Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kolmiot Oulu

Valitse omaksesi kolmio Oulusta

Bonava-kodit suunnitellaan huolella hyvää elämää varten. Niin myös jokainen kolmio Oulussa. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia koteja, jotka joustavat asukkaiden elämäntilanteiden ja toiveiden mukaan.

Uusi kolmio Oulussa on huoleton ja turvallinen valinta. Bonavan myytävät asunnot sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa, joissa asuminen tekee elämästä entistä viihtyisämpää. Kolmiot Oulussa asettuvat kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle vehreää luontoa, kattavia palveluita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Myytävät asunnot Oulu

 • Huoneita3
 • Pinta-ala78.5 m²
 • Myyntihinta101 309 - 126 109 €
 • Koteja50
 • Huoneita3
 • Pinta-ala70.5 m²
 • Myyntihinta98 603 €
 • Koteja51
 • Huoneita2 - 3
 • Pinta-ala50.5 - 62.5 m²
 • Myyntihinta56 472 - 80 213 €
 • Koteja49
 • Huoneita1 - 2
 • Pinta-ala31.5 - 59 m²
 • Myyntihinta39 052 - 94 452 €
 • Koteja41
 • Huoneita2 - 3
 • Pinta-ala41.5 - 88 m²
 • Myyntihinta45 144 - 106 732 €
 • Koteja43
Muuttovalmis
Myynnissä
Ennakkomarkkinoinnissa

Kaupunginosat Oulussa

KAIKKI KAUPUNGINOSAT KOLMIOT OULU

Oulussa koko perheen voimin

Täällä on helppo viihtyä, sillä Bonavan myytävät kolmiot Oulussa asettuvat loistavien koko perheen harrastusmahdollisuuksien äärelle. Oulun Keilahallilla voi keilauksen lisäksi pelata biljardia, dartsia ja ratagolfia. Sisäaktiviteettipuisto SuperParkissa seikkailunautintoa luovat mm. skeittaus, volttiradat, kiipeily, liukumäet ja trampoliinit. Perheen pienimmille tarjolla on Elämyskaupunki toiminnallisine leikkeineen.
Hollihaan lasten liikennepuistossa lapset voivat opetella turvallista liikennekäyttäytymistä aikuisten ohjauksessa. Liikennepuistossa voi liikkua polkuautolla tai jalankulkijana. Lisäksi puistossa on leikkialue ja ulkopelejä. Valitse omaksesi uusi kolmio Oulusta ja nauti yhteisestä ajasta perheen kanssa.

Nallikarin virkistysalue hiekkarantoineen ja monine harrastusmahdollisuuksineen tarjoaa puuhaa koko päiväksi. Löytyypä sieltä myös Oulun Eden, jossa liukumäet, vesiputoukset ja aallokot kutsuvat vesipetoja hauskanpitoon. Matkan Nallikarille voi taittaa vaikka Potnapekka-junalla samalla matkan varrelle osuvista nähtävyyksistä oppien.

Elämyksellinen Tietomaa sopii kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Ihmeteltävää vanhan nahkatehtaan voima-asemaan ja vesitorniin rakennetussa tiedekeskuksessa riittää vaihtuvissa näyttelyissä myös paikallisille. Pohjois-Pohjanmaan museossa pääsee tutustumaan menneen ajan kouluelämään sekä Koiramäki-näyttelyyn. Oulun yliopiston yhteydessä toimii eläinmuseo sekä kasvitieteellinen puutarha. Valitse omaksesi uusi kolmio Oulusta ja anna kotikaupungin hurmata koko perhe.

Shoppaile ja herkuttele Oulussa

Bonavan myytävät kolmiot Oulussa asettuvat lähelle kaupungin parhaita ostosmahdollisuuksia. ostospäivä sujuu leppoisasti, sillä tiiviissä keskustassa kaikki löytyy kävelyetäisyydeltä. Rotuaarin lisäksi kannattaa muistaa kurkata Isokadun, Uusikadun, Hallituskadun ja Pakkahuoneenkadun tarjonta. Kauppakeskus Valkea kätkee sisäänsä muotia, kodintarvikkeita, erikoisliikkeitä, ravintoloita ja jopa Sokos-tavaratalon. Jo yli 110-vuotiaassa Oulun kauppahallissa omistajaa vaihtavat kauniit käsityöt sekä tuoreet raaka-aineet illallispöytään.

Herkkusuulle Bonavan myytävät kolmiot Oulussa tarjoavat kattavan valikoiman niin kotimaisia klassikkoja kuin myös makuja maailmalta. Sijaintinsa ansiosta Ouluun on saapunut eksoottisia mausteita jo vuosisatojen ajan. Ehdoton ykkönen on useammasta eri ravintolasta saatava Oulu menu, joka kootaan aina lähellä tuotetuista sesongin raaka-aineista. Kauppuri 5:n maine yhtenä Suomen parhaana hampurilaisravintolana on kiirinyt pitkälle Etelä-Suomeen asti. Turkkilaista ruokaa tarjoilee tuomiokirkon naapurista löytyvä Hagia Sofia ja meksikolaiseen tunnelmaan voi virittäytyä rautatientorin kupeessa ravintola Coyocánissa. Valitse uusi kolmio Oulusta ja löydä oma suosikkisi kaupungin kattavasta ravintolatarjonnasta.

Kolmio Oulussa sopii sijoittajalle

Kolmio Oulussa on erinomainen sijoituskohde. Loistavan pohjaratkaisun, kattavan varustelun ja laadukkaiden materiaalien lisäksi vetovoimaisuutta lisää loistava sijainti kaupungin palveluiden ja menojen äärellä. Uudiskohteessa voit heittää hyvästit remonttihuolille ja yllättäville kuluille. Toimivat yhteistilat ja viihtyisät naapurustot tuovat asumiseen iloa ja helppoutta. Tutustu kiinnostavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Oulusta.

Ensiasunnoksi kolmio Oulusta

Valitse ensiasunnoksi kolmio Oulusta ja heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville kustannuksille vuosikausiksi eteenpäin. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Uudiskohteen rakentamista ja myymistä ohjaavat lait antavat ostajalle turvaa ja mielenrauhan. Jokainen kolmio Oulussa on suunniteltu huolella ja jos olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset mukaan valitsemaan sisustusmateriaalit uuteen kotiisi. Tutustu kiinnostavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Oulusta.

Kolmio Oulussa sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Jokainen Bonavan kolmio Oulussa on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisen elämäntilanteen tarpeita. Olitpa sitten perustamassa perhettä tai muuttamassa isosta omakotitalosta, kolmio Oulusta on oiva valinta. Toimivat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja hyvä varustelu tekevät asumisesta sujuvaa ja arjesta viihtyisää. Unohda piha- ja lumityöt ja keskity nauttimaan kerrostaloasumisen helppoudesta. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kolmio Oulussa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Ota vastaan Oulun kutsu

Valitse omaksesi kolmio Oulusta ja asetu hyvälle paikalle lähelle kaupungin menoja. Vietä päivää Rotuaarilla shoppaillen tai Nallikarin luonnosta nauttien. Monenmoiset konsertit ja viihdetapahtumat piristävät arjen kiireiden keskellä. Kesäisin musiikkifestivaali Qstock tuo Kuusisaareen lukemattoman määrän kotimaisia ja ulkomaalaisia artisteja ja talvella iltaa voi viettää vaikkapa Oulun kaupunginteatterissa. Harrastusmahdollisuuksien kirjo ulottuu golfista purjelautailuun ja avantouinnista sisäpyöräilyyn. Uusi kolmio Oulusta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!