Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Caritas

Kuntoutusta ja yhteisöllisyyttä ikääntyville

Caritas-yhteisön palvelut ovat lähellä Oulun Ahjo-Kalevan uutta kotikorttelia. Caritas tarjoaa monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille.

Palvelut avoinna kaikille

Kotona pärjäämistä tukevat Caritaksen kuntoutus- ja fysioterapiapalvelut. Kuntoutettavaksi voi tulla joko lääkärin lähetteellä tai oma-aloitteisesti.

Caritaksen uima-allas
Vesiterapia-allas toimii hyvin kuntoutuksessa. Caritas järjestää myös kaikille avointa allasjumppaa.

Caritaksen kuntosali
Caritaksen kuntosalin laitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä.

Myös Caritaksen lounasravintola ja kahvila palvelevat kaikkia lähinaapuruston asukkaita.

Mukaan yhteisön toimintaan

Yhteisöllisyys on caritaslaisille tärkeää, ja sitä toteutetaan monenlaisen toiminnan keinoin. Erilaisia tapahtumia on viikoittain keskimäärin 30, luennoista konsertteihin ja iltapäivätansseihin sekä hartauksiin. Myyjäiset järjestetään aina torstaisin.

– Harrastus- ja ystävätoiminnassa vapaaehtoiset ovat meille hyvin tärkeä voimavara. Meillä on 80 vapaaehtoista, jotka järjestävät toimintaa omien taitojensa mukaisesti, kertoo Caritaksen markkinointipäällikkö Sanna Tervo.

Caritaksen talvipuutarha
Tapahtumia järjestetään mm. Caritaksen talvipuutarhassa. Katettu ja kivetty alue on suosittu kokoontumispaikka varsinkin talven liukkailla säillä.

Caritaslaiset toivottavat jokaisen kiinnostuneen mukaan osallistumaan toimintaan tai järjestämään sitä.

Caritas, Kapellimestarinkatu 2, Oulu

Tutustu Ahjo-Kalevan naapurustoon