Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Liikuntakeskus Hukka

Yli 30 lajia saman katon alla

Liikuntakeskus Hukka Oulun Valjaspuiston kotikorttelin naapurissa tarjoaa laajan valikoiman liikuntamahdollisuuksia saman katon alla. Liikunnallisen elämän aloittaminen on tehty Hukassa helpoksi.

Matala kynnys lähteä liikkumaan

Kun harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta, liikunta on helpompi ottaa osaksi arkea. Liikuntakeskus Hukka lähellä Oulun Lyhdyn uusia Bonava-koteja houkuttelee naapuruston asukkaita kokeilemaan lajeja ja löytämään liikkumisen ilon.

Hukan toimitusjohtaja Anna Rounaja
 – Haluamme pitää kynnyksen liikunnan aloittamiseen matalalla, sillä usein se ensimmäinen askel on kaikkein vaikein ottaa, sanoo toimitusjohtaja Anna Rounaja Liikuntakeskus Hukasta. 

Kynnystä liikunnan aloittamiseen madalletaan eri keinoin. Hukassa järjestetään esimerkiksi kaveripäiviä, jolloin jäsen voi tuoda kaverit maksutta mukaan liikkumaan. Liikuntaharrastuksen voi aloittaa vaikkapa yhdessä uuden naapurin kanssa. Jos vielä ei uskaltaudu ryhmäliikuntatunnille, voi ohjattua liikuntaa kokeilla rauhassa Hukan virtuaalistudiolla. Monille naisille on puolestaan tärkeää, että yksi Hukan kuntosaleista on varattu vain naisten käyttöön.

Palloilulajeista minitrampoliineihin

Liikuntakeskus Hukka viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan: nykyisen toimitusjohtajan isä perusti keskuksen vuonna 1976. Toiminta alkoi ensin neljäkenttäisenä squash-hallina.

Historiikki seinällä
Hukan tarina on koottu kyltteihin sisäänkäyntiaulan seinälle.

Hallia ja lajivalikoimaa on vuosien varrella laajennettu. 

Hukasta löytyy niin kuntosalit kuin palloiluhallit Nykyään Hukka pitää sisällään mm. kolme kuntosalia, useita ryhmäliikuntasaleja sekä kenttiä eri palloilulajeille squashista tennikseen ja sulkapalloon.

Ryhmäliikuntatunteja on noin 100 viikossa, ja hyvää oloa treenien jälkeen tarjoavat Hukan spa-henkiset saunatilat.

– Olemme täyden palvelun jäsenkeskus: jäsenet saavat kaikki liikuntapalvelumme käyttöönsä 64 euron kuukausimaksulla. Jäsenkortilla saa myös merkittäviä alennuksia paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme: tarkoitus on, että alennuksilla voi säästää kuukaudessa jäsenmaksun verran.

Tarjolla on mm. hierontaa
Vain lisäpalveluista veloitetaan erikseen, ja niistäkin saa jäsenalennusta. Tarjolla on mm. hierontaa ja kauneudenhoitoa sekä valmennusta ja ravintoneuvontaa. 

Hukan lajivalikoima elää edelleen jatkuvasti. Uusia lajeja valittaessa kuunnellaan tarkasti asiakkaiden toiveita sekä seurataan trendejä maailmalta.

– Juuri nyt suosituimpia ovat JUMP!-minitrampoliinitunnit, jotka alkoivat tänä syksynä.

Koko perhe liikkumaan

Lapsiperheiden liikkumista Hukassa helpottaa liikunnallinen leikkipaikka Pikku-Hukka, jonne 3-10-vuotiaat lapset voi jättää turvallisesti äidin tai isän treenien ajaksi.

Hukan leikkipaikka lapsille, Pikku-Hukka
Pikku-Hukassa lapset voivat mm. leikkiä pallomeressä tai kokeilla kiipeilemistä ja pallopelejä kahden ohjaajan valvonnassa.

8-vuotiaasta alkaen lapset pääsevät Hukassa myös osallistumaan junior-tunneille, ja 13-vuotiaasta alkaen osalle ryhmäliikuntatunneista sekä palloilulajeihin yhdessä vanhemman kanssa. Oman jäsenkortin voi saada 15-vuotiaana.

Hukassa koko perhe pääsee liikkumaan
– Lapsiperheillä harrastukset ja niihin kuljettaminen vievät usein runsaasti aikaa. Meillä on pyritty siihen, että koko perheen liikuntaharrastukset voisi hoitaa helposti yhdellä kertaa. Äiti voi käydä pelaamassa tennistä pojan kanssa sillä välin, kun isä on salilla ja nuorempi lapsi juniortunnilla.

Liikuntakeskus Hukka, Isokatu 99, Oulu

Tutustu Valjaspuiston naapurustoon