Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Caritas

Kuntoutusta ja yhteisöllisyyttä ikääntyville

Caritas-yhteisön palvelut ovat lähellä Oulun Ahjo-Kalevan uutta kotikorttelia. Caritas tarjoaa monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille.

Palvelut avoinna kaikille

Kotona pärjäämistä tukevat Caritaksen kuntoutus- ja fysioterapiapalvelut. Kuntoutettavaksi voi tulla joko lääkärin lähetteellä tai oma-aloitteisesti.

Caritaksen uima-allas
Vesiterapia-allas toimii hyvin kuntoutuksessa. Caritas järjestää myös kaikille avointa allasjumppaa.

Caritaksen kuntosali
Caritaksen kuntosalin laitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä.

Myös Caritaksen lounasravintola ja kahvila palvelevat kaikkia lähinaapuruston asukkaita.

Mukaan yhteisön toimintaan

Yhteisöllisyys on caritaslaisille tärkeää, ja sitä toteutetaan monenlaisen toiminnan keinoin. Erilaisia tapahtumia on viikoittain keskimäärin 30, luennoista konsertteihin ja iltapäivätansseihin sekä hartauksiin. Myyjäiset järjestetään aina torstaisin.

– Harrastus- ja ystävätoiminnassa vapaaehtoiset ovat meille hyvin tärkeä voimavara. Meillä on 80 vapaaehtoista, jotka järjestävät toimintaa omien taitojensa mukaisesti, kertoo Caritaksen markkinointipäällikkö Sanna Tervo.

Caritaksen talvipuutarha
Tapahtumia järjestetään mm. Caritaksen talvipuutarhassa. Katettu ja kivetty alue on suosittu kokoontumispaikka varsinkin talven liukkailla säillä.

Caritaslaiset toivottavat jokaisen kiinnostuneen mukaan osallistumaan toimintaan tai järjestämään sitä.

Caritas, Kapellimestarinkatu 2, Oulu

Tutustu naapuruston palveluihin