Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kolmiot Kirkkonummi

Myytävät kolmiot Kirkkonummella

Ota vastaan Kirkkonummen kutsu ja löydä uusi kolmio kaupungin keskeisimmältä paikalta. Bonavan myytävät kolmiot asettuvat Kirkkolaakson sympaattiseen naapurustoon vain kivenheiton päähän Kirkkonummen keskustan palveluista. Katso kaikki myytävät kolmiot ja löydä uusi koti Kirkkonummelta.

Uusi kolmio on hyvä valinta. Bonavan myytävät kolmiot Kirkkonummella vastaavat monenlaisten elämäntilanteiden tarpeisiin tarjoten fiksuja pohjaratkaisuja, ajattoman tyylikkäitä pintamateriaaleja ja huoletonta uudisasumista. Lisäksi uusissa kodeissa on panostettu hyvään äänieristykseen, esteettömyyteen, toimiviin säilytystiloihin ja kattavaan varusteluun. Katso kaikki Bonavan myytävät kolmiot Kirkkonummella ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Pienelle perheelle sopiva koti

Kirkkonummi upeine luontoineen ja liikuntamahdollisuuksineen on ihanteellinen kotipaikka lapsiperheille. Bonavan uudet myytävät kolmiot tekevät perhearjesta entistä viihtyisämpää, sillä kotien suunnittelussa on panostettu tehokkaaseen tilankäyttöön, helposti kalustettaviin pohjaratkaisuihin, turvallisuuteen sekä esteettömyyteen. Jokaisen uuden kolmion oleskelutilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle tai terassille, jossa perheen pienimmän on mukava nauttia päiväunia linnunlaulun säestämänä. Lisäherkkuna kotitalosta löytyy kätevä pesupiste kuraisille vaununrenkaille. Lasten kasvaessa suojaisa sisäpiha sekä vehreä lähiluonto tarjoavat mukavaa puuhaa vapaa-aikaan. Katso kaikki myytävät kolmiot Kirkkonummella ja löydä perheellesi uusi koti, jossa turvallisuus on huomioitu ja arjen sujuvuus tehty mahdollisimman helpoksi.

Uusi kolmio on huoleton

Unohda remonttihuolet ja yllättävät kustannukset. Uusi kolmio on turvallinen valinta, sillä uudiskohteessa kaikki on upouutta eikä esimerkiksi lähestyviä putki- tai julkisivuremontteja tarvitse jännittää. Lisäksi uudiskohteessa asumiskustannukset pysyvät kurissa – kiitos energiatehokkaiden kodinkoneiden ja vettä säästävien ratkaisujen. Uusi kolmio on turvallinen ostaa, sillä uudiskohteiden rakentamista ja kauppaa ohjaavat lukuisat lait ja määräykset. Lisäksi perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Loistavan sijaintinsa ansiosta myytävät kolmiot Kirkkonummella ovat huoleton valinta myös niille, joille asunto ei ole elinikäinen sijoitus vaan kodin myynti saattaa tulla jossain vaiheessa ajankohtaiseksi. Katso kaikki myytävät kolmiot Kirkkonummella ja valitse uusi koti, jossa huolet eivät paina mieltä.

Helppo sisustaa makusi mukaan

Uusi koti on sisustamista vaille valmis. Bonavan myytävät kolmiot tekevät sisustamisesta helppoa ja hauskaa, sillä sisustussuunnittelijamme on valinnut uusiin koteihin ajattoman modernit pintamateriaalit niin keittiöön ja oleskelutiloihin kuin pesutiloihinkin. Näin kotia on helppo höystää oman maun mukaisilla yksityiskohdilla, kalusteilla ja tekstiileillä. Uuden kolmion keittotilassa on laadukkaat Puustellin kalusteet neutraalin vaaleilla pinnoilla. Kodinkoneet ovat Boschin. Avoimet ja valoisat oleskelutilat mahdollistavat monenlaiset sisustusratkaisut ja runsaat Elfan ja Puustellin säilytystilat varmistavat, että tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä. Pesutiloissa on isot seinälaatat ja lasinen suihkuseinä. Katso kaikki myytävät kolmiot Kirkkonummella ja löydä juuri oman makusi mukainen koti.

Myytävät kolmiot palvelujen äärellä

Kun kaupat ja palvelut löytyvät läheltä, arki rullaa. Kirkkonummen myytävät kolmiot asettuvat kaupungin keskeisimmälle paikalle kattavien lähipalvelujen äärelle. Liikekeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeineen löytyy kävelyetäisyydeltä eikä ravintoloita, kahviloita, kouluja ja päiväkotejakaan tarvitse kaukaa hakea. Uusi kolmio on huoleton valinta myös pidemmällä työskentelevälle, sillä juna-asema jouhevine yhteyksiin sijoittuu kätevästi vain kivenheiton päähän kotiovelta. Bussiyhteydet ja kevyenliikenteenväylät ovat niin ikään kattavat. Sähköpyörän käyttäjiä varten kotitaloon tulee kaksi lukollista latauspistettä. Tutustu ja löydä uusi kolmio Kirkkonummelta. 

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella