaushuone tekee pyykkihuollosta huoletonta ja pesupiste mahdollistaa kuraisten koirantassujen tai polkupyörien pesun. Uuden kaksion asukkaan ilona on myös yhteistiloista löytyvä Postin automaatti, jolla pakettien lähettäminen ja vastaanottaminen sujuu kellon ympäri. Myytävät kaksiot Kirkkonummella sopivat myös innokkaalle liikkujalle, sillä kotitalosta löytyy kaksi lukollista sähköpyörien latauspistettä. Löytyypä Kaariportista myös oma, yksityinen puutarha. Katso nyt kaikki myytävät kaksiot Kirkkonummen Kaariportissa ja aloita kotimatka kohti Kirkkolaaksoa.