Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Pilkku A 04, 2 huonetta, 52,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2020

Kompaktissa kaksiossa on keittiö erikseen

Toivotko keittiötä, jossa voit kokata aivan omassa rauhassa? Tässä Pilkun asunnossa 4 se onnistuu.

Loistava pohjaratkaisu hurmaa käytännöllisyydellään. Kaksiossa on kaikki kohdallaan: tilava makuuhuone, kodikas keittiö ja iso lasitettu parveke. Pisteenä i:n päällä on loistava sijainti Heinäpään vehreiden puistoalueiden vieressä.

Viihtyisät oleskelutilat ja erilliskeittiö

Tämä kaksio vastaa monen toiveisiin: keittiö on oma erillinen huoneensa, jossa voi kokkailla ja syödä kaikessa rauhassa. Tilavaan Puustellin keittiöön mahtuu myös ruokapöytä parhaalle paikalle ikkunan äärelle. Valoisasta olohuoneesta on käynti koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneessa on seinällinen säilytystilaa, johon saa vaatteet ja muut kodin tavarat kauniisti järjestykseen. Harvinaisen isoon 13-neliöiseen makuuhuoneeseen voi tarvittaessa sijoittaa esimerkiksi pienen työpisteen.

Eteinen ja pesutilat

Eteinen on helppo kalustaa mieleisillään kaapeilla, peilillä ja tuoleilla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa neliöt on järjestetty toimivaksi kokonaisuudeksi.  Kylpyhuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Lasitettu parveke avautuu itään

Parvekkeella on tilaa nauttia. Kuulostaako rauhallinen kahvihetki aamuauringossa tai illanvietto ystävien kanssa mukavalta? Parvekkeelta on näkymät Valjaspuiston kutsuvaan kotikortteliin.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Joustavasti uuteen kotiin

Oulun Pilkku rakennetaan joustavalle vuokratontille. Mikäli et halua investoida taloyhtiön tonttiin asuntoa ostaessasi, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittain vastikkeessa. Jos taas maksat huoneistokohtaisen osuutesi tontista pois, vapaudut maksamasta tontinvuokraa.

Yhteistiloissa vierashuone, sauna ja kuivaushuone

Tasokas saunaosasto kutsuu rentoutumaan lempeisiin löylyihin. Jos kutsut mielelläsi yövieraita, voit majoittaa heidät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa vierashuoneeseen. Tilava ja kauniisti kalustettu vierashuone on kaikkien asukkaiden varattavissa. Jokaisen kodin säilytystiloja laajentaa erillinen irtaimistovarasto. Pyykkipäivää helpottava kuivaushuone löytyy kellarikerroksesta.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 164 923
Myyntihinta
€ 49 423
Lainaosuus
€ 115 500
Tontin lunastusosuus
€ 32 082
Pinta-ala
52,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 97
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 536
Hoitovastike
€ 158
Tontin vuokravastike
€ 134
Kerros
2 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.