Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Pilkku A 12, 2 huonetta, 45,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2020

Limingantullin kaksiossa on kaikki kohdallaan

Kodin hyvin järjestetyt neliöt, runsaat säilytystilat ja tilava eteläparveke ovat tämän tehokaksion valtteja Limingantullissa lähellä ulkoilualueita ja vain kilometrin päässä Oulun keskustasta.

Tyylikkäässä kaupunkikodissa on panostettu laatuun. Kaunis laminaattilattia luo viihtyisyyttä, ja hyvin varustellussa Puustellin keittiössä on ihana kokkailla.

Kodikkaat oleskelutilat

Selkeäpohjaisessa kaksiossa on kaikki neliöt tehokkaassa käytössä. Reilunkokoinen olohuone ja hyvin varusteltu Puustellin keittiö muodostavat kodin sydämen. Saareke rajaa hyvin keittiötä ja antaa lisää tarvittavaa työ- ja laskutilaa ruoanlaittoon. Laadukasta ja lämmintä tunnelmaa kotiin tuo kaunis laminaattilattia. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky, ja yksi seinä on varattu kokonaan kaapistoille, joihin vaatteet ja kodin tavarat saa siististi järjestykseen. Kulmahuoneiston kaksiossa makuuhuoneen ikkuna avautuu aamupäivän aurinkoon.

Eteinen ja pesutilat

Toimivassa eteisessä on käytännöllinen liukuovellinen Elfa-säilytysjärjestelmä sekä siivouskomero. Modernissa kylpyhuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Lasitettu eteläparveke

Kaksiossa on iso lasitettu eteläparveke, joten tiedossa on mukavia hetkiä auringon lämmössä. Valoisat näkymät saavat viihtymään parvekkeella varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Joustavasti uuteen kotiin

Oulun Pilkku rakennetaan joustavalle vuokratontille. Joustavasti lunastettava tontti mahdollistaa sen, että koko huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi halutessaan lunastaa kerralla, jolloin ostat asunnon omalla tontilla. Vaihtoehtoisesti tontinvuokraa voi maksaa kuukausittain vastikkeessa

Yhteistiloissa vierashuone, sauna ja kuivaushuone

Tasokas saunaosasto kutsuu rentoutumaan lempeisiin löylyihin. Jos kutsut mielelläsi yövieraita, voit majoittaa heidät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa vierashuoneeseen. Tilava ja kauniisti kalustettu vierashuone on kaikkien asukkaiden varattavissa. Jokaisen kodin säilytystiloja laajentaa erillinen irtaimistovarasto. Pyykkipäivää helpottava kuivaushuone löytyy kellarikerroksesta.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 156 005
Myyntihinta
€ 47 005
Lainaosuus
€ 109 000
Tontin lunastusosuus
€ 27 499
Pinta-ala
45,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 92
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 506
Hoitovastike
€ 135
Tontin vuokravastike
€ 115
Kerros
3 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.