Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Bonavan uudiskohde Kirkkonummen Hetki sijaitsee Vesitorninmäellä.
Suunnitteilla

Kirkkonummen Hetki

Asu lempeästi luonnon syleilyssä

Tontin omistus:
Oma

Kuvaus

Asu lempeästi luonnon syleilyssä

Asunto Oy Kirkkonummen Hetkessä linnunlaulu herättää uuteen aamuun. Täällä voit nauttia kahvisi kiireettömästi oman parvekkeen rauhassa, tuulen kahistessa ja auringon säteiden leikkiessä puiden latvustoissa. Jokirinteen kortteli tarjoaa idylliset puitteet huolettomalle asumiselle.

Hetken uudet kodit asettuvat omalle tontille Vesitorninmäen viheralueen kainaloon. Päättyvän tien varrelle rakentuva naapurusto muodostaa valmistuessaan oman rauhallisen taskun, joka takaa turvallisen ympäristön kaiken ikäisille asukkaille. Luontoon rajautuva vehreä kotipiha sopii oivallisesti ajanviettoon, ja lähes kotiovelta avautuvat ulkoilumaastot ja lenkkipolut tarjoilevat runsaasti lisää mahdollisuuksia ulkoilmasta nauttimiseen. Asukkaiden yhteisessä käytössä on talosauna, tilava ulkoiluvälinevarasto sekä naapuritalossa sijaitseva pesutupa. Osakkeina myytävät autopaikat jakautuvat autotalli-, autokatos- ja pihapaikkoihin. Kaikille autopaikoille on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Hetki on A-energialuokan kotitalo, jonka asunnot lämmitetään hiilineutraalilla maalämmöllä.

Koteja, joissa on helppo nauttia elämästä ja arjesta

Kuusikerroksiseen Hetkeen tulee 37 uutta asuntoa 29-neliöisistä yksiöistä aina 65,5-neliöisiin kolmioihin, ja jokaisen kodin oleskelutilat jatkuvat omalle lasitetulle parvekkeelle. Kotien näkymät avautuvat vehreän kotikorttelin yli ympärillä avautuvaan lähiluontoon ja Kirkkonummen kulttuurimaisemaan. Iloa arkeen tuovat tyylikkäät Puustellin keittotilat, värimaailmaltaan seesteiset kylpyhuoneet ja miellyttävä lattialämmitys. Säilytystilan riittävyyden varmistavat Puustellin komerokalusteet sekä kotien yhteydessä ja pohjakerroksessa sijaitsevat monikäyttöiset irtaimistovarastot. Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta Hetken asukkaat voivat muuttaa uuteen kotiin turvallisin mielin. Kun olet mukana hyvissä ajoin, pääset valitsemaan uuteen kotiisi sinulle mieleisimmät värit ja materiaalit. Jätä yhteystietosi, niin pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman kotisi ensimmäisten joukossa.

Kirkkonummen Hetki

Hetki on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Bonava-kodeissa on digitaalinen iLOQ-lukitusjärjestelmä.Lue lisää

Joustava sähköauton latausmahdollisuus jokaisella autopaikalla. Lue lisää

Kuvat

Naapurusto

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Uudet Bonava-kodit asettuvat toimivien kulkuyhteyksien äärelle. Lähipalvelut ovat saavutettavissa kattavia kevyen liikenteen väyliä pitkin, ja Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa reilussa puolessa tunnissa niin autolla, linja-autolla kuin junallakin. Sekä Kirkkonummen että Tolsan juna-asemille on matkaa noin 1,5 kilometriä, ja lähin linja-autopysäkki sijaitsee vain 50 metrin päässä kotikorttelista.

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Alle kilometrin päässä Bonava-kodeista sijaitsevissa keskusurheilupuistossa, uimahallissa ja Varuboden Areena -monitoimihallissa on mahdollista harrastaa lukuisia lajeja. Ulkoilureitit, kuntopolut ja ladut kutsuvat reippailemaan, ja mutkittelevat maantiet ovat kuin luotuja pyöräilyyn. Vaihtelevat maastot tarjoilevat useita retkeilykohteita, luonnon monimuotoisuutta sekä upeita maisemia. Kirkkonummi on tunnettu hyvistä golfkentistään, ja ratsastajille alueelta löytyy useita talleja.

 • Lähipalvelut kotikulmilla

  Kauppakeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen tekee arjen pyörittämisestä sujuvaa. Keskustasta löytyvät myös posti, pankit, lukuisat ravintolat ja muut palvelut. Kirjastotalo Fyyri on asukkaiden yhteinen kohtaamispaikka ja hyvinvointikeskus Hyvis tarjoaa kuntalaisille nykyaikaiset puitteet sosiaali- ja terveyspalveluihin. Alueen päiväkoti- ja koulupalvelut kattavat suomen- ja ruotsinkielisen opetuksen aina varhaiskasvatuksesta lukioihin ja ammatilliseen koulutukseen saa

 • Naapuruston tarina

  Kirkkonummen vaiheet keskiajasta nykypäivään näkyvät alueen maisemassa ja rakennuskulttuurissa. Koko pitäjän maamerkkinä komeilee keskiaikainen harmaakivikirkko, ja Vesitorninmäki erottuu maisemasta alueen korkeimpana huippuna. Jokirinteen alavammat laaksoalueet ovat viljelykäytön tuloksena muotoutunutta kulttuurimaisemaa, ja Vanhaan Rantatiehen rajautuu kulttuurihistoriallisesti merkittäviä, vanhoja viehättäviä pihapiirejä.