Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Jokirinteen kortteli Kirkkonummella.
Kodikas naapurusto

Jokirinteen kortteli

Jokirinteen korttelissa kaikki on kohdallaan

Kuvaus

Jokirinteen korttelissa kaikki on kohdallaan

Vesitorninmäen ensimmäisiä Bonava-koteja suunnitellaan Jokirinteen vehmaaseen kortteliin. Uudet kodit asettuvat päättyvän tien varteen viheralueen kainaloon tarjoten turvallista ja leppoisaa asumista monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Jokirinteen kehittyvä kortteli sijaitsee Kirkkonummen keskustan koillispuolella sujuvan junayhteyden päässä Helsingistä. Tämän kokoisella paikkakunnalla kaikki on mukavan lähellä, ja päivittäispalvelut, päiväkodit, koulut sekä harrastukset ovat helposti saavutettavissa. Myös luonto on alati läsnä puistojen ja ulkoilureittien avautuessa lähes kotiovelta. Jokirinteen uudiskohteet kuuluvat energialuokkaan A, ja niiden suunnittelussa panostetaan kestävään ja energiatehokkaaseen arkeen. Tavoitteena on mahdollisimman pienet ilmasto- ja ympäristövaikutukset niin rakentamisen kuin asumisenkin aikana.

Hurmaava Hetki tarjoaa uudisasumisen huolettomuutta

Omalle tontille kohoavaan kuusikerroksiseen Asunto Oy Kirkkonummen Hetkeen tulee 37 uutta Bonava-kotia. Tilankäytöltään tehokkaat asuntopohjat vaihtelevat 29-neliöisistä yksiöistä 65,5-neliöisiin kolmioihin. Jokaisen kodin oleskelutilat jatkuvat omalle parvekkeelle, jonne voi kasvattaa vaikkapa oman ruukkupuutarhan tai sisustaa tunnelmallisen keitaan. Asumismukavuuden viimeistelevät vesikiertoinen lattialämmitys, tyylikkäät Puustellin keittotilat sekä avarat kylpyhuoneet. Irtaimistovaraston sijainti asunnon yhteydessä tuo myös tervetullutta helpotusta arkeen. Luontoon rajautuva vehreä kotipiha tarjoaa toimintoja kaiken ikäisille asukkaille. Yhteiseen käyttöön suunnitellaan muun muassa talosaunaa, tilavaa ulkoiluvälinevarastoa, pyöränhuoltopistettä sekä naapuritalossa sijaitsevaa pesutupaa. Autoilevat asukkaat voivat hankkia kotitalosta oman autopaikan, jolle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Kuvat

Naapurusto

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet

  Jokirinteen kortteli sijaitsee loistopaikalla monipuolisten vapaa-ajan aktiviteettien läheisyydessä. Täällä voi harrastaa ulkoilua ja urheilua, halusitpa sitten ratsastaa, retkeillä, uida, golfata, keilata, hiihtää tai lasketella. Lukuisat ulkoilu- ja virkistysalueet meren äärellä ja sisämaan metsäalueilla kutsuvat viihtymään, ja maaseudun idyllissä mutkittelevat maantiet ovat kuin luotuja polkupyöräilyyn. Urheilukenttiä ja muita kunnan liikuntapaikkoja löytyy naapurustosta moneen menoon.

 • Monipuoliset opetus- ja kirjastopalvelut

  Kirkkonummi tarjoaa kattavat päiväkoti- ja koulupalvelut sekä mahdollisuuden suomen- ja ruotsinkieliseen opetukseen aina varhaiskasvatuksesta lukioihin ja ammatilliseen koulutukseen saakka. Kirjastotalo Fyyri on asukkaiden yhteinen kohtaamispaikka, jossa saman katon alla toimivat Kirkkonummen pääkirjasto, asukaspuisto, nuorisotila, musiikkileikkikoulu ja kunnan työllistymisyksikön pyörittämä kahvila Messi.

 • Sujuvaa arkea

  Jokirinteen korttelissa asutaan lähellä kattavia peruspalveluita. Kauppakeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeineen tekee arjen pyörittämisestä sujuvaa. Keskustasta löytyvät myös posti, pankit, lukuisat ravintolat ja muut palvelut. Jokiniityn kaupunginosassa lähellä uusia Bonava-koteja sijaitseva hyvinvointikeskus Hyvis tarjoaa kuntalaisille nykyaikaiset puitteet sosiaali- ja terveyspalveluihin.

 • Jouhevat liikenneyhteydet

  Uudet Bonava-kodit asettuvat toimivien kulkuyhteyksien äärelle. Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa reilussa puolessa tunnissa niin autolla, linja-autolla kuin junallakin. Peräti neljä lähiliikenteen junaa pysähtyy Kirkkonummen asemalla ja lähin linja-autopysäkki sijaitsee vain 50 metrin päässä kotikorttelista. Niin ikään hyvät kevyen liikenteen väylät tuovat arkeen sujuvuutta.

Etäisyydet

1,5 km

juna-asemalle

1,2 km

päivittäispalveluihin

1,3 km

terveyspalveluihin

800 m

urheilupuistoon

50 m

linja-autopysäkille

Myytävät asunnot Kirkkonummi