Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kirkkonummi

Myytävät uudiskohteet Kirkkonummi

Naapurusto

 • Lähipalvelut Kirkkonummella

  Kirkkonummen keskustassa asutaan kävelyetäisyyden päässä kattavista lähipalveluista. Liikekeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeineen tekee arjen pyörittämisestä sujuvaa. Keskustasta löytyvät myös kirjasto, posti, terveyskeskus sekä pankit ja muut palvelut. Kouluihin ja päiväkoteihin on niin ikään turvallinen ja helppo kulku.

 • Treenaa ja rentoudu Kirkkonummella

  Kirkkonummella ulkoilureitit ja lenkkeilymaastot avautuvat lähes kotiovelta. Kirkkonummen keskusurheilupuistossa voi harrastaa yleisurheilua, jalkapalloa, katukoripalloa sekä skeittausta. Suuntaa talvella valaistuille hiihtoladuille tai Peuramaan laskettelurinteille. Ratsastajille Kirkkonummelta löytyy hulppeat parikymmentä tallia ja toinen toistaan kauniimmat ratsastusmaastot. Golfin ystäviä hemmotellaan Kirkkonummella, sillä läheltä löytyy useampi golf-kenttä lähipelialueineen ja rangeineen.

 • Naapuruston tarina

  Kirkkonummen keskustan uusien Bonava-kotien ikkunat suuntautuvat kaakossa Kirkkolaaksonpuistoon ja länsipuolella kohti keskustaa. Pohjoisessa Hermaisenpuiston yli avautuu näkymä keskiajalla rakennetulle ja mäen päälle sijoittuvalle Pyhän Mikaelin kivikirkolle, josta myös kuntakeskuksen nimen arvellaan alun perin saaneen alkunsa. Tänä päivänä Kirkkonummi kuuluu Helsingin laajaan metropolialueeseen.

 • Kulkuyhteydet

  Uudet Bonava-kodit Kirkkonummen keskustassa asettuvat tuttavalliseen naapurustoon jouhevien kulkuyhteyksien päähän. Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa reilussa puolessa tunnissa niin autolla, bussilla kuin junallakin. Peräti neljä lähiliikenteen junaa pysähtyy Kirkkonummen asemalla. Niin ikään toimivat bussiyhteydet ja hyvät kevyenliikenteen väylät tuovat arkeen sujuvuutta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ma-to klo 12-17